Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Sotm sNH-10G+Farad Super3

Táp és jel elosztók, tápok, táp és jel kondícionálók, dobozolt transzformátorok, távok, MM és MC hangszedők, hangkarok, adapterek, lemezmosók, demagnetizálók, kábelbejárató eszközök, bemérő mikrofonok
Zsoltika25
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 14

Re: Sotm sNH-10G+Farad Super3

Hozzászólás Szerző: Zsoltika25 »

Eladni szeretném nem árulgatni ezért az árat 1690.- eurora csökkentem.
Viva Audio Egoista STX, Progressive Audio 992 MkII. Stax X-9000, SOtM sNH-10G, Duelund kábelezés, Melco

Zsoltika25
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 14

Sotm sNH-10G+Farad Super3

Hozzászólás Szerző: Zsoltika25 »

Eladó lett a címben említett készülékem.
A switch sCLK-EX órajel-frissítéssel rendelkezik, amelynek értéke 800 €. Ez nagyobb pontosságot és jobb időzítést biztosít. Ezenkívül ez a SOtM sNH-10G Evox Silver frissítéssel is rendelkezik, amelynek értéke 300 €, -ami azt jelenti, hogy a belső kábelezés tiszta ezüstből készült és Evox kondenzátorok kerültek beépítésre. A külső tápellátásról a Farad Super3 tápegység gondoskodik Synergistic Research Purple Fuse biztosítékkal és Furutech
Rhodium IEC bemenettel, valamint egy Farad Silver DC kábel is tartozék. A kettő komponens eredeti ára ezekkel a frissítésekkel 3,400.- euro volt.
A készülékeket egyben szeretném eladni, az árukat is ez szerint határoztam meg:1950 euro vagy annak megfelelő Huf.
Dorogon átvető személyesen vagy előre utalást követően küldeni is tudom.

Köszönöm, hogy elolvastad, érdeklődni PÜ-ben kérném.
Csatolmányok
IMG_5003.jpeg
IMG_5004.jpeg
IMG_5002.jpeg
IMG_4997.jpeg
Viva Audio Egoista STX, Progressive Audio 992 MkII. Stax X-9000, SOtM sNH-10G, Duelund kábelezés, Melco

Válasz küldése

Vissza: “Hifi és házimozi tartozékok, kiegészítők”