A bevizsgálás a hirdetést megelőző héten készült és igen, készült hozzá jegyzőkönyv is. A hirdetésemre érkező érdeklődésekkel mindig foglalkozom, kivéve amikor a jól megérdemelt pihenésemet töltöm a családommal, ráadásul olyan helyen, ahol szinte nem működik még a mobil net sem. Ahogy Ányos érdeklődésére az imént válaszoltam, a hangszedő eladása már nem aktuális és zárom is rögtön a hirdetést.hocus-pocus írta: ↑2021.08.26., csüt. 22:42Egy kicsit utánanéztem a hirdetett hangszedőnek. Kisebb csoda, hogy egyáltalán egy olyan gyártónak aki évtizedek óta már nem létezik ilyen kifogástalannak tűnő terméke van még manapság is. Ez a pickup a 70-es évekből származik. Nem tudom mikori a bevizsgálás? Készült róla valamilyen jegyzőkönyv? Egyébként ha igazolhatóan az állapota a hirdetésnek megfelel akkor egy stabil és nehéz karal rendelkező személynek biztos örömet tud okozni. Kár, hogy a hirdetésedre küldött érdeklődésekkel nem foglalkozol.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Fidelity Research FR-1 MK2
Re: Fidelity Research FR-1 MK2
- hocus-pocus
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 272
Egy kicsit utánanéztem a hirdetett hangszedőnek. Kisebb csoda, hogy egyáltalán egy olyan gyártónak aki évtizedek óta már nem létezik ilyen kifogástalannak tűnő terméke van még manapság is. Ez a pickup a 70-es évekből származik. Nem tudom mikori a bevizsgálás? Készült róla valamilyen jegyzőkönyv? Egyébként ha igazolhatóan az állapota a hirdetésnek megfelel akkor egy stabil és nehéz karal rendelkező személynek biztos örömet tud okozni. Kár, hogy a hirdetésedre küldött érdeklődésekkel nem foglalkozol.
"Holdra bámulj, vakablak."
Szia! Kérhetnék egy elérhetőséget? Üdv Ányos
Townshend elit rock 2 excalibur merlin psu, Linn asak mc, Heed quasar 3, heed obelisk psu, Audion black shadow mki 1, Egglestonworks fontaine 2, Horváth Vilmos összekötők, 40 éves hangfalkábelek , Sound arts és Solidsteel állványok ,Ikea bambusz polcok.
Fidelity Research FR-1 MK2
Eladó eredeti állapotú Fidelity Research FR-1 MK2 alacsony impedanciás MC hangszedőm.
Ana Mighty Sound által átvizsgálva és megtisztítva. Csillapítása rendben van, tűje szép, nem kopott.
Type: moving coil (MC)
Output: 0.1mV(5cm/sec.45)
Tracking Force: 1,5-2,0g
Load Impedance: 30 ohm
Frequency Response: 20Hz-20kHz
Channel Balance: 1dB(1kHz)
Channel Separation: 27dB(1kHz)
Compliance: 10x10-6cm/dyne
Stylus tip: 0.3x0.8mil elliptical solid diamond
Weight: 10.5g
(Elnézést az angolért, de a szakszavakat nehezen tudnám megfelelően lefordítani.)
A hangszedő Budapest XI. kerületében személyesen átvehető, de postázni is tudom a vevő költségére.
Talán kevésbé ismert, de ezeket a hangszedőket még maga Ikeda San tervezte a Fidelity Research-nél dolgozva azelőtt, hogy megalapította volna a saját cégét.
Nagyobb tömegű hangkarokkal párosítható a legjobban. A róla szóló leírások rendkívül zenei, nagyon kellemes hangú hangszedőnek tartják, amit jómagam is alá tudok támasztani. Az eladás oka: van egy ezüst tekercses FR-1 MK3F hangszedőm is, amit jobban szeretek ennél (természetesen az MK2F sokkal drágább is).
Ára: 280 euró vagy kerek 100.000 Ft

Ana Mighty Sound által átvizsgálva és megtisztítva. Csillapítása rendben van, tűje szép, nem kopott.
Type: moving coil (MC)
Output: 0.1mV(5cm/sec.45)
Tracking Force: 1,5-2,0g
Load Impedance: 30 ohm
Frequency Response: 20Hz-20kHz
Channel Balance: 1dB(1kHz)
Channel Separation: 27dB(1kHz)
Compliance: 10x10-6cm/dyne
Stylus tip: 0.3x0.8mil elliptical solid diamond
Weight: 10.5g
(Elnézést az angolért, de a szakszavakat nehezen tudnám megfelelően lefordítani.)
A hangszedő Budapest XI. kerületében személyesen átvehető, de postázni is tudom a vevő költségére.
Talán kevésbé ismert, de ezeket a hangszedőket még maga Ikeda San tervezte a Fidelity Research-nél dolgozva azelőtt, hogy megalapította volna a saját cégét.
Nagyobb tömegű hangkarokkal párosítható a legjobban. A róla szóló leírások rendkívül zenei, nagyon kellemes hangú hangszedőnek tartják, amit jómagam is alá tudok támasztani. Az eladás oka: van egy ezüst tekercses FR-1 MK3F hangszedőm is, amit jobban szeretek ennél (természetesen az MK2F sokkal drágább is).
Ára: 280 euró vagy kerek 100.000 Ft