Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Clearaudio concept mc hangszedő
A hangszedő az új gazdájánál zenél tovább.
Project Xtension 12-evo ca premium tonearm-EMT HSD006 pick up-Audio Research ph9-Melco N1Z-H60ex mkII-Ayon stratos dac-Ayon auris2 signature pre.-Canary CA-100 tube amp--Spendor C100 speakers-Shunyata-Cammino cables-Solidsteel-Pillartech racks,AM-SR fuse
A gyari garancialevél.
Project Xtension 12-evo ca premium tonearm-EMT HSD006 pick up-Audio Research ph9-Melco N1Z-H60ex mkII-Ayon stratos dac-Ayon auris2 signature pre.-Canary CA-100 tube amp--Spendor C100 speakers-Shunyata-Cammino cables-Solidsteel-Pillartech racks,AM-SR fuse
Igen itthoni de irtam p.ü-t.
2 honapot volt maximum lemezjátszóban.Ezután eladtam a lemezjátszóm mert vásároltam egy jóval komolyabb lemezjátszót amiben volt egy komolyabb hangszedő is és igy ez a hangszedő visszakerűlt a gyári dobozába.
itthoni beszerzésű? számla vagy nyugta a vásárlás dátumával van hozzá?
Eladó a fent emlitett októberben vásárolt hangszedő,rendkivűl keveset használtan papirjaival és garanciával.
December óta feljebb lépés miatt saját gyári dobozában pihen.
Gyakorlatilag még bejáratós,a hangja már igy is győnyőrű.
Jelenlegi új ára 690 euro.
Ára:130.000.-