Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
12V-os Microsoft tuningtáp eladó
Re: 12V-os Microsoft tuningtáp eladó
szia.ha meg van még,akor emgvenném,ha póstával vagy futárral elküldöd
7.2.4 /atmos/.Klipsch rf62,rc64,rs35,rb25,rw12 subok,4jamo atmos hsz.2 x parasound hca 1000végfok,2x sharp 8800 dual mono végfok,behringer nx 3000D végfok.arcam 390,Ziddoo z9x ,onkyo bd sp 309 blue ray, diy tápkábelek,diy hsz vezetékek,optoma UHD51 4K projektor,100' széles screenline vászon
Re: 12V-os Microsoft tuningtáp eladó
Legyen 13k.
12V-os Microsoft tuningtáp eladó
Sziasztok!
Eladó lenne egy Microsoft tuningtáp.
Itt a fórumon vásároltam kb. 3 éve, és azóta is nagy megelégedéssel használtam, csak lecseréltem a lejátszót amihez annó vettem.
Nagyon szerintem nem igényel bemutatást, hiszen rendkívűl népszerű itt fórumon is.
12V-os töltővel használható lejátszókhoz ajánlott, így pl médialejátszókhoz, DAC-okhoz kiváló választás, és szerintem ár/teljesítményben verhetetlen.
Természetesen 5,5x2,1-es fémcsatlakozóval van szerelve, ahogy azt annó a lejátszó.hu-n árulták.
Helyileg Egerben vagy Miskolcon átvhető, de posta is megoldható.
Ár: 15.000 Ft
Eladó lenne egy Microsoft tuningtáp.
Itt a fórumon vásároltam kb. 3 éve, és azóta is nagy megelégedéssel használtam, csak lecseréltem a lejátszót amihez annó vettem.
Nagyon szerintem nem igényel bemutatást, hiszen rendkívűl népszerű itt fórumon is.
12V-os töltővel használható lejátszókhoz ajánlott, így pl médialejátszókhoz, DAC-okhoz kiváló választás, és szerintem ár/teljesítményben verhetetlen.
Természetesen 5,5x2,1-es fémcsatlakozóval van szerelve, ahogy azt annó a lejátszó.hu-n árulták.
Helyileg Egerben vagy Miskolcon átvhető, de posta is megoldható.
Ár: 15.000 Ft