Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Silent angel bonn n8 switch

Táp és jel elosztók, tápok, táp és jel kondícionálók, dobozolt transzformátorok, távok, MM és MC hangszedők, hangkarok, adapterek, lemezmosók, demagnetizálók, kábelbejárató eszközök, bemérő mikrofonok
Lezárt
gymiki
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Re: Silent angel bonn n8 switch

Hozzászólás Szerző: gymiki »

Szia!
engem komolyan érdekel a switch, csak van egy apró bökkenő. Most még nincs meg a teljes összeg, kb.3 hét múlva tudnám kifizetni. Tudom szokatlan kérés, de eltennéd nekem?

Reserved
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 211

Silent angel bonn n8 switch

Hozzászólás Szerző: Reserved »

Kevesebb mint egy hete innen a fórumról vásárolt audiophile silent angel bonn n8 switch karcmentes állapotban tartozékaival és dobozában eladó.
Az állapota továbbra is makulátlan és hibátlanul müködik.
Nekem a saját hálozati kábellel müködő switchem a drága tápkábellel egy picit jobban tetszett végül.
Meg kell itt jegyeznem hogy csak maga a tápkábelem drágább mint a silent switch 4x és ezt akartam limeáris tápos dc kábelles verzióval felváltani.
Rendkivül jó a hangja az árához képest de a hálózati kábeles verzió nekem picit jobban tetszik sajnos.
Mivel egy hétig se használtam és én is ennyiért vettem az ára továbbra is 100.000.-ft.
A készülék a 18.kerben lakik.
A gyári ratyiclub hálozati kábelével ki se próbáltam én egy lineáris táppal használtam azt nagyon dijazta,mint egyébként minden high end eszköz.
20231121_212701_resized.jpg

20231121_212640_resized.jpg
20231121_212650_resized.jpg
Project Xtension 12-evo ca premium tonearm-EMT HSD006 pick up-Audio Research ph9-Melco N1Z-H60ex mkII-Ayon stratos dac-Ayon auris2 signature pre.-Canary CA-100 tube amp--Spendor C100 speakers-Shunyata-Cammino cables-Solidsteel-Pillartech racks,AM-SR fuse

Lezárt

Vissza: “Hifi és házimozi tartozékok, kiegészítők”