Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Denon hangkar
-
sarygm
- Újonc fórumos

- Értékelés: 3
Re: Denon hangkar
Jegelés feloldva
-
sarygm
- Újonc fórumos

- Értékelés: 3
Denon hangkar
Eladó Denon DA 305 típusú hangkar. A Denon DL 103 ha ngszedővel együtt fejlesztett, nagy tömegű hangkar. A valós értékről nincs hozzáférhető információ, tesztlemezen mérve 10-20 gr körül lehet. Ezért a kis engedékenységű (compliance) hangszedőkhöz illik jól, mint pl. a Denon DL 103r.
A hangkar belső kábeleit Pro-Ject kábelekre cserétem, és cseréltem a vízszintes síkban működő csapágyakat is. A bólintó mozgásért felelőe Ft. s tűcsapágyak gumiba ágyazottak, ez elektromosan és mechanikusan is elcsatolja a kart a hangkar oszlopától. A nyomóerő beállítás kettős skálával lehetséges, plussz súly nélkül- A piros skála a nehezebb, a fekete a könnyebb hangszedőkhöz használható (lsd. fotó). Egyébként a képeken látható állapotban.
Denon DL 103r hangszedővel használtam, szeretném kisebb tömegű karra cserélni.
Elérhetőség Szegeden, ára 80e Ft.
A hangkar belső kábeleit Pro-Ject kábelekre cserétem, és cseréltem a vízszintes síkban működő csapágyakat is. A bólintó mozgásért felelőe Ft. s tűcsapágyak gumiba ágyazottak, ez elektromosan és mechanikusan is elcsatolja a kart a hangkar oszlopától. A nyomóerő beállítás kettős skálával lehetséges, plussz súly nélkül- A piros skála a nehezebb, a fekete a könnyebb hangszedőkhöz használható (lsd. fotó). Egyébként a képeken látható állapotban.
Denon DL 103r hangszedővel használtam, szeretném kisebb tömegű karra cserélni.
Elérhetőség Szegeden, ára 80e Ft.