Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Denon DL-103
Re: Denon DL-103
Akkor ez a magyarázata annak, hogy a tísztítás előtt nem volt látható ez a sötét felület, takarta a finom koszréteg, így másképp verődött vissza a fény, és valóban ez csak egy olcsó USB cucc, de legalább látható a tű profilja.

A ZENE gyógyszer!
- Pointe
- V.I.P.
- Értékelés: 468
- Kapcsolat:
A tűtisztító folyadéknak semmihez semmi köze. A csiszolt gyémánt elég spécin nyeli el/veri vissza a fényeket olcsó USB-mikroszkópon nézve, ezeken a képeken is elsősorban ez a hiba, nem a hangszedőtű maga.
Előre!
Sajnos olcsóbb nem lesz. Dobok még két fotót, ha esetleg valakinek még kételyei lennének. A fekete szín a megvilágításból adódik, a hegye pedig az Audio-Technika tűtisztító folyadéktól sötétebb.

Sajnos olcsóbb nem lesz. Dobok még két fotót, ha esetleg valakinek még kételyei lennének. A fekete szín a megvilágításból adódik, a hegye pedig az Audio-Technika tűtisztító folyadéktól sötétebb.
- Csatolmányok
-
- Mon Feb 28 23-08-53.jpg (809.13 KiB) Megtekintve 833 alkalommal
-
- Mon Feb 28 22-57-17.jpg (785.94 KiB) Megtekintve 833 alkalommal
A ZENE gyógyszer!
Denon DL-103
Eladóvá vált szeretett hangszedőm, amit én vásároltam jó pár évvel ezelőtt az Audiophil Szalonban. Sajnos hosszas kutatás után sem találtam meg a számláját. A handszedő hibátlan állapotban van, kb. két hónapja vizslantotta meg Mászáros Jani (Malfox) és szerinte is hibátlan, hozzávetőleg 100 óra lehet benne.
Rakok fel egy mikroszkóppal készült képet is. Lehet hozni szemüveget, nagyítót, mikroszkópot, űrtávcsövet is.
Személyes átvétel lehetséges Budapesten illetve vonzáskörzetében megbeszélés alapján, posta ok a vevő terhére, én a foxpost-ot szeretem, de bármi megoldható.
Ár: 80.000Ft alku nincs, csere köszönöm nem.
Érdeklődni privát üzenetben.
Rakok fel egy mikroszkóppal készült képet is. Lehet hozni szemüveget, nagyítót, mikroszkópot, űrtávcsövet is.

Személyes átvétel lehetséges Budapesten illetve vonzáskörzetében megbeszélés alapján, posta ok a vevő terhére, én a foxpost-ot szeretem, de bármi megoldható.
Ár: 80.000Ft alku nincs, csere köszönöm nem.
Érdeklődni privát üzenetben.
A ZENE gyógyszer!