Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Clearaudio Concept MC hangszedő
- Drumagick
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 14
Re: Clearaudio Concept MC hangszedő
Új ár: 300e Ft
Utoljára Drumagick ugrasztotta előre 2024.12.08., vas. 21:11-kor.
Eladó: Core Audio prototípus monoblokkok
- Drumagick
- Kezdő Fórumlakó

Re: Clearaudio Concept MC hangszedő
Az ár alkuképes.
Beszámítás is lehetséges.
Beszámítás is lehetséges.
- Drumagick
- Kezdő Fórumlakó

Clearaudio Concept MC hangszedő
Eladó az általam a magyar forgalmazótól újonnan vásárolt Clearaudio Concept MC hangszedőm.
Díszdobozos, összes tartozéka és papírjai megvannak.
De ami ennél is fontosabb, a tű és a tűszár nem eredeti, azt a Malfox Analogue-nál cseréltettem. Jelenleg bór tűszáron Paratrace csiszolású gyémánt van benne, ami János elmondása szerint egyel jobb, mint az eredeti és ha jól emlékszem, az Ogura legjobbja.
Természetesen a számla és a mérési jegyzőkönyv is rendelkezésre áll.
A tűcsere 2023 júliusban készült, azóta egy métert sem ment a hangszedő. Tartaléknak szántam, de ezalatt a közel egy év alatt kiderült, hogy nincs szükségem ilyesmire. Annál meg jobb hangszedő, hogy csak itt álljon.
Megtekinthető a Bács-Kiskun vármegyei Dunatetétlenen. Komoly érdeklődőnek házhoz viszem és beszerelem a lemezjátszóba, de ez külön megbeszélés kérdése. Más módon a kipróbálásra a sérülékenysége miatt ezúttal nincs lehetőség.
Postázását megfelelő csomagolásban vállalom.
Ár: 350e Ft
Tel: 20/5210157
Képek:
Díszdobozos, összes tartozéka és papírjai megvannak.
De ami ennél is fontosabb, a tű és a tűszár nem eredeti, azt a Malfox Analogue-nál cseréltettem. Jelenleg bór tűszáron Paratrace csiszolású gyémánt van benne, ami János elmondása szerint egyel jobb, mint az eredeti és ha jól emlékszem, az Ogura legjobbja.
Természetesen a számla és a mérési jegyzőkönyv is rendelkezésre áll.
A tűcsere 2023 júliusban készült, azóta egy métert sem ment a hangszedő. Tartaléknak szántam, de ezalatt a közel egy év alatt kiderült, hogy nincs szükségem ilyesmire. Annál meg jobb hangszedő, hogy csak itt álljon.
Megtekinthető a Bács-Kiskun vármegyei Dunatetétlenen. Komoly érdeklődőnek házhoz viszem és beszerelem a lemezjátszóba, de ez külön megbeszélés kérdése. Más módon a kipróbálásra a sérülékenysége miatt ezúttal nincs lehetőség.
Postázását megfelelő csomagolásban vállalom.
Ár: 350e Ft
Tel: 20/5210157
Képek: