Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Goldring Eroica LX MC hangszedők
Re: Goldring Eroica LX MC hangszedők
Elkelt. Zárom.
Az ára a fekete példánynak : 70.000.-ft, a fémtestűnek 15.000.-ft,együtt pedig : 80.000.-ft
Értelmes ajánlatot megfontolok...
Az ára a fekete példánynak 75.000.-ft, a fémtestű példánynak 20.000.-ft , együtt : 90.000.-ft...
Értelmes ajánlatot megfontolok..
Ahogy a hirdetésben leírtam a fekete külsejű példány tökéletesen teszi a dolgát, a fém testű példány egyik csatornája nem szól,de bizonyosan javítható.A KORÁBBI bejegyzésemben leírtam, hogy értelmes ajánlat esetén a fekete példány külön is eladó. Nyilvánvaló, hogy a javítandó példány jelképes összeget ér. Magának Malfox-nak is adtam már át évekkel ezelőtt kettő darab javításra szoruló példányt. Ő maga akkor úgy nyilatkozott, hogy nagyon jó alap egy klasszis hangszedő készítéséhez. Tehát a hangsúly nem a javítandó példányon van, hanem a épp,és működőképes példányon.
- SoundMania
- Törzsgárda

- Értékelés: 1299
Nem egészen magánügy azok után, hogy pár széthullós belsejű/vasú/mágnesű Eroica-val már találkozott az ember! Szerintem az általad is hivatkozott Malfox szintén tudna mesélni ilyen esetekről. De akit érdekel a hangszedő, előbb majd kérdezzen rá nála, mielőtt megvenné! És ez még csak az anyagokról szólt! Saját fotóimat már nem találtam meg róla amin láthatóak darabokban.
Tiszteletem a kedves hozzászólóknak. Nem ildomos szét trollkodni más hirdetését. Értelemszerűen nem erről szól a hirdetés, értelmes ajánlat esetén természetesen külön is eladó. Az meg ,hogy nem vesz " semennyiért " Eroica-t valaki, az a saját magánügye .
- SoundMania
- Törzsgárda

- Értékelés: 1299
Manapság már nem veszünk Eroica-t! :) Semennyiért.... Így mindegy.....
Nézzük csak az új népi leleményt!
Tehát megvethetem csak együtt-A másikat jó drágán felújíttathatom -és mivel az ilyen hangszedőknek nincs nagy piaca ,később is megtarthatom.
Már bocsi ,de egy ilyen hirdetés az arcátlanság határát súrolja -ha komolyan gondolod.
Tehát megvethetem csak együtt-A másikat jó drágán felújíttathatom -és mivel az ilyen hangszedőknek nincs nagy piaca ,később is megtarthatom.
Már bocsi ,de egy ilyen hirdetés az arcátlanság határát súrolja -ha komolyan gondolod.
Ma megtisztítottam, és bekötöttem mindkettő hangszedőt egy Heybrook TT-2 - Helius Scorpió rendszerbe. A fekete Eroica példásan teszi a dolgát. A fémtestűnek a jobb csatornája nem szól. Ez utóbbit Malfox biztosan orvosolni tudja. Több Eroica-t élesztett újra, és még jobb hangszedőt varázsolt az alap Goldring-ból. Mindkettő hangszedő évek óta állt a fiókba, jómagam pedig egy Ortofon Rondo Bronze hangszedőt használok.
Goldring Eroica LX MC hangszedők
Eladó kettő darab Goldring Eroica LX MC hangszedő . Mindkettőben kb.200-300 óra használat van. A fekete példány tökéletesen működik, a fémtestű példány egyik csatornája nem szól ( szerintem MALFOX fórumtárs tudja orvosolni a hibát ). Csak együtt a kettő. Mindkettő a MERLIN-ben lett vásárolva. Elérhetőségem : tel. 70-520-1088, e-mail : raczb88@gmail.com Helyileg : Mór városa.
Áruk együttesen : 110.000.-ft.
Áruk együttesen : 110.000.-ft.