Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sikeres, boldog új évet kíván mindenkinek az AVX team!
12v-os tuning táp (nagyobb, 203w-os)
A 175W is elég volt, amíg normálisan működött (tőled vettem) de az utóbbi időben elkezdett fütyülni, ami zenehallgatás közben halkabb részeken elviselhetettlen.Nem bizonyult egy jó vásárnak, hiszen kb 5 hónapot sem bírt.
Valamelyik kondi lesz az. 9-11éves Xbox tápegységeknél gyakori meg a csapágyas zajos ventilátor is. Nekem is van egy 175ös amit már több mint 2éve ki se húztam a konnektorból és nincs semmi hangja, tied lehet többet ment vagy többet állt az évek alatt ki tudja én is használtan vettem. 175ös az 2006-2008as gyártás a 203as meg pár évvel régebbi széria. Amit megveszel a boltba az is ilyen idős! Az újabb Slim típusok meg nagyon gagyik és sok ki is purcan míg ezek a régi 9-13éves Fat típusok még mindig mennek és jobbak is hang/kép minőségre.
A 175W is elég volt, amíg normálisan működött (tőled vettem) de az utóbbi időben elkezdett fütyülni, ami zenehallgatás közben halkabb részeken elviselhetettlen.Nem bizonyult egy jó vásárnak, hiszen kb 5 hónapot sem bírt.
Szia! Ha ventillátor ki van iktatva nem melegszik túlságosan? Ezen még (ha jól látom) szellőző nyílás sincs.Üdv.Joran
Át van alakítva a hűtése, plusz hűtőbordák és vannak rajta szellőző nyílások is a két végén. Nem melegszik, médialejátszóknál és hasonló teljesítmény igényű készülékeknél használva éppen csak belangyosodik.
Szia! Ha ventillátor ki van iktatva nem melegszik túlságosan? Ezen még (ha jól látom) szellőző nyílás sincs.Üdv.Joran
Szia! Ez ventillátor hűtéses? Üdv.Joran
Üdv. Passzív ventilátor nélküli természetesen (A "tuning" jelző nem csak a kábel és csatlakozó cserét érinti)
Szia! Ez ventillátor hűtéses? Üdv.Joran
Eladó a címben szereplő 203w-os tuning tápegység. Ára:16000