Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
ValhallA világa
Moderátor: ValhallA
Az egyik legigényesebb, valóban High End weblap már elektronikus újság formában is elérhető.
A magazin első számában Leo Yeh összegyűjtötte az utóbbi idők legizgalmasabb készülékbemutatóit, lemezajánlóit, egyéb írásait.
Sajnos, legtöbbünk számára értelmezhetetlenek az írásjelek, ennek ellenére a képek végett érdemes az alábbi linkre klikkelni.:
http://www.my-hiend.com/magazine/MH_001.pdf
Bár legtöbbször még fordítóval is ferdítés a végeredmény, azért megéri időt fordítani a, my-hiend.com-ra.
Annyira friss információkkal szolgál, hogy a gyártók újdonságai,(legtöbb esetben) hónapokkal a tényleges gyártás beindítása előtt górcső alá kerülnek.
- ValhallA
- Tizezresek klubja

- Értékelés: 7280
ValhallA világa
Az egyik legigényesebb, valóban High End weblap már elektronikus újság formában is elérhető.
A magazin első számában Leo Yeh összegyűjtötte az utóbbi idők legizgalmasabb készülékbemutatóit, lemezajánlóit, egyéb írásait.
Sajnos, legtöbbünk számára értelmezhetetlenek az írásjelek, ennek ellenére a képek végett érdemes az alábbi linkre klikkelni.:
http://www.my-hiend.com/magazine/MH_001.pdf
Bár legtöbbször még fordítóval is ferdítés a végeredmény, azért megéri időt fordítani a, my-hiend.com-ra.
Annyira friss információkkal szolgál, hogy a gyártók újdonságai,(legtöbb esetben) hónapokkal a tényleges gyártás beindítása előtt górcső alá kerülnek.
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)
ValhallA világa
Ákosnak küldöm a kábelt.
Okés. Kérek bankszámlaszámot jól. Persze postaköltséggel együtt.
LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio
Heed Thesis rendszer
Akkor ezt lezsíroztuk!
Ákosnak küldöm a kábelt.
- adamthebrave
- V.I.P.

- Értékelés: 551
ValhallA világa
Akkor ezt lezsíroztuk!
Ákosnak küldöm a kábelt.
Sabo Audio Streamer 23 Signature, MZX Audio PRE-NR1, DIY ATC (Accuton C30-6-358, C90-6-724, ETON 12-680, mzpx elektronika) Isotek Evo3 Super Titan, Kábelek: Hydrasound, MDA, Neotech
Akkor ezt lezsíroztuk!
... dupla
- adamthebrave
- V.I.P.

ValhallA világa
Akkor ezt lezsíroztuk!
... dupla
Sabo Audio Streamer 23 Signature, MZX Audio PRE-NR1, DIY ATC (Accuton C30-6-358, C90-6-724, ETON 12-680, mzpx elektronika) Isotek Evo3 Super Titan, Kábelek: Hydrasound, MDA, Neotech
Részemről OK.
Akkor ezt lezsíroztuk!
- ValhallA
- Tizezresek klubja

ValhallA világa
Részemről OK.
Akkor ezt lezsíroztuk!
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)
Most írtam neki, hátha el tudja Neked küldeni. Aztán majd küldöd, ha kész.
Részemről OK.
- adamthebrave
- V.I.P.

ValhallA világa
Részemről OK.
ValhallA világa
Persze!
Gyorsan csapj le rá, mert bőven anyagár alatt kínálja!
LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio
Heed Thesis rendszer
Csak gyorsan: Ádám AgPt-R hálózati kábelét át tudnád szerelni amcsi dugósra? Nekem olyan kellene, a többit majd megoldjuk valahogy.
Persze!
- ValhallA
- Tizezresek klubja

ValhallA világa
Csak gyorsan: Ádám AgPt-R hálózati kábelét át tudnád szerelni amcsi dugósra? Nekem olyan kellene, a többit majd megoldjuk valahogy.
Persze!
A hosszú évek óta futó, VI.(mkII) generációt megért AgPt sorozat darabjai RCA és XLR csatlakozókkal szerelten.
- ValhallA
- Tizezresek klubja

ValhallA világa
A hosszú évek óta futó, VI.(mkII) generációt megért AgPt sorozat darabjai RCA és XLR csatlakozókkal szerelten.
ValhallA világa
Heed Thesis rendszer
Félreértés ne essék, csak a sajátommal nagy a hasonlóság -az enyém nem karbon köpenyes, és most is itt zenél - ezért írtam!
A leendő gazdájának örömteli perceket szerez majd a kábel, ebben biztos vagyok.
Gyönyörű kivitel, bravó Ákos!
Köszönöm Sanyi!
Ugyanarról a típusról van szó, amely nálad is "zenél" a csatlakozók különbözőségét leszámítva.
A percek helyett, készülékfetisizmus és hifimentes, belefeledkezős zeneélvezettel töltött órákat kívánok hozzá.
Bár szorosan nem kapcsolódik a témához az alábbi kép megmosolyogtatott.
- ValhallA
- Tizezresek klubja

ValhallA világa
Félreértés ne essék, csak a sajátommal nagy a hasonlóság -az enyém nem karbon köpenyes, és most is itt zenél - ezért írtam!
Köszönöm Sanyi!
Ugyanarról a típusról van szó, amely nálad is "zenél" a csatlakozók különbözőségét leszámítva.
A percek helyett, készülékfetisizmus és hifimentes, belefeledkezős zeneélvezettel töltött órákat kívánok hozzá.
Bár szorosan nem kapcsolódik a témához az alábbi kép megmosolyogtatott.
Ez egy visszaszámolt darab?
Valóban visszaszámolt. Az előző tulaj annyira leamortizálta, (számomra érthetetlen módon) hogy teljesen újra kellett építeni.
A vezetőket leszámítva minden új a kábelen.
(A képen látható darab nem eladó, mert már van gazdája.)
- ValhallA
- Tizezresek klubja

ValhallA világa
Valóban visszaszámolt. Az előző tulaj annyira leamortizálta, (számomra érthetetlen módon) hogy teljesen újra kellett építeni.
A vezetőket leszámítva minden új a kábelen.
(A képen látható darab nem eladó, mert már van gazdája.)
ValhallA világa
-
Vendég
ValhallA világa
Ag7X hangsugárzó kábel, karbon köpenyes, rhodium bevonatú, feszítős kivitelű banándugókkal szerelve.
ValhallA világa
Ag7X hangsugárzó kábel, karbon köpenyes, rhodium bevonatú, feszítős kivitelű banándugókkal szerelve.
Olyan ismerős, mintha hallottam volna már valahol....
- ValhallA
- Tizezresek klubja

ValhallA világa
Akik referencia felbontású, egységes tervezési koncepció mentén készült kábelezésre vágynak, azok számára meghallgatásra ajánlom az alábbi kábelrendszert.:
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... gfalkabel/
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... oto-elado/
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... bel-elado/
- ValhallA
- Tizezresek klubja

ValhallA világa
Akik referencia felbontású, egységes tervezési koncepció mentén készült kábelezésre vágynak, azok számára meghallgatásra ajánlom az alábbi kábelrendszert.:
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... gfalkabel/
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... oto-elado/
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... bel-elado/
ValhallA világa
Gyuszmo! Saját felvétel? Milyen kamerával készült? A körülményekhez képest meglepően jó mind a kép mind a hangminőség. Én is ott voltam, eszméletlenül jó volt...
Szia, nem saját felvétel, a youtube-on találtam, csak ízelítőnek raktam be.
"Az orgona egy könnyű hangszer: a megfelelő billentyűt a megfelelő időben kell lenyomni,és a hangszer magától játszik." /Bach/
-
Vendég
ValhallA világa
Gyuszmo! Saját felvétel? Milyen kamerával készült? A körülményekhez képest meglepően jó mind a kép mind a hangminőség. Én is ott voltam, eszméletlenül jó volt...
- ValhallA
- Tizezresek klubja

ValhallA világa
ValhallA világa
James Cartert láttam 2 vagy 3 éve Debrecenben a Jazz napokon. Volt vele egy Hammondos, meg egy dobos a legalapabb dobszerkóval, olyat zenéltek, hogy lebontották a koncerttermet, egyik tapasztaltabb ismerősöm odajött a koncert után, és azt mondta, tedd össze a kezed, hogy ma itt voltál.
Zseni a faszi amúgy.
"Az orgona egy könnyű hangszer: a megfelelő billentyűt a megfelelő időben kell lenyomni,és a hangszer magától játszik." /Bach/
ValhallA világa
Kis szösszenet a múlt heti Marcus Miller koncertről.
A színpad előtt volt a legdrágább ülőhely, oda azt hiszem 20.000 Ft körül volt a jegy, mögötte a lelátó jobb oladli részén voltunk. Profi zenészek, mondanom sem kell. A koncert elején a Redemption albumról játszottak, utána pedig vegyes. Tetszett, hogy engedte a zenészeket szólózni, természetesen a szólókat ő zárta, és az övé kicsit hosszabb volt mindig, de absz. nem volt olyan érzése az embernek, hogy elnyomná a többi zenészt.
Egy nem túl jó minőségű videó a koncertről, egy zseniális számmal.
http://www.youtube.com/watch?v=Q5YoQxK0 ... re=related
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6467
ValhallA világa
Emlékezzünk Miles Davis-re! (Ma lenne 86 éves. Már több, mint húsz esztendeje nincs közöttünk...)
Miles örök!
R.I.P.
Zseniális muzsikus volt!
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.