Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Ortofon 2M Blue MM hangszedő eladó + ajándék shell
Re: Ortofon 2M Blue MM hangszedő eladó + ajándék shell
Köszönöm a lehetőséget, elkelt.
Valaki egy kellemes hangú Ortofont ajándék Shell-lel?
Még mindig kelleti magát ez a finom hangú hangszedő. Új ár: 35e Ft
Postázom is gyári dobozában ezt a finom hangú hangszedőt. A tel számom: harmincas9445256
Ortofon 2M Blue MM hangszedő eladó + ajándék shell
Sziasztok!
Eladó Ortofon 2M Blue hangszedő gyári dobozában, a képeken látható összes tartozékával (tűvédő kupak, tisztító kefe, csavarok, csavarhúzó) + ajándék univerzális shell-el.
Kb. két éve újonnan vásároltam itt a fórumon, jelenleg egy Audio-Technica AT-LP5X-ben muzsikált többedmagával egy AT és National hangszedővel, így nem csak ezt hallgattam ez idő alatt, hanem folyamatosan cserélgettem a shell-eket, így nincs agyonhasználva.
Személyes átvétel Veszprémben.
Ára: 40e Ft
Eladó Ortofon 2M Blue hangszedő gyári dobozában, a képeken látható összes tartozékával (tűvédő kupak, tisztító kefe, csavarok, csavarhúzó) + ajándék univerzális shell-el.
Kb. két éve újonnan vásároltam itt a fórumon, jelenleg egy Audio-Technica AT-LP5X-ben muzsikált többedmagával egy AT és National hangszedővel, így nem csak ezt hallgattam ez idő alatt, hanem folyamatosan cserélgettem a shell-eket, így nincs agyonhasználva.
Személyes átvétel Veszprémben.
Ára: 40e Ft
- Csatolmányok
-
- IMG_1405.JPEG (769.02 KiB) Megtekintve 871 alkalommal
-
- IMG_1407.JPEG (565.82 KiB) Megtekintve 871 alkalommal
-
- IMG_1408.JPEG (505.1 KiB) Megtekintve 871 alkalommal
-
- IMG_1410.JPEG (769.22 KiB) Megtekintve 871 alkalommal
-