Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Goldring Eroica LX MC hangszedők

Táp és jel elosztók, tápok, táp és jel kondícionálók, dobozolt transzformátorok, távok, MM és MC hangszedők, hangkarok, adapterek, lemezmosók, demagnetizálók, kábelbejárató eszközök, bemérő mikrofonok
Lezárt
rockdaddy
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 32

Re: Goldring Eroica LX MC hangszedők

Hozzászólás Szerző: rockdaddy »

Elkelt. Zárom.

rockdaddy
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Az ára a fekete példánynak : 70.000.-ft, a fémtestűnek 15.000.-ft,együtt pedig : 80.000.-ft

rockdaddy
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Értelmes ajánlatot megfontolok...

rockdaddy
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Az ára a fekete példánynak 75.000.-ft, a fémtestű példánynak 20.000.-ft , együtt : 90.000.-ft...

rockdaddy
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Értelmes ajánlatot megfontolok..

rockdaddy
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Ahogy a hirdetésben leírtam a fekete külsejű példány tökéletesen teszi a dolgát, a fém testű példány egyik csatornája nem szól,de bizonyosan javítható.A KORÁBBI bejegyzésemben leírtam, hogy értelmes ajánlat esetén a fekete példány külön is eladó. Nyilvánvaló, hogy a javítandó példány jelképes összeget ér. Magának Malfox-nak is adtam már át évekkel ezelőtt kettő darab javításra szoruló példányt. Ő maga akkor úgy nyilatkozott, hogy nagyon jó alap egy klasszis hangszedő készítéséhez. Tehát a hangsúly nem a javítandó példányon van, hanem a épp,és működőképes példányon.

SoundMania
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 1299

Hozzászólás Szerző: SoundMania »

rockdaddy írta:
2025.10.22., szer. 18:30
Tiszteletem a kedves hozzászólóknak. Nem ildomos szét trollkodni más hirdetését. Értelemszerűen nem erről szól a hirdetés, értelmes ajánlat esetén természetesen külön is eladó. Az meg ,hogy nem vesz " semennyiért " Eroica-t valaki az a saját magányügye.
Nem egészen magánügy azok után, hogy pár széthullós belsejű/vasú/mágnesű Eroica-val már találkozott az ember! Szerintem az általad is hivatkozott Malfox szintén tudna mesélni ilyen esetekről. De akit érdekel a hangszedő, előbb majd kérdezzen rá nála, mielőtt megvenné! És ez még csak az anyagokról szólt! Saját fotóimat már nem találtam meg róla amin láthatóak darabokban.

rockdaddy
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Tiszteletem a kedves hozzászólóknak. Nem ildomos szét trollkodni más hirdetését. Értelemszerűen nem erről szól a hirdetés, értelmes ajánlat esetén természetesen külön is eladó. Az meg ,hogy nem vesz " semennyiért " Eroica-t valaki, az a saját magánügye .

SoundMania
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 1299

Hozzászólás Szerző: SoundMania »

feher írta:
2025.10.22., szer. 11:26
Nézzük csak az új népi leleményt!
Tehát megvethetem csak együtt-A másikat jó drágán felújíttathatom -és mivel az ilyen hangszedőknek nincs nagy piaca ,később is megtarthatom.
Már bocsi ,de egy ilyen hirdetés az arcátlanság határát súrolja -ha komolyan gondolod.
Manapság már nem veszünk Eroica-t! :) Semennyiért.... Így mindegy.....

feher
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 49

Hozzászólás Szerző: feher »

Nézzük csak az új népi leleményt!
Tehát megvethetem csak együtt-A másikat jó drágán felújíttathatom -és mivel az ilyen hangszedőknek nincs nagy piaca ,később is megtarthatom.
Már bocsi ,de egy ilyen hirdetés az arcátlanság határát súrolja -ha komolyan gondolod.

rockdaddy
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Ma megtisztítottam, és bekötöttem mindkettő hangszedőt egy Heybrook TT-2 - Helius Scorpió rendszerbe. A fekete Eroica példásan teszi a dolgát. A fémtestűnek a jobb csatornája nem szól. Ez utóbbit Malfox biztosan orvosolni tudja. Több Eroica-t élesztett újra, és még jobb hangszedőt varázsolt az alap Goldring-ból. Mindkettő hangszedő évek óta állt a fiókba, jómagam pedig egy Ortofon Rondo Bronze hangszedőt használok.

rockdaddy
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Goldring Eroica LX MC hangszedők

Eladó kettő darab Goldring Eroica LX MC hangszedő . Mindkettőben kb.200-300 óra használat van. A fekete példány tökéletesen működik, a fémtestű példány egyik csatornája nem szól ( szerintem MALFOX fórumtárs tudja orvosolni a hibát ). Csak együtt a kettő. Mindkettő a MERLIN-ben lett vásárolva. Elérhetőségem : tel. 70-520-1088, e-mail : raczb88@gmail.com Helyileg : Mór városa.
Áruk együttesen : 110.000.-ft.
Csatolmányok
IMG_20250929_180457.jpg
IMG_20250929_180814.jpg
IMG_20250929_180842.jpg
IMG_20250929_180410.jpg
IMG_20250929_181110.jpg

Lezárt

Vissza: “Hifi és házimozi tartozékok, kiegészítők”