Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Denon hangkar

Táp és jel elosztók, tápok, táp és jel kondícionálók, dobozolt transzformátorok, távok, MM és MC hangszedők, hangkarok, adapterek, lemezmosók, demagnetizálók, kábelbejárató eszközök, bemérő mikrofonok
sarygm
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 3

Re: Denon hangkar

Hozzászólás Szerző: sarygm »

Jegelés feloldva

sarygm
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 3

Denon hangkar

Hozzászólás Szerző: sarygm »

Eladó Denon DA 305 típusú hangkar. A Denon DL 103 ha ngszedővel együtt fejlesztett, nagy tömegű hangkar. A valós értékről nincs hozzáférhető információ, tesztlemezen mérve 10-20 gr körül lehet. Ezért a kis engedékenységű (compliance) hangszedőkhöz illik jól, mint pl. a Denon DL 103r.
A hangkar belső kábeleit Pro-Ject kábelekre cserétem, és cseréltem a vízszintes síkban működő csapágyakat is. A bólintó mozgásért felelőe Ft. s tűcsapágyak gumiba ágyazottak, ez elektromosan és mechanikusan is elcsatolja a kart a hangkar oszlopától. A nyomóerő beállítás kettős skálával lehetséges, plussz súly nélkül- A piros skála a nehezebb, a fekete a könnyebb hangszedőkhöz használható (lsd. fotó). Egyébként a képeken látható állapotban.
Denon DL 103r hangszedővel használtam, szeretném kisebb tömegű karra cserélni.
Elérhetőség Szegeden, ára 80e Ft.
Csatolmányok
DA 305 i.jpg
DA 305 h.jpg
DA 305 f.jpg
DA 305 e.jpg
DA 305 d.jpg
DA 305 b.jpg
DA 305 a.jpg

Válasz küldése

Vissza: “Hifi és házimozi tartozékok, kiegészítők”