Az elosztó gyári állapotúra lett visszaállítva, a Viborg aranyozott IEC aljzat visszakerült bele. Így teljes értékű elosztóként használható.
Ára: 120 000 Ft
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Audiophonics hifi tápelosztó
Re: Audiophonics hifi tápelosztó
Új ár 125 000 Ft.
Annak idején összehasonlítottam egy Nordost Qb4-el. Kb. azonos szint, ha tápkábellel használod.
Direktben tápösvényre kötve nálam egyértelműen az Audiophonics nyert.
Annak idején összehasonlítottam egy Nordost Qb4-el. Kb. azonos szint, ha tápkábellel használod.
Direktben tápösvényre kötve nálam egyértelműen az Audiophonics nyert.
Audiophonics hifi tápelosztó
Eladóvá vált az Audiophonics hifi tápelosztóm.
Chipselect fórumtárs munkája: Audiophonics MPC6 V2 alumínium ház, Viborg ve01g schuko aljzatok, belső kábelezés ELECAUDIO FC125TC OCC FEP 2.5mm2.
https://www.audiophonics.fr/en/aluminiu ... 11576.html
Az elosztó különlegessége az ipari kapcsoló (Ganz KK 6044). Direktben tápösvényre kötve ki-be kapcsolható, én is így használtam. Egy Oyaide FS 2.0 kábel van fixen bekötve, kb. 50 cm hosszú. Ezt vele adom.
Aki tápösvényt akar, idális megoldás: megspórolható egy tápkábel, aljzat-dugó, és minden csatlakozónál jobb, ha nincs csatlakozó!
Természetesen kérésre visszateszem az IEC aljzatot, ami szintén aranyozott Viborg. Így normál elosztóként használható.
Ár: 135 000 Ft
Debrecenben található, átvétel személyesen vagy futár/Foxpost.
Érdeklődni privát üzenetben vagy telefonon lehet: 06 húsz 421 4894
Chipselect fórumtárs munkája: Audiophonics MPC6 V2 alumínium ház, Viborg ve01g schuko aljzatok, belső kábelezés ELECAUDIO FC125TC OCC FEP 2.5mm2.
https://www.audiophonics.fr/en/aluminiu ... 11576.html
Az elosztó különlegessége az ipari kapcsoló (Ganz KK 6044). Direktben tápösvényre kötve ki-be kapcsolható, én is így használtam. Egy Oyaide FS 2.0 kábel van fixen bekötve, kb. 50 cm hosszú. Ezt vele adom.
Aki tápösvényt akar, idális megoldás: megspórolható egy tápkábel, aljzat-dugó, és minden csatlakozónál jobb, ha nincs csatlakozó!
Természetesen kérésre visszateszem az IEC aljzatot, ami szintén aranyozott Viborg. Így normál elosztóként használható.
Ár: 135 000 Ft
Debrecenben található, átvétel személyesen vagy futár/Foxpost.
Érdeklődni privát üzenetben vagy telefonon lehet: 06 húsz 421 4894
- Audio-GD DI20-HE, R8 (EC), Audio-GD HE-1, Master 3
- Figaro BL, Rythmik Audio L12