Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Netgear GS108Ev3 switch 2 db
Re: Netgear GS108Ev3 switch 2 db
A két switch is gazdára talált.
Re: Netgear GS108Ev3 switch 2 db
A két kisebb darab AudioQuest Carbon kábel közben elkelt, egy 130 cm-es Carbont tudok esetleg adni a switchek mellé.
- rudulf
- V.I.P.

- Értékelés: 47
Re: NETGEAR GS108Ev3 switch 2 db
Margóra: Ha jól emlékszem, azért az LHY-nak a legelső SW-8 switchével hasonlították össze. Azóta már több új termékük jött ki, pár javított táppal.
ROKSANXerxes/ORIGINLiveSilver/ORTOFONHMC30,AUDIOMECAMephisto1/SONERAUDIONagyDAC,Előfok,Végfok,SL1Hangfal,DACKábel/SFElectaAmateur2/DEVIALETExpert250PRO,MELLORNStream/HIGHWIRE1100/HTMagicésMagicTweeter/HTMagic,AC10ésJPSDigitalAC/AUDIOQUESTDiamond,Vodka,Pearl
Netgear GS108Ev3 switch 2 db
Eladó két darab NETGEAR GS108Ev3 Pus Switch. Sorba kötve használtam őket lineáris tápegységgel, így elég korrektül szólt a streamelt zene.
A tesztelők is jókat írtak róla: „A GS108E nagyon jól szól. Csendes. Feszes. Az időzítés jó… Még az LHY-nál is jobb. Egyszerűen egy nagyon korrekt hangzású termék.”
( https://www.alpha-audio.net/review/a-ve ... asuring/8/ )
24.000 Ft a kettő együtt. Kaposvár, vagy Foxposttal tudom küldeni.
Igény esetén tudok adni hozzájuk egy Kácsában szerelt 38 cm-es vagy/és egy 31 cm-es Audioquest Carbon LAN kábelt.
A tesztelők is jókat írtak róla: „A GS108E nagyon jól szól. Csendes. Feszes. Az időzítés jó… Még az LHY-nál is jobb. Egyszerűen egy nagyon korrekt hangzású termék.”
( https://www.alpha-audio.net/review/a-ve ... asuring/8/ )
24.000 Ft a kettő együtt. Kaposvár, vagy Foxposttal tudom küldeni.
Igény esetén tudok adni hozzájuk egy Kácsában szerelt 38 cm-es vagy/és egy 31 cm-es Audioquest Carbon LAN kábelt.