Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Fidelity Research XG-5 MC illesztő trafó

Táp és jel elosztók, tápok, táp és jel kondícionálók, dobozolt transzformátorok, távok, MM és MC hangszedők, hangkarok, adapterek, lemezmosók, demagnetizálók, kábelbejárató eszközök, bemérő mikrofonok
wartam
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 61

Fidelity Research XG-5 MC illesztő trafó

Hozzászólás Szerző: wartam »

Kihasználatlanság miatt eladó egy japán gyártású Fidelity Research XG-5 MC step-up transzformátor, kimagasló minőségű toroid trafókkal szerelve.
Hangja nyitott, tiszta, természetes – semleges karakterrel és kiváló dinamikával. Nagyon jól illeszkedik különféle rendszerekbe, kiváló ár/érték arányú eszköz.

A trafó kb. 10 éve van a tulajdonomban. Ez idő alatt sokféle, drágább és ismertebb nevű SUT járt nálam kipróbálásra, de végül mindig az XG-5 mellett döntöttem – számomra hangban és ár/érték arányban is rendre jobbnak bizonyult a vetélytársaknál.

Az illesztése széles spektrumot fed le, szinte bármilyen MC hangszedővel jól használható.

Állapota szép, műszakilag természetesen hibátlan.

Ár: 280 000 Ft

Személyes átvétel, Szigetszentmiklós.

SPECIFICATONS:
Fidelity Research XG-5 Specifications.jpeg
Fidelity Research XG-5..jpg
Fidelity Research XG-5.jpg

Utoljára wartam ugrasztotta előre 2025.05.31., szomb. 09:17-kor.

Válasz küldése

Vissza: “Hifi és házimozi tartozékok, kiegészítők”