Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Ortofon OM5E MM Hangszedő
- Voyager
- V.I.P.

- Értékelés: 2161
Elkelt.
„Vén épület már a világ. Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd a gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő gerenda ellenedre van...
Én inkább betöröm fejem, semhogy meghajtsam derekam!”
- Voyager
- V.I.P.

Jég.
„Vén épület már a világ. Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd a gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő gerenda ellenedre van...
- Voyager
- V.I.P.

Eladó a címben szereplő mozgó mágneses hangszedő, sérülésmentes, makulátlan gyári állapotban. A hangszedőhöz minden gyári tartozék jár, csomagolás, csavarhúzó, csavarkészlet. A hangszedő nem volt használva, gyakorlatilag új. Tökéletesen belépő a hanglemezhallgatás világába.
Ár: 9 000 HUF
Technical data Output voltage at 1000 Hz, 5cm/sec.: 4 mVChannel balance at 1 kHz: 2 dBChannel separation at 1 kHz: 22 dBChannel separation at 15 kHz: 15 dBFrequency range at - 3dB: 20-25.000 HzFrequency response: 20-20.000 Hz ± 2 dBTracking ability at 315Hz at recommended tracking force *): 65 µmCompliance, dynamic, lateral: 20 µm/mNStylus type: EllipticalStylus tip radius: r/R 8/18 µmTracking force range: 1,5-2,0 g (15-20 mN)Tracking force, recommended: 1,75 g (17,5 mN)Tracking angle: 20°Internal impedance, DC resistance: 750 OhmInternal inductance: 450 mHRecommended load resistance: 47 kOhmRecommended load capacitance: 200-600 pFCartridge colour, body/stylus: Black/BlackCartridge weight: 5 g