Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Pro-Ject Clean it szénszálas tűtisztító kefe

Táp és jel elosztók, tápok, táp és jel kondícionálók, dobozolt transzformátorok, távok, MM és MC hangszedők, hangkarok, adapterek, lemezmosók, demagnetizálók, kábelbejárató eszközök, bemérő mikrofonok
Lezárt
elkann
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 34

Re: Pro-Ject Clean it szénszálas tűtisztító kefe

Hozzászólás Szerző: elkann »

Elkelt!
IsoTek Syncro Uni -> IsoTek Titan One -> IsoTek Genesis One -> ALAC tápkábel -> Auralic Aries G2.1 (+Hoer-Wege mod) ->ALAC tápkábel -> Audio Research GSI75 -> ALAC hangfalkábel -> Sonus Faber Grand Piano Home

frei34
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 152

Hozzászólás Szerző: frei34 »

Szia!

Kellene ez nekem!

Köszi!

elkann
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

UP!
IsoTek Syncro Uni -> IsoTek Titan One -> IsoTek Genesis One -> ALAC tápkábel -> Auralic Aries G2.1 (+Hoer-Wege mod) ->ALAC tápkábel -> Audio Research GSI75 -> ALAC hangfalkábel -> Sonus Faber Grand Piano Home

elkann
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Pro-Ject Clean it szénszálas tűtisztító kefe

Eladó a címben jelzett tűtisztító kefe makulátlan állapotban.
Személyesen Diósdon és Budaörsön tudom átadni, illetve előre utalás esetén ajánlott "postán maradó"-ként 1070 Ft-ért, Foxpost csomagautomatába 1640 Ft-ért tudom küldeni.
ára: 2500 Ft
IMG_0250.jpg
IMG_0250.jpg (589.68 KiB) Megtekintve 355 alkalommal

Lezárt

Vissza: “Hifi és házimozi tartozékok, kiegészítők”