Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Pro-Ject Clean it szénszálas tűtisztító kefe
- elkann
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 34
Re: Pro-Ject Clean it szénszálas tűtisztító kefe
Elkelt!
IsoTek Syncro Uni -> IsoTek Titan One -> IsoTek Genesis One -> ALAC tápkábel -> Auralic Aries G2.1 (+Hoer-Wege mod) ->ALAC tápkábel -> Audio Research GSI75 -> ALAC hangfalkábel -> Sonus Faber Grand Piano Home
Szia!
Kellene ez nekem!
Köszi!
Kellene ez nekem!
Köszi!
- elkann
- Kezdő Fórumlakó

UP!
IsoTek Syncro Uni -> IsoTek Titan One -> IsoTek Genesis One -> ALAC tápkábel -> Auralic Aries G2.1 (+Hoer-Wege mod) ->ALAC tápkábel -> Audio Research GSI75 -> ALAC hangfalkábel -> Sonus Faber Grand Piano Home
- elkann
- Kezdő Fórumlakó

Pro-Ject Clean it szénszálas tűtisztító kefe
Eladó a címben jelzett tűtisztító kefe makulátlan állapotban.
Személyesen Diósdon és Budaörsön tudom átadni, illetve előre utalás esetén ajánlott "postán maradó"-ként 1070 Ft-ért, Foxpost csomagautomatába 1640 Ft-ért tudom küldeni.
ára: 2500 Ft
Személyesen Diósdon és Budaörsön tudom átadni, illetve előre utalás esetén ajánlott "postán maradó"-ként 1070 Ft-ért, Foxpost csomagautomatába 1640 Ft-ért tudom küldeni.
ára: 2500 Ft