Szia!
engem komolyan érdekel a switch, csak van egy apró bökkenő. Most még nincs meg a teljes összeg, kb.3 hét múlva tudnám kifizetni. Tudom szokatlan kérés, de eltennéd nekem?
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Silent angel bonn n8 switch
Silent angel bonn n8 switch
Kevesebb mint egy hete innen a fórumról vásárolt audiophile silent angel bonn n8 switch karcmentes állapotban tartozékaival és dobozában eladó.
Az állapota továbbra is makulátlan és hibátlanul müködik.
Nekem a saját hálozati kábellel müködő switchem a drága tápkábellel egy picit jobban tetszett végül.
Meg kell itt jegyeznem hogy csak maga a tápkábelem drágább mint a silent switch 4x és ezt akartam limeáris tápos dc kábelles verzióval felváltani.
Rendkivül jó a hangja az árához képest de a hálózati kábeles verzió nekem picit jobban tetszik sajnos.
Mivel egy hétig se használtam és én is ennyiért vettem az ára továbbra is 100.000.-ft.
A készülék a 18.kerben lakik.
A gyári ratyiclub hálozati kábelével ki se próbáltam én egy lineáris táppal használtam azt nagyon dijazta,mint egyébként minden high end eszköz.
Az állapota továbbra is makulátlan és hibátlanul müködik.
Nekem a saját hálozati kábellel müködő switchem a drága tápkábellel egy picit jobban tetszett végül.
Meg kell itt jegyeznem hogy csak maga a tápkábelem drágább mint a silent switch 4x és ezt akartam limeáris tápos dc kábelles verzióval felváltani.
Rendkivül jó a hangja az árához képest de a hálózati kábeles verzió nekem picit jobban tetszik sajnos.
Mivel egy hétig se használtam és én is ennyiért vettem az ára továbbra is 100.000.-ft.
A készülék a 18.kerben lakik.
A gyári ratyiclub hálozati kábelével ki se próbáltam én egy lineáris táppal használtam azt nagyon dijazta,mint egyébként minden high end eszköz.
Project Xtension 12-evo ca premium tonearm-EMT HSD006 pick up-Audio Research ph9-Melco N1Z-H60ex mkII-Ayon stratos dac-Ayon auris2 signature pre.-Canary CA-100 tube amp--Spendor C100 speakers-Shunyata-Cammino cables-Solidsteel-Pillartech racks,AM-SR fuse