Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Horváth Vilmos tápdugó
Re: Horváth Vilmos tápdugó
A belsejét feltárni csak a cucc teljes szétroncsolásával lehet. Valószínűleg ezért nincs róla fotó.
Egy sima kérés volt….nem fér bele egy fotó?KhriStóf írta: ↑2025.12.21., vas. 15:24Belinkeltem Long eredeti Facebook beszámolóját, ami alapján én is megrendeltem. Ez egy önálló termék amit nem kábelre kell csatlakoztatni, hanem bedugod valamelyik konnektorba és pozitív hatással van a tápra így egy rendszer hangjára is. Pl mint egy Radnai Power-R Noise killer, vagy Furutech zajszűrő 10szer ennyiért.
Próba lehetősége fennáll.
"Az igazi barát szemből támad."
Én is vettem egyet a feltalálótól. Újonnan 40e Ft volt az ára. A készítő nyilvánvaló okokból nem publikálja, hogy mi van benne. Nekem ez nem volt gond, több gyártó is védi ilyen formában a termékét, viszont annyit elárult, hogy ez speciális célzott zajt juttat a hálózatba, ami hat a készülékekre is, legtöbb felhasználónál javulás tapasztalható.
Nálam leginkább a tér nyílt ki, de más apró pozitívumok is megjelentek.
Mivel az eladó felajánlotta a próba ( én is így vettem) lehetőségét, így szerintem nincs vesztenivalója az érdeklődőnek.
Remélem segítettem némi infóval a döntéshez.
Nálam leginkább a tér nyílt ki, de más apró pozitívumok is megjelentek.
Mivel az eladó felajánlotta a próba ( én is így vettem) lehetőségét, így szerintem nincs vesztenivalója az érdeklődőnek.
Remélem segítettem némi infóval a döntéshez.
- KhriStóf
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 7
- Kapcsolat:
Belinkeltem Long eredeti Facebook beszámolóját, ami alapján én is megrendeltem. Ez egy önálló termék amit nem kábelre kell csatlakoztatni, hanem bedugod valamelyik konnektorba és pozitív hatással van a tápra így egy rendszer hangjára is. Pl mint egy Radnai Power-R Noise killer, vagy Furutech zajszűrő 10szer ennyiért.
Esetleg a belsejéről egy fotó ?
Sokat dobna az eladáson … mivel hasonlitoddad össze , hogy jobb mint egy sima csati?
Köszi előre is a választ
Sokat dobna az eladáson … mivel hasonlitoddad össze , hogy jobb mint egy sima csati?
Köszi előre is a választ
"Az igazi barát szemből támad."
Bocsánat, minden tiszteletem a hobbi űzőinek. Ez véletlenül nem az alábbi kopp dugó? Nem rossz, de azért az ára...
https://www.vilagitascenter.hu/kopp_179 ... irect_link
Ha tévednék és csak nagy a hasonlóság, elnézést!
https://www.vilagitascenter.hu/kopp_179 ... irect_link
Ha tévednék és csak nagy a hasonlóság, elnézést!
.
- KhriStóf
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 7
- Kapcsolat:
Horváth Vilmos tápdugó
Eladó Horváth Vilmos tápdugó
Az alábbi változásokat jegyeztem fel vele mikor megkaptam:
• Nagyobb felbontás, több részlet
• Több mélység és rétegeltség
• Kicsit jobb szeparáció - fókuszáltság - test
• Jobb dinamika
Hifi elosztóban vagy más közeli konnektorba, elosztóba dugva is kifejti hatását.
Ár: 27 ezer Ft csomagküldéssel vagy személyesen Budapest - Verőce
Próbalehetőséget tudok adni
Csere érdekelhet akár más tuningra
https://www.facebook.com/share/1FXAyi6ERo/
Az alábbi változásokat jegyeztem fel vele mikor megkaptam:
• Nagyobb felbontás, több részlet
• Több mélység és rétegeltség
• Kicsit jobb szeparáció - fókuszáltság - test
• Jobb dinamika
Hifi elosztóban vagy más közeli konnektorba, elosztóba dugva is kifejti hatását.
Ár: 27 ezer Ft csomagküldéssel vagy személyesen Budapest - Verőce
Próbalehetőséget tudok adni
Csere érdekelhet akár más tuningra
https://www.facebook.com/share/1FXAyi6ERo/