Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
ifi Audio iUSB 3.0 Nano USB tápszűrő/ izolátor
- madibalage
- Fórumlakó

- Értékelés: 232
- madibalage
- Fórumlakó

Re: ifi Audio iUSB 3.0 Nano USB tápszűrő/ izolátor
Az igért saját képek! A 3.0 usb ne tévesszen meg senki, sima 2.0 B csatival is működik, nekem is ilyen kábellel volt összekötve. Közben árából is vágok kicsit: 45k.
- madibalage
- Fórumlakó

ifi Audio iUSB 3.0 Nano USB tápszűrő/ izolátor
Sziasztok!
Eladó innen a fórumról kb. egy hónapja vásárolt usb szűrő. Hatása meglepő - legyen szó dedikált pci-e usb kártáyáról vagy Lumin lejátszó usb kimenetéről: felfelé megnyitja a hangképet, középen simább, alul feszesebb, teresebb hangot ad. Nekem egy planár füleses rendszerbe kellett, amivel ráadásul rosszabb minőségű zenéket is hallgatok (ha már így jelentek meg a dalok) és emiatt egy másik izolátor marad a kettő közül. Állapota nem változott, saját képeket nemsoká töltök fel, addig itt az előző hirdetés:
viewtopic.php?p=2995378#p2995378
Helyileg Debrecenben van, de csomagküldés is rendben. Ára 50.000 ft - ebbe igény esetén a posta is belefér.
Eladó innen a fórumról kb. egy hónapja vásárolt usb szűrő. Hatása meglepő - legyen szó dedikált pci-e usb kártáyáról vagy Lumin lejátszó usb kimenetéről: felfelé megnyitja a hangképet, középen simább, alul feszesebb, teresebb hangot ad. Nekem egy planár füleses rendszerbe kellett, amivel ráadásul rosszabb minőségű zenéket is hallgatok (ha már így jelentek meg a dalok) és emiatt egy másik izolátor marad a kettő közül. Állapota nem változott, saját képeket nemsoká töltök fel, addig itt az előző hirdetés:
viewtopic.php?p=2995378#p2995378
Helyileg Debrecenben van, de csomagküldés is rendben. Ára 50.000 ft - ebbe igény esetén a posta is belefér.