Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Ortofon VMS 30 MK II. hangszedő
Igen !! A valóban a Váci utca 40-ben lehetett megvásárolni a Ramovill üzletében az emeleti traktusban. Jómagam is ott vásároltam. Akkor egy havi fizetésbe került.
Valóban...
Az emeleten..
Amikor kivágod az utolsó fát,a folyóból kifogod az utolsó halat,
rájössz arra a pénzed semmit sem ér.
Nekem is volt ilyen! Nagyon tetszett a hangja,aranyárban adták a tűt(eliptikusan csiszolt gyémánt) a Váci út 40-alatt.
Sok sikert az eladáshoz!
Nem lényeges, de utca .
Nekem is volt ilyen! Nagyon tetszett a hangja,aranyárban adták a tűt(eliptikusan csiszolt gyémánt) a Váci út 40-alatt.
Sok sikert az eladáshoz!
Nem lényeges, de utca .
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<
Ortofon VMS 30 MK II.es hangszedő eladóvá vált. Eredeti gyári csomagolás. Kiváló állapot. A nyolcvanas évek legendás MM hangszedője. Ára : 20.000.-ft. Tel : 70-520-1088.
Sok sikert az eladáshoz!
Amikor kivágod az utolsó fát,a folyóból kifogod az utolsó halat,
Nekem végül is mindegy....Te csinálsz magadnak sok melót azzal, hogy át kell tenni mindig a hangszedőket...
Illetve nem értem miért kell olyan döntést hozni, amivel a fórumon a többség nem ért egyet...évekig jó volt úgy, az archívum is a lemezjátszók között van, nem itt a kábelek között...
Valóban önmagában nem lejátszható, de logikusan mégis mindenki a lemezjátszók közé rakja fel, mert annyira szorosan kötődik hozzá...ennyi erővel a lemezjátszót is tehetnénk a kábelek közé, mert hangszedő nélkül az sem játssza le a lemezt..
Befejeztem.
Béke!
-
- Fórumlakó
- Értékelés: 325
Nekem végül is mindegy....Te csinálsz magadnak sok melót azzal, hogy át kell tenni mindig a hangszedőket...
Illetve nem értem miért kell olyan döntést hozni, amivel a fórumon a többség nem ért egyet...évekig jó volt úgy, az archívum is a lemezjátszók között van, nem itt a kábelek között...
Valóban önmagában nem lejátszható, de logikusan mégis mindenki a lemezjátszók közé rakja fel, mert annyira szorosan kötődik hozzá...ennyi erővel a lemezjátszót is tehetnénk a kábelek közé, mert hangszedő nélkül az sem játssza le a lemezt..
Befejeztem.
Béke!
Eleje: Garrard 401, FR-24 MKII, Kiseki Milltek, Orsonic DS-500G, Philips TJ100, TJ304
Közepe: Philips AG9015 OTL, TJ MOSpower SE, DIY 6HD5 SE, Sanei 6C33C SE
Vége: Altec VOTT, Altec 604E Stonehenge, Lowther EX2, Mordaunt Stirling
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6300
En erre az atrakosdira mar inkabb nem is mondok semmit...
Ezt is kár volt.Akkor még egyszer és utoljára leírom neked:magával a hangszedővel nem tudod lejátszani a lemezt, csak a komplett lemezjátszóval, ugye?
(Egy cd mechanikát sem a lejátszók között hirdetsz).
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
-
- Fórumlakó
- Értékelés: 325
En erre az atrakosdira mar inkabb nem is mondok semmit...
Eleje: Garrard 401, FR-24 MKII, Kiseki Milltek, Orsonic DS-500G, Philips TJ100, TJ304
Köszike..........
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6300
A hangszedős topikjaidat átraktam a helyükre, sok sikert!
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ortofon VMS 30 MK II.es hangszedő eladóvá vált. Eredeti gyári csomagolás. Kiváló állapot. A nyolcvanas évek legendás MM hangszedője. Ára : 20.000.-ft. Tel : 70-520-1088.