Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Akusztikai panel/diffúzor
Moderátor: KR-ACOUSTIC
Pl. azért, mert az egyik legpozitívabb visszajelzést saját maga küldte önmagának, egy 2. saját nickről, ozt a moderátor nem szereti az ilyet
Néha meg egy-két trollt hetekig nem törölnek...
Én csak telefonon beszéltem vele, szimpi srácnak tűnt, és ahogy írtam is, segítőkész is volt. Nem hinném, hogy minden pozitív visszajelzés tőle jött volna! De akkor meg miért írt volna saját magának? Hogy is mondta valaki? Nem minden az, ami annak látszik?
- KR-ACOUSTIC
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 1507
Pár kép, és némi háttérinfó szerintem nagyot lendítene a dolgon,
mérsz is esetleg, illetve tudsz megrendelésre hangolt panelt is készíteni?
Méréssel nem foglalkozom.A saját fülednél szerintem nincs jobb bemérőmikrofon.El kell vinni egy -két diffúzort letét ellenében,tesztelni,ha beválik,tetszik,akkor vagy megtartod,ami elvittél vagy kérsz egy újat.Ha mégsem tetszik,akkor vissza hozod és a letét et visszakapod.Így semmit sem veszítetek,nem kell feleslegesen költeni a bemérésre,de ha mindenképpen valakibeméretni akar,akkor Fülelek mestert csinál ilyet asszem.Őt kérdezzétek!
- KR-ACOUSTIC
- Hazajáró lélek
Lehet, hogy ez jó irány. A kábelek árának töredékéért hozhat nagyobb javulást.
Valahol igazatok van,de mindenképpen azt mondom,hogy egy jó kábelcsalád iszonyat sokat tud hozni hangban.Nekem most volt szerencsém Néhai Jozsi(Mester)újabb kábelcsaládját megvenni.Régen is az Ő kábeleit használtam,most feljebb léptem egy szintel,és óriási külömbségek vannak.Én csak javasolni tudom Néhai Józsit mindenkinek.
Legelősszörr nordost kábelcsaládom volt,de mikor Józsi kábeleit havavittem kb. kidobtam a nordost a kukába.Az tény hogy az én diffúzorjaim is rengeteget hoznak a hangban,de a hifizésben minden kiegészítő rengeteget javíthat hangban.
- dominique29
- V.I.P.
- Értékelés: 235
Azt lehet tudni, hogy miért lett a kolléga törölve? Sokaknak segített, ha jól olvastam, és elég sok volt a pozitív visszajelzés is.
Pl. azért, mert az egyik legpozitívabb visszajelzést saját maga küldte önmagának, egy 2. saját nickről, ozt a moderátor nem szereti az ilyet
"Az audiofília nem betegség, csupán egy olyan krónikus elégedetlenség tünete, mely a hangreprodukciós rendszerekről tévesen kialakított képzetekből fakad" (részlet a Meridian cég prospektusából)
Ha jól sejtem, Eladó kolléga 2 kirúgás után 3. alkalommal is beregisztrált. Hmm, ez ám a bátorság
Azt lehet tudni, hogy miért lett a kolléga törölve? Sokaknak segített, ha jól olvastam, és elég sok volt a pozitív visszajelzés is.
Ha jól sejtem, Eladó kolléga 2 kirúgás után 3. alkalommal is beregisztrált.
Nekem is hasonló sejtésem van. Azaz, hogy nem egy új akusztikai panelgyártó jelent meg a piacon, hanem egy régi új névvel.
.
- dominique29
- V.I.P.
- Értékelés: 235
Ha jól sejtem, Eladó kolléga 2 kirúgás után 3. alkalommal is beregisztrált. Hmm, ez ám a bátorság
"Az audiofília nem betegség, csupán egy olyan krónikus elégedetlenség tünete, mely a hangreprodukciós rendszerekről tévesen kialakított képzetekből fakad" (részlet a Meridian cég prospektusából)
Pár kép, és némi háttérinfó szerintem nagyot lendítene a dolgon,
mérsz is esetleg, illetve tudsz megrendelésre hangolt panelt is készíteni?
A hangelnyelő paneleket milyen méretben és miből készíted?
ha egy üzlet beindul.....
a kábelek után a diffuzor piac is az egekben
Lehet, hogy ez jó irány. A kábelek árának töredékéért hozhat nagyobb javulást.
- Renegade100
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 30
Eladó akusztikai diffúzorok plusz hangelnyelő penelek nagy választékban
akit érdekel várom privát levelét
Ára 10000Ft-tol
ha egy üzlet beindul.....
a kábelek után a diffuzor piac is az egekben
- KR-ACOUSTIC
- Hazajáró lélek