Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Xindak XF-1000 ES
- poto
- Újonc fórumos

- Értékelés: 3
Re: Xindak XF-1000 ES
Próbáltam, csak vidéken ki-ki hagy a net... :)
Tisztelettel, köszönettel:
dr. Potó István
dr. Potó István
- asebestyen
- V.I.P.

- Értékelés: 7912
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok
- poto
- Újonc fórumos

Köszönöm szépen, az elosztó elkelt!
Tisztelettel, köszönettel:
dr. Potó István
dr. Potó István
- poto
- Újonc fórumos

Tulajdonképpen "jég", bár egészségügyi okok miatt még nem jött létre az adásvétel.
- poto
- Újonc fórumos

Xindak XF-1000 ES
Kedves Elvtársak és Elvtársnők! Tisztelt Hölgyeim és Uraim!
Értékesítés céljából eladásra kínálom a csatolt képeken látható Xindak XF-1000 ES típusú szűrő/elosztót. Első tulajdonosa vagyok, szétszedve, mozgatva, túlterhelve stb. sosem volt. Magam sem emlékszem már, úgy 7 éves lehet, egy, ezen készüléknél drágább – ámbár, nem bizonyosan jobb - darabra váltottam.
Irányára 55000,- Ft, Budapest belvárosában átvehető, illetve postázni is tudom, kellő csomagolásban.
A visszajelzéseket privát üzenetben várom, igyekszem a lehető leghamarabb válaszolni.
Köszönettel:
pi
Értékesítés céljából eladásra kínálom a csatolt képeken látható Xindak XF-1000 ES típusú szűrő/elosztót. Első tulajdonosa vagyok, szétszedve, mozgatva, túlterhelve stb. sosem volt. Magam sem emlékszem már, úgy 7 éves lehet, egy, ezen készüléknél drágább – ámbár, nem bizonyosan jobb - darabra váltottam.
Irányára 55000,- Ft, Budapest belvárosában átvehető, illetve postázni is tudom, kellő csomagolásban.
A visszajelzéseket privát üzenetben várom, igyekszem a lehető leghamarabb válaszolni.
Köszönettel:
pi