Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Ortofon MC10 Super

Táp és jel elosztók, tápok, táp és jel kondícionálók, dobozolt transzformátorok, távok, MM és MC hangszedők, hangkarok, adapterek, lemezmosók, demagnetizálók, kábelbejárató eszközök, bemérő mikrofonok
mape
Isten Hozott! :)
Értékelés: 1

Re: Ortofon MC10 Super

Hozzászólás Szerző: mape »

workonwomen írta:
2025.05.31., szomb. 16:59
Tökre jogos! Komoly érdeklődő lenne, biztos venném a fáradtságot.
Hát akkor vedd úgy, hogy komoly érdeklődőt találtál!
Üdv: mape

workonwomen
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 32

Hozzászólás Szerző: workonwomen »

Tökre jogos! Komoly érdeklődő lenne, biztos venném a fáradtságot.

mape
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: mape »

Azért 1 év alatt lefújhattad volna a port a nagyítódról, talán látszódna mitől játszódna, a zene!
Szép napot!

workonwomen
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Lehet ősszel van ennek keletje, de látszik, hogy nem kenyérre kell a pénz nekem sem.
A hangszedő megvan persze. Minden árajánlatot meghallgatok. Ha nincs semmi értelmes érdeklődés őszig, elmebajra felteszem, ott el fog menni. Szép nyarat.

workonwomen
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Up. Ha valaki lát ilyet olcsóbban és ezen alkudozna, jelezze.
Napokban előkapom a nagyítót, lövök pár képet a tűről.

workonwomen
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Ortofon MC10 Super

Sziasztok
Egy éve vettem egy alig/soha nem használt MC10 Supert-t az elmebajról. Bemérés, minden volt hozzá, boltba adta be az előző gazdája. Azért vettem, mert MM hangszedő nem jöhetett szóba az árnyékolatlan hangkaromba és kellett valami olcsó hangszedő. Drága hangszedőimel egy lejátszás számolható összeg. (Ezer üzemórával mennyi is egy hallgatott óra milliós hangszedővel?) Aztán persze a jól eltöltött idő fontosabb volt, na meg van 3 másik tücsök a zárójelben említett kategóriából. Egy szó, mint száz, csak porosodik az Ortofon és alig ment bele pár óra nálam. Zalaegerszegen meghallgatható. Foxpost játszik. 200Eur alatt mivel sosincs, viszont én eladni akarom, ezért 65eFt re gondoltam. Ennyi pénzért kapsz egy MC hangpt, amiben még soksok üzemóra van hátra. USB mikroszkópos felvétel a tűről este teszek fel addig álljon itt a vásárlásom képe. (180Eur ajánlatra beállított keresővel két évet vártam, meg persze az állapot/forrást nagyon szűrtem. De ha valaki talál jobb ajánlatot, az árnál figyelembe veszem. Ne törd magad, nincs...)
Csatolmányok
Screenshot_20240210_071034_Chrome.jpg
Screenshot_20240210_071102_Chrome.jpg

Válasz küldése

Vissza: “Hifi és házimozi tartozékok, kiegészítők”