Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Fidelity Research FR-1 MK2

Táp és jel elosztók, tápok, táp és jel kondícionálók, dobozolt transzformátorok, távok, MM és MC hangszedők, hangkarok, adapterek, lemezmosók, demagnetizálók, kábelbejárató eszközök, bemérő mikrofonok
Lezárt
vencel
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 23

Re: Fidelity Research FR-1 MK2

Hozzászólás Szerző: vencel »

hocus-pocus írta:
2021.08.26., csüt. 22:42
Egy kicsit utánanéztem a hirdetett hangszedőnek. Kisebb csoda, hogy egyáltalán egy olyan gyártónak aki évtizedek óta már nem létezik ilyen kifogástalannak tűnő terméke van még manapság is. Ez a pickup a 70-es évekből származik. Nem tudom mikori a bevizsgálás? Készült róla valamilyen jegyzőkönyv? Egyébként ha igazolhatóan az állapota a hirdetésnek megfelel akkor egy stabil és nehéz karal rendelkező személynek biztos örömet tud okozni. Kár, hogy a hirdetésedre küldött érdeklődésekkel nem foglalkozol.
A bevizsgálás a hirdetést megelőző héten készült és igen, készült hozzá jegyzőkönyv is. A hirdetésemre érkező érdeklődésekkel mindig foglalkozom, kivéve amikor a jól megérdemelt pihenésemet töltöm a családommal, ráadásul olyan helyen, ahol szinte nem működik még a mobil net sem. Ahogy Ányos érdeklődésére az imént válaszoltam, a hangszedő eladása már nem aktuális és zárom is rögtön a hirdetést.

vencel
Nincs visszaút
Nincs visszaút

azanyos írta:
2021.08.24., kedd 14:32
Szia! Kérhetnék egy elérhetőséget? Üdv Ányos
Köszönöm az érdeklődést, de a hangszedő már elkelt.

hocus-pocus
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 272

Hozzászólás Szerző: hocus-pocus »

Egy kicsit utánanéztem a hirdetett hangszedőnek. Kisebb csoda, hogy egyáltalán egy olyan gyártónak aki évtizedek óta már nem létezik ilyen kifogástalannak tűnő terméke van még manapság is. Ez a pickup a 70-es évekből származik. Nem tudom mikori a bevizsgálás? Készült róla valamilyen jegyzőkönyv? Egyébként ha igazolhatóan az állapota a hirdetésnek megfelel akkor egy stabil és nehéz karal rendelkező személynek biztos örömet tud okozni. Kár, hogy a hirdetésedre küldött érdeklődésekkel nem foglalkozol.

"Holdra bámulj, vakablak."

azanyos
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 102

Hozzászólás Szerző: azanyos »

Szia! Kérhetnék egy elérhetőséget? Üdv Ányos
Townshend elit rock 2 excalibur merlin psu, Linn asak mc, Heed quasar 3, heed obelisk psu, Audion black shadow mki 1, Egglestonworks fontaine 2, Horváth Vilmos összekötők, 40 éves hangfalkábelek , Sound arts és Solidsteel állványok ,Ikea bambusz polcok.

vencel
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fidelity Research FR-1 MK2

Eladó eredeti állapotú Fidelity Research FR-1 MK2 alacsony impedanciás MC hangszedőm.
Ana Mighty Sound által átvizsgálva és megtisztítva. Csillapítása rendben van, tűje szép, nem kopott.

Type: moving coil (MC)
Output: 0.1mV(5cm/sec.45)
Tracking Force: 1,5-2,0g
Load Impedance: 30 ohm
Frequency Response: 20Hz-20kHz
Channel Balance: 1dB(1kHz)
Channel Separation: 27dB(1kHz)
Compliance: 10x10-6cm/dyne
Stylus tip: 0.3x0.8mil elliptical solid diamond
Weight: 10.5g

(Elnézést az angolért, de a szakszavakat nehezen tudnám megfelelően lefordítani.)

A hangszedő Budapest XI. kerületében személyesen átvehető, de postázni is tudom a vevő költségére.

Talán kevésbé ismert, de ezeket a hangszedőket még maga Ikeda San tervezte a Fidelity Research-nél dolgozva azelőtt, hogy megalapította volna a saját cégét.
Nagyobb tömegű hangkarokkal párosítható a legjobban. A róla szóló leírások rendkívül zenei, nagyon kellemes hangú hangszedőnek tartják, amit jómagam is alá tudok támasztani. Az eladás oka: van egy ezüst tekercses FR-1 MK3F hangszedőm is, amit jobban szeretek ennél (természetesen az MK2F sokkal drágább is).

Ára: 280 euró vagy kerek 100.000 Ft

Kép

Lezárt

Vissza: “Hifi és házimozi tartozékok, kiegészítők”