Nem tudom mi vezérel abban,hogy más HIRDETÉSÉBE belevau!? Ha sokallod az árát vagy számodra örök elérhetetlen az anyagi lehetőségeid miatt,írjál neki privátban,bár az sem egy szimpatikus dolog.Lehet,hogy potenciális vevőt küldtél át más hirdetésébe eléggé el nem ítélhető módon beszerkesztett linkedre !!!Junior72 írta: ↑2021.01.21., csüt. 18:57Tényleg klasszis kis trafó, de azért nem csak milliós nagyságrend az ami körül keresgélni kell.
Egy korábbi cikk:
https://audioworld.blog.hu/2017/07/21/t ... z_formacio
Csak hogy legyünk objektívek a milliós árakkal...
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Paravicini TX4 The Head MC transzformátor
Re: Paravicini TX4 The Head MC transzformátor
Amikor at én birtokomban volt a Paravichini trafó én is megtaláltam az említett "tesztet" és azonnal beindult nálam a para, hogy talán közel ennyi pénzért sokkal jobb trafót is választhattam volna. Ez csak addig tartott, amíg meg nem hallgattam a többit és ezután már teljesen nyugodt voltam, hogy nagyon jó vételt csináltam. Szerintem egy hazabeszélős tesztnek nincs túl sok értelme.
Amikor fireman74 megvette a trafót és felhívott, azt mondta, hogy végre egy készülék amely az asszony szerint is megérte. Szerintem ez a mondat többet és bármilyen tesztnél.
Amikor fireman74 megvette a trafót és felhívott, azt mondta, hogy végre egy készülék amely az asszony szerint is megérte. Szerintem ez a mondat többet és bármilyen tesztnél.
- SoundMania
- Törzsgárda

- Értékelés: 1298
Nem említettem magasabb árút!fireman74 írta: ↑2021.01.22., pén. 08:42Ha már az árakról beszélgetünk.
Mindenki elfelejti, hogy ez a trafó nem milliós nagyságrendű.
Ha én jól látom akkor 450.000Ft a meghirdetett készülék.
Gondolom a többi fórumtárs is csak, azért említette a magasabb árú készülékeket, hogy aki nem ismerné a Paravicini készülékét legyen hová besorolnia. Személy szerint hozzájutottam a legújabb Audio Note árlistához (mert rendeltem egy új erősítőt) és csak tájékoztatásul említettem meg, hogy milyen áron lehet hozzájutni a mások által összehasonlított termékhez.
Javaslom, hogy ne feszegessük mi-mivel jobb egymásnál, hagyjuk hogy a leendő vásárló saját rendszerében bizonyosodjon meg a termék kvalitásáról.![]()
Ha már az árakról beszélgetünk.
Gondolom a többi fórumtárs is csak, azért említette a magasabb árú készülékeket, hogy aki nem ismerné a Paravicini készülékét legyen hová besorolnia. Személy szerint hozzájutottam a legújabb Audio Note árlistához (mert rendeltem egy új erősítőt) és csak tájékoztatásul említettem meg, hogy milyen áron lehet hozzájutni a mások által összehasonlított termékhez.
Javaslom, hogy ne feszegessük mi-mivel jobb egymásnál, hagyjuk hogy a leendő vásárló saját rendszerében bizonyosodjon meg a termék kvalitásáról.
Javaslom, hogy ne feszegessük mi-mivel jobb egymásnál, hagyjuk hogy a leendő vásárló saját rendszerében bizonyosodjon meg a termék kvalitásáról.
Lumin X1
Audio Note Empress
Audio Note AN-E SPE HE
Siltech Royal Signature, Kondo LP, Kondo KSL-SPz
Lumin M1 (Ezüst, Fekete)
Martin Logan Motion XT-B100, Audio Note AX-One
Nordost Heimdall 2, Nordost Blue Haven, Audio Note Persimmon, Kondo KSL-SPc
Audio Note Empress
Audio Note AN-E SPE HE
Lumin M1 (Ezüst, Fekete)
- SoundMania
- Törzsgárda

- Értékelés: 1298
Hozzá lehet! Pl más, ezüsttekerésű, új, nem használt, boltból, 4 féle áttétellel, ami nem csak az S4-nél de az S6 és S7 -nél is jobb hangú.
- Junior72
- Nincs visszaút

- Értékelés: 9
A további félreértések elkerülése végett, elnézést kell kérnem, mert a gépen elcsúszott az ékezet, és rossz a név megszólítás: Limar és nem Limár.
Köszönöm
Köszönöm
- Junior72
- Nincs visszaút

Tisztelt Limár!
Nagyon sajnálom, ha indulatokat keltett hozzászólásom Benned s főleg személyeskedést!
Az idézett cikket olvasva szerzője látható: 2017. július 21. írta: Analoglued
Tehát nem Én. Hozzászólásom se nem lejáratás se nem reklám célú volt, s amit leírtam nem is a Te általad hirdetett termék leírásához kapcsolódik. Ha elolvasod, az ÁR meghatározások miatt emeltem be ezt a cikket mely bárki által hozzáférhető, mint megannyi más az interneten.
Minden bizonnyal jóval több MC trafót hallgattál-teszteltél már mint én, igaz nem is Te írtad hogy milyen milliós kategóriák fölött lehet csak ennél a trafónál jobbat találni.
Hovatovább annak ellenére hogy az említett trafót és számos másikat hallgattam-próbáltam semminemű véleményt nem írtam le egyikről sem, még csak összehasonlításként sem.
Reklám vagy ellenreklám nem volt szándékom, a cikket egyedül azért emeltem be mert hát ez volt az ami összehasonlításról írt és abban nem több milliós készülékek voltak.
Egyébként meg akinek nem inge ne vegye magára, mondhatnám. Kinek mi tetszik, jön be persze a Saját rendszerében.
Az eladáshoz sok sikert továbbra is,
Üdvözlettel:
Nagyon sajnálom, ha indulatokat keltett hozzászólásom Benned s főleg személyeskedést!
Az idézett cikket olvasva szerzője látható: 2017. július 21. írta: Analoglued
Tehát nem Én. Hozzászólásom se nem lejáratás se nem reklám célú volt, s amit leírtam nem is a Te általad hirdetett termék leírásához kapcsolódik. Ha elolvasod, az ÁR meghatározások miatt emeltem be ezt a cikket mely bárki által hozzáférhető, mint megannyi más az interneten.
Minden bizonnyal jóval több MC trafót hallgattál-teszteltél már mint én, igaz nem is Te írtad hogy milyen milliós kategóriák fölött lehet csak ennél a trafónál jobbat találni.
Hovatovább annak ellenére hogy az említett trafót és számos másikat hallgattam-próbáltam semminemű véleményt nem írtam le egyikről sem, még csak összehasonlításként sem.
Reklám vagy ellenreklám nem volt szándékom, a cikket egyedül azért emeltem be mert hát ez volt az ami összehasonlításról írt és abban nem több milliós készülékek voltak.
Egyébként meg akinek nem inge ne vegye magára, mondhatnám. Kinek mi tetszik, jön be persze a Saját rendszerében.
Az eladáshoz sok sikert továbbra is,
Üdvözlettel:
-
LIMAR
- Törzsvendég

- Értékelés: 3333
- Kapcsolat:
Köszönöm a hozzászólásodat, ami nagy segítő szándékról tanúskodik, ami a hirdetett terméket illeti.Junior72 írta: ↑2021.01.21., csüt. 18:57Tényleg klasszis kis trafó, de azért nem csak milliós nagyságrend az ami körül keresgélni kell.
Egy korábbi cikk:
A kérdésem, hogy miféle ihletés vezette soraidat?
Vásárlási szándék? Nem hinném?
Egy hirdetett termék lejáratása? Ez már közelebb áll a valósághoz.
Egy másik termék népszerűsítése egy hirdetésbe beágyazva? Ez is közel áll a valósághoz.
Tudod, ezzel a teszttel csak az a gond, hogy erősen reklám szagúra sikeredett. nem titkoltan az utolsó soraiban konkrétan elérhetőséget ad az általa "győztesnek" hirdetett gyártóhoz.
Minden elismerésem a magyar gyártóé, csak ezzel az a gond, hogy kis hazánkon kívül a kutya se tud a létezéséről.
Ettől persze még a termékei jók, ezt többször el is ismertem itt a fórumon is.
Tim de Paravicini lerakott az asztalra azért nem keveset. Az egyetemes audio kultúra meghatározó személyisége volt. Sajnálatosan halálával már nem alkothat a jövőben. Maradtak az általa megalkotott, nemzetközileg is elismert termékei.
Ezek közül az egyik és meghatározó terméke a TX4 The Head MC illesztő transzformátor, ami évtizedeken keresztül nemzetközi referenciakén szerepelt és még ma is az.
Ebből a transzformátorból mindössze 200 db készült, ami tovább növeli az értéket, főleg a jövőre vonatkoztatva.
Még egyszer hálás vagyok azért, hogy ezeket a gondolataimat elmondhattam a hozzászólásodra reagálva.
Köszönöm!
- Junior72
- Nincs visszaút

Tényleg klasszis kis trafó, de azért nem csak milliós nagyságrend az ami körül keresgélni kell.
Egy korábbi cikk:
Egy korábbi cikk:
Új Audio Note árlista alapján az S4 trafó 2,2milió felett. Igen csak elgondolkoztató, hogy töredék áron hozzá lehet jutni egy igen jó MC trafóhoz.
Lumin X1
Audio Note Empress
Audio Note AN-E SPE HE
Lumin M1 (Ezüst, Fekete)
Audio Note Empress
Audio Note AN-E SPE HE
Lumin M1 (Ezüst, Fekete)
-
LIMAR
- Törzsvendég

- Kapcsolat:
Nyugodjon békében!
Fantasztikus alakja volt az audio kultúrának.
Másfél éve még találkozhattam vele Münchenben.
Őt sem fogjuk többé látni már.
Nagyon félek, hogy hamarosan sokan fogják követni: Dan d'Agostino, Aalt Jouk Van den Hul....
Hamarosan elveszítjük az audio kultúra megteremtőit, meghatározó egyéniségeit.
Megmaradnak a multik, azt se tudjuk már, hogy miféle szerzemények, ki áll a készülékek mögött, hol tervezik, gyártják őket. Csak a név maradt már meg.
Ma már alig lehet valamiről elmondani, hogy ez már pedig egy vérbeli USA, Angol, Olasz készülék. A név marad, a tartalom követhetetlen (McIntosh, Audio Research ....... )
- Csatolmányok
-
- 20190509_154605(0).jpg (4.52 MiB) Megtekintve 1672 alkalommal
Sajnos ma jött a rossz hír, hogy Tim elvesztette a harcot a rákkal szemben.
R.I.P.
R.I.P.
Analóg: Roksan Xerxes, SME IV, Supex 900S, Paravicini MC3, Audio Innovations 200;
Digit: Roon ROCK, SOtM 200, Singxer SU-1; Lite DAC50, Soekris 1941;
Preamp: #26 tube+TVC, #801 tube; Amp: 300B SET;
Kábelek: VhAudio Flavor 2 és 4 táp, Jon Risch DIY IC és hangfal;
Speaker: Acoustic Energy Aelite 3
Digit: Roon ROCK, SOtM 200, Singxer SU-1; Lite DAC50, Soekris 1941;
Preamp: #26 tube+TVC, #801 tube; Amp: 300B SET;
Kábelek: VhAudio Flavor 2 és 4 táp, Jon Risch DIY IC és hangfal;
Speaker: Acoustic Energy Aelite 3
Igen, valóban egy legenda
Nálam is ilyen szolgál az analóg lánc elején maximális elégedettséggel.
Egy jobbat hallottam nála saját rendszerben, az AN S7c, de az full ezüst trafó és már milliós árkategória.
Nálam is ilyen szolgál az analóg lánc elején maximális elégedettséggel.
Egy jobbat hallottam nála saját rendszerben, az AN S7c, de az full ezüst trafó és már milliós árkategória.
Digit: Core Audio dual PC, Core Audio Karuna Ref., Audio Note Dac 4
LP: Voyd, Paravicini TX-4, Ortofon Cadenza
Erősítők: M7 Tube DIY, Neiro DIY
Hangdoboz: AN E/Lx
LP: Voyd, Paravicini TX-4, Ortofon Cadenza
Erősítők: M7 Tube DIY, Neiro DIY
Hangdoboz: AN E/Lx
Te jóságos ég!
A legjobb MC trafó volt, amit hallottam, sokkal jobb volt az én rendszeremben, mint az Audio Note an-s4!
A legjobb MC trafó volt, amit hallottam, sokkal jobb volt az én rendszeremben, mint az Audio Note an-s4!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tonee73 2020.12.17., csüt. 17:00-kor.
Ok: burkolt ártrollkodás
Ok: burkolt ártrollkodás
-
LIMAR
- Törzsvendég

- Kapcsolat:
Paravicini TX4 The Head MC transzformátor
Tim de Paravicini TX4 The Head univerzális MC transzformátor eladó.
Történelmi darab, ami még ma is a legjobbak között van. Összesen 200 db készült belőle. Paravicini szerint, ha ma készítené el 3000 Angol Font lenne az ára. Itt egy cikk róla: https://www.monoandstereo.com/2016/05/t ... ersal.html
3 bemenete van 4, 15, 40 Ohm-os hangszedőkhöz illesztve.
Ára meredeken emelkedik a piacon, amikor előfordul egy belőle. Ma már 500.000.- Ft fölött kínálnak belőle.
Ára: 450.000.- Ft
Hely: Budaörs, Budapest
Kontakt: privát, +36309545973 mobil.
Előre utalás esetén erőteljesen rezgés csillapított csomagolásban posta, futár.
Személyes átvétel ajánlott.
Történelmi darab, ami még ma is a legjobbak között van. Összesen 200 db készült belőle. Paravicini szerint, ha ma készítené el 3000 Angol Font lenne az ára. Itt egy cikk róla: https://www.monoandstereo.com/2016/05/t ... ersal.html
3 bemenete van 4, 15, 40 Ohm-os hangszedőkhöz illesztve.
Ára meredeken emelkedik a piacon, amikor előfordul egy belőle. Ma már 500.000.- Ft fölött kínálnak belőle.
Ára: 450.000.- Ft
Hely: Budaörs, Budapest
Kontakt: privát, +36309545973 mobil.
Előre utalás esetén erőteljesen rezgés csillapított csomagolásban posta, futár.
Személyes átvétel ajánlott.
- Csatolmányok
-
- TX4 The Head front.jpg (1.45 MiB) Megtekintve 1886 alkalommal
-
- TX4 The Head back.jpg (1.4 MiB) Megtekintve 1886 alkalommal
-
- TX4 The Head side.jpg (1.41 MiB) Megtekintve 1886 alkalommal
-
- TX4 The Head serial.jpg (1.55 MiB) Megtekintve 1886 alkalommal