Elkelt, köszönöm szépen.
Csak megnyugtatásképpen jelzem, hogy az új tulajdonosa szerint a hangszedő tökéletes állapotban van és csodálatos a hangja.
Ezúton is kívánok neki jó zenehallgatást!
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Denon MM DL-103
Re: Denon MM DL-103
Jégen
Tűhegy fotó kérésre.
Nem tudom mit kell nézni de szerintem jónak tűnik.
Nem up volt a szándékom.
Egyebkent van is rá érdeklődő.
Nem tudom mit kell nézni de szerintem jónak tűnik.
Nem up volt a szándékom.
Egyebkent van is rá érdeklődő.
Ez bevizsgált hangszedő, legalábbis az operaénekes úr állítása szerint akitől beszámítottam.feher írta: ↑2025.12.25., csüt. 20:46Szerintem egy agyonhasznált Denon 103-as ugyanezzel a szöveggel itt elég felelőtlenül köröket megy.
Nem biztos ,hogy ez az,de tűhegy fotó ,bevizsgálás nem ártana.
Akitől majdnem megvettem a fórumon azt írta ,hogy őt is átvághatták -belátja ,elnézést kér.. etc,de ......
Hiszek neki mivel ismerem is, de ha tévedek akkor is visszafizetési garanciát vállalok rá, amennyiben nem jó.
Szerintem egy agyonhasznált Denon 103-as ugyanezzel a szöveggel itt elég felelőtlenül köröket megy.
Akitől majdnem megvettem a fórumon azt írta ,hogy őt is átvághatták -belátja ,elnézést kér.. etc,de ......
Denon MM DL-103
Sziasztok,
Eladó hangszedő állítólag alighasznált állapotban.
Ára 60,000 Ft
Csere és beszámítás lehetséges, házhozszállítás megoldható.
Egerben személyesen átvehető.
Tel 06302234996
Email: agriaroll@gmail.com
Eladó hangszedő állítólag alighasznált állapotban.
Ára 60,000 Ft
Csere és beszámítás lehetséges, házhozszállítás megoldható.
Egerben személyesen átvehető.
Tel 06302234996
Email: agriaroll@gmail.com