Sziasztok.
Röviden beszámolnék aktuális tapasztalataimról.
Ismét kis munkával bíztam meg Károlyt.
Előzmény: építkezés miatt eladtam mindent és csak nagyon-nagyon budget kategóriában gondolkodtam, hogy maradjon azért valami zene.
Hangfalból csak fémrácsos jöhetett szóba mert immár 2 cica van a lakásban. A nagy soha nem bántotta de a 9 hetestől azért még bármi kitelik.
Szóval, vettem vidéken gombokért egy Canton Ergo 70Dc hangfalpárt. Még mielőtt kifizettem hívtam Károlyt: a csillapító anyag össze-vissza volt bennük, több helyen nem a gyári csavar stb.
Mivel a hangszórók és a dobozok szép állapotban voltak valamint nem zörgött és nem recsegett Károly biztatására elhoztam. (Idézem: " ennyiért még az üres fadobozát sem kapnád meg")
Valóban, furnérozott doboz - keményfa sarkokkal...
Már hazafelé bevittem Karcsihoz (útba esett) és kértem nézze át valamint alap szinten rázza gatyába.
Egy hét után mehettem érte:
- Rendezve- hangolva a csillapító anyagok
- Újra kábelezve
- Esetleg egyéb trükkök a boszorkány konyhájából - de ezt nem kötötte az orromra.
Írhatnék az eredményről sokat, DE így a legegyszerűbb:
Aznap vitték el az ELAC 58.2 hangfalaimat amikor hazahoztam a Cantonokat.
Este bekötöttem leültem és a 4. szám döbbenete után kénytelen voltam belátni hogy MAGASAN lezenéli az Elac-ot.
Mindezt sokkal kevesebből mint azok eladási árának fele...
Ennyi.
Ui.: Jahh és Karcsi még megjegyezte: "váltóban és a magasakban még van benne bőven Potenciál, de mélyben olyat mutatott hogy majdnem.... "
Köszi Mester! Visszatérek!!