Eladva másik platformon.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Soundking 24 bit Pocket DSP 2x2., AK5552 VN 32 bites A/D konverterrel! ADAU 1701 SigmaDSP 28/56 bit D/A
Re: Soundking 24 bit Pocket DSP 2x2., AK5552 VN 32 bites A/D konverterrel! ADAU 1701 SigmaDSP 28/56 bit D/A
Köszönöm a lehetőséget!
Eladva másik platformon.
Eladva másik platformon.
Soundking 24 bit Pocket DSP 2x2., AK5552 VN 32 bites A/D konverterrel! ADAU 1701 SigmaDSP 28/56 bit D/A
Eladó egy Soundking 24 bit Pocket DSP 2x2.
Ideális SUB-illesztéshez vagy szupermagassugárzóhoz is.
Nálam egy sztereó 3 utas Behringer Ultridrive Pro mellett volt (amihez kellett még egy csatorna a szupermagassugárzóimhoz), melyeket 18kHz -es vágásra állítottam.
Néhány főbb funkció.
- A keresztezési frekvencia, késleltetés, equalizer szabadon, DSP-alapont a készülékről állítható. Nem kell hozzá számítógép.
- Így a csatornák erősítése -dB-en (-15-től + 15dB-ig).
- Használata pofonegyszerű.
- SUB-esetén 75Hz-től lehet állítani a vágási frekvenciát.
- A bemenetek jelszintje potméterrel állítható.
- Késleltetés (Delay) állítható.
- Fázis 0/180 fok állítható.
Nagyon kevés infó van róla a neten, olyan, mintha limitáltan gyártották vagy prototípus lett volna.
A megépítése/alkatrészfelhasználása és benne lévő chip-készlet igen komoly (lásd utolsó fotón).
- AK5552 VN A/D konverter (32 bit /758kHz, 115dB S/N mellett)
- ADAU 1701 Sigmadsp 28-/56-Bit Audio Processor
with Two Adcs and Four DACs
Tartozéka: a képen látható saját 12V/0,8A minőségi tápegysége.
Ára (fix): 29.000 Ft.
Igény esetén az XLR/RCA (Male XLR - RCA és Female XLR-RCA) átalakítókkal: +3000 Ft.
Megtekinthető/kipróbálható/átvhető Piliscsabán, de Foxpost-on is tudom küldeni "S"-es csomagként!
Tel: +36703642155
Ideális SUB-illesztéshez vagy szupermagassugárzóhoz is.
Nálam egy sztereó 3 utas Behringer Ultridrive Pro mellett volt (amihez kellett még egy csatorna a szupermagassugárzóimhoz), melyeket 18kHz -es vágásra állítottam.
Néhány főbb funkció.
- A keresztezési frekvencia, késleltetés, equalizer szabadon, DSP-alapont a készülékről állítható. Nem kell hozzá számítógép.
- Így a csatornák erősítése -dB-en (-15-től + 15dB-ig).
- Használata pofonegyszerű.
- SUB-esetén 75Hz-től lehet állítani a vágási frekvenciát.
- A bemenetek jelszintje potméterrel állítható.
- Késleltetés (Delay) állítható.
- Fázis 0/180 fok állítható.
Nagyon kevés infó van róla a neten, olyan, mintha limitáltan gyártották vagy prototípus lett volna.
A megépítése/alkatrészfelhasználása és benne lévő chip-készlet igen komoly (lásd utolsó fotón).
- AK5552 VN A/D konverter (32 bit /758kHz, 115dB S/N mellett)
- ADAU 1701 Sigmadsp 28-/56-Bit Audio Processor
with Two Adcs and Four DACs
Tartozéka: a képen látható saját 12V/0,8A minőségi tápegysége.
Ára (fix): 29.000 Ft.
Igény esetén az XLR/RCA (Male XLR - RCA és Female XLR-RCA) átalakítókkal: +3000 Ft.
Megtekinthető/kipróbálható/átvhető Piliscsabán, de Foxpost-on is tudom küldeni "S"-es csomagként!
Tel: +36703642155