A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Táp és jel elosztók, tápok, táp és jel kondícionálók, dobozolt transzformátorok, távok, MM és MC hangszedők, hangkarok, adapterek, lemezmosók, demagnetizálók, kábelbejárató eszközök, bemérő mikrofonok
Lehet ősszel van ennek keletje, de látszik, hogy nem kenyérre kell a pénz nekem sem.
A hangszedő megvan persze. Minden árajánlatot meghallgatok. Ha nincs semmi értelmes érdeklődés őszig, elmebajra felteszem, ott el fog menni. Szép nyarat.
Sziasztok
Egy éve vettem egy alig/soha nem használt MC10 Supert-t az elmebajról. Bemérés, minden volt hozzá, boltba adta be az előző gazdája. Azért vettem, mert MM hangszedő nem jöhetett szóba az árnyékolatlan hangkaromba és kellett valami olcsó hangszedő. Drága hangszedőimel egy lejátszás számolható összeg. (Ezer üzemórával mennyi is egy hallgatott óra milliós hangszedővel?) Aztán persze a jól eltöltött idő fontosabb volt, na meg van 3 másik tücsök a zárójelben említett kategóriából. Egy szó, mint száz, csak porosodik az Ortofon és alig ment bele pár óra nálam. Zalaegerszegen meghallgatható. Foxpost játszik. 200Eur alatt mivel sosincs, viszont én eladni akarom, ezért 65eFt re gondoltam. Ennyi pénzért kapsz egy MC hangpt, amiben még soksok üzemóra van hátra. USB mikroszkópos felvétel a tűről este teszek fel addig álljon itt a vásárlásom képe. (180Eur ajánlatra beállított keresővel két évet vártam, meg persze az állapot/forrást nagyon szűrtem. De ha valaki talál jobb ajánlatot, az árnál figyelembe veszem. Ne törd magad, nincs...)