Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
ValhallA világa
Moderátor: ValhallA
ValhallA világa
Ezzel én is egyetértek!
Ákos ritka emberek egyike,aki nagyon komolyan veszi amit csinál,ráadásul tudja is,hogy mit és hogyan kell.Engem is rabul ejtettek a munkái,mint minőség mind pedig hangzás világában,jól megfogalmazott filozófiájával.
Emberségben,becsületben is kiváló embert ismerhettem meg személyében!
Ezért köszönjük,hogy vagy nekünk!
- fodesz
- V.I.P.

- Értékelés: 5164
ValhallA világa
"Már az 'alsóbb régiókban' is kiváló ár-érték arányú termékei vannak, a csúcs sorozata pedig valóban igazi high-end kategória!"
Mindehhez hozzá kell fűzni,hogy sosem találkoztam még olyan emberrel aki nem csak komolyan veszi a kábelek gyártását,hanem ez az élete a hobbija és pont ez az ami miatt messze a legjobb kábeleket kaphatjuk Ákostól minden téren,kategóriában...
- ValhallA
- Tizezresek klubja

- Értékelés: 7285
ValhallA világa
Ákos ,igényes munka! Nagyon komoly kábelek!
Köszönöm Pisti!
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)
- ValhallA
- Tizezresek klubja

ValhallA világa
http://de.wikipedia.org/wiki/Stanley_Clarke
http://www.youtube.com/watch?v=nfY0uK6mhaU
http://www.stanleyclarke.com/
http://www.youtube.com/watch?v=NpCdfCBk6sM
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)
- fodesz
- V.I.P.

- Értékelés: 5164
ValhallA világa
Ag7X bi-wire, hf. kábel, rhodium bevonatú, karbon köpenyes, univerzális(6-8mm) villákkal szerelve.
Ákos ,igényes munka! Nagyon komoly kábelek!
- ValhallA
- Tizezresek klubja

ValhallA világa
Ag7X bi-wire, hf. kábel, rhodium bevonatú, karbon köpenyes, univerzális(6-8mm) villákkal szerelve.
- ValhallA
- Tizezresek klubja

ValhallA világa
Ajánlom mindenki figyelmébe a munkáit! Már az 'alsóbb régiókban' is kiváló ár-érték arányú termékei vannak, a csúcs sorozata pedig valóban igazi high-end kategória!
Kedves Balázs!
Köszönöm megtisztelő véleményed és a minőségi borokat! Hasonló lendülettel fogok a jövőben is a platina vonal fejlesztésén munkálkodni.
Talán mikor legközelebb felém jársz, már meg tudod fülelni a Platina Ultimate Ribbon XLR verzióját... Ebben több, fizikálisan szeparált, 7n, cryo kezelt, szalag szerkezetű (színtiszta)platina vezetőszál fut!
ValhallA világa
A hosszú évek óta futó, VI.(mkII) generációt megért AgPt sorozat darabjai RCA és XLR csatlakozókkal szerelten.
Az XLR verzió pedig hozzám került, s ezúton köszönöm Ákosnak az újabb nagyszerű munkáját!
Kívül-belül biváló kábel!
..ez is mint az összes többi alkotása!
Az én kedvencem a CuAgX tápkábele, és a teljes AgPt sorozata!
Ajánlom mindenki figyelmébe a munkáit! Már az 'alsóbb régiókban' is kiváló ár-érték arányú termékei vannak, a csúcs sorozata pedig valóban igazi high-end kategória!
Finesse !
- ValhallA
- Tizezresek klubja

ValhallA világa
Később még írok róla, amikor már bejáródott és lesz időm nyugodt körülmények között meghallgatni.
Köszönöm szépen ezúton is Ákosnak ezt a remek kábelt, fórumtársi üdvözlettel Jenő
Kedves Zoli!
Én köszönöm a kitüntető figyelmet és bizalmat!
Várom a beszámolót!
Képeken a CuAgSS hf. kábelhez, hangban, minőségben passzoló, azonos nevű összekötő, rhodium bevonatú RCA csatlakozókkal szerelve.
- JENŐ
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 2
ValhallA világa
Hahó! Ez már nálam van és járódik.
Már régóta fenem rá a fogam, akarom mondani a fülem, hát most megvan!
Így a rendszer szépen Valhalla kébelekkel keretezve:
az elején: CuAg-1, CuAg-2, Cu-4,
a végén: a képen is látható CuAgSS bi-amp.
Amikor kézbe vettem a kábelt, a szokásos hibátlan szerelési és esztétikai minőség fogadott.
Ákos most már saját csapdájában van, mert akinek volt már Valhalla termék a kezében, az most már el is várja ezt a minőséget. És meg is kapja.
Így az első benyomások nagyon bíztatóak,és a hallottak is. Azt hiszem, hogy nem fogok: soha nem hallott, frenetikus, giga-mega jelzőket használni, de ami már most is hallható az a természetes, tiszta, kiegyenlített megszólalás.
Később még írok róla, amikor már bejáródott és lesz időm nyugodt körülmények között meghallgatni.
forrás -> a) Advance Acustic MCD-403 futómű, laptop + M2HiTech HiFace
előfok -> Advance Acustic MPP-505
végfok -> Bodor Audio BA-100
hangfalak -> Acoustic Energy Aelite-3
Köszönöm szépen ezúton is Ákosnak ezt a remek kábelt, fórumtársi üdvözlettel Jenő
CuAgSS, Bi-Amp verzió.
- ValhallA
- Tizezresek klubja

ValhallA világa
Kellemes hétvégét!
http://www.youtube.com/watch?v=4ceQ0VypjS8
http://www.youtube.com/watch?v=SjE5worlnRY
- ValhallA
- Tizezresek klubja

ValhallA világa
Eladó, beszámított, 2m hosszúságú, Siltech SPX-10(filtered G3) hálózati kábel.
30eFt
(Szép állapot, gyári szerelés, leírás, dobozában.)
- ValhallA
- Tizezresek klubja

ValhallA világa
CuAgSS, Bi-Amp verzió.
- ValhallA
- Tizezresek klubja

ValhallA világa
Köszönöm a tippet az IE-vel. A Firefox-ra nem gondoltam.
Nincs mit!
A böngészők hajlamosak a belassulásra, érdemes folyamatosan frissíteni őket.
-
Vendég
ValhallA világa
Megnéztem az Internet Explorerrel. 12x gyorsabban jön be. Jó ez a Firefox.
Kár hogy az IE-t nem szeretem használni.
Még dolgozok a problémám megoldásán.
Kikúrtam az Adobe Flash Player 11 plugint. Most södör, mint állat, csak éppen a moovie-kat nem tudom megnézni.
-
Vendég
ValhallA világa
Ez valami egyedi probléma lehet...
Az imént egy "idegen" gépről, léptem be az oldalra és gond, akadás nélkül betöltötte az oldalt.
Esetleg ha az Internet Explorer nincs frissítve, vagy a tízes verziószám alatti Firefox is csinálhat ilyen butaságokat.
Nem szabadna így zabálnia a processzort!
Megnéztem az Internet Explorerrel. 12x gyorsabban jön be. Jó ez a Firefox.
Kár hogy az IE-t nem szeretem használni.
Még dolgozok a problémám megoldásán.
- ValhallA
- Tizezresek klubja

ValhallA világa
Nekem a CPU-t zabálja minden betöltés alatt. A net 50 mbit/s. Azzal nincs gond. Én elég sűrűn tisztítom a gépemet, akkor törlődnek a "bekesselt"-elt dolgok is.
Az is lehet, valami vírusölő fogja vissza, nem tudom. Az Adobe Flash player 11 rendre leáll. Háromszor telepítettem újra és mégis. Viszont, mikor ide jövök, kb. 15-30 sec-ig pörög a CPU és tölti az oldalt. Addig még le-fel se tudok menni rajta.
Most megnéztem, az Adobe Flash Player Plugin zabálja a CPU-t.
Ez valami egyedi probléma lehet...
Az imént egy "idegen" gépről, léptem be az oldalra és gond, akadás nélkül betöltötte az oldalt.
Esetleg ha az Internet Explorer nincs frissítve, vagy a tízes verziószám alatti Firefox is csinálhat ilyen butaságokat.
Nem szabadna így zabálnia a processzort!
ValhallA világa
Nem , még nem. Nézekegyet az ebayon.
A válaszom ugyanaz, mint Ákosé. Én is WBT-t használtam.
Bár már okafogyott, azt hiszem.
PC (I7-4765T, 8GB,SSD, Server 2012., J.River 20), Audiobyte Hydra+ZPM,
Antelope Audio Zodiac Gold, Végfok: Audio Research VT 100 mk III. -Kábelek: ALAC, Valhalla Aura V2/2 AES/EBU., Hangfal: Sonus Faber Cremona M, Fülhallgató: Sennheiser HD 600 , Állvány: SolidTEchRackofSilent
Antelope Audio Zodiac Gold, Végfok: Audio Research VT 100 mk III. -Kábelek: ALAC, Valhalla Aura V2/2 AES/EBU., Hangfal: Sonus Faber Cremona M, Fülhallgató: Sennheiser HD 600 , Állvány: SolidTEchRackofSilent
-
Vendég
ValhallA világa
Az én gépeimen gyorsan betöltődik minden... Amennyiben pedig mégis lassú lenne az internet elérés, de gyakran látogatja az ember ezt a topikot egy idő után "bekesseli" az oldalt.
Szerintem a belinkelt média anyagok is hasznos tartalommal bírnak.
Ezen a jól bevált arculaton nem szeretnék változtatni, mert számomra a hifizés egyet jelent a zenével.
Illetve, nem állok elő félévente, világmegváltó, "mindentagyonverő" kábelekkel, amelyekkel megtölteném a topikot.
Köszönöm megtisztelő jelenléted és az építő jellegű kritikát!
Nekem a CPU-t zabálja minden betöltés alatt. A net 50 mbit/s. Azzal nincs gond. Én elég sűrűn tisztítom a gépemet, akkor törlődnek a "bekesselt"-elt dolgok is.
Az is lehet, valami vírusölő fogja vissza, nem tudom. Az Adobe Flash player 11 rendre leáll. Háromszor telepítettem újra és mégis. Viszont, mikor ide jövök, kb. 15-30 sec-ig pörög a CPU és tölti az oldalt. Addig még le-fel se tudok menni rajta.
Most megnéztem, az Adobe Flash Player Plugin zabálja a CPU-t.
ValhallA világa
Gyakorlati kérdés: ez a rengeteg belinkelt media anyag nálam minden gépemen, minden helyen használhatatlanul lelassította ennek a topicnak a betöltését. Így számomra sajnos használhatatlanná váltak ennek a topicnak a hasznos információinak az elérése. Kellenek ezek a media anyagok ide?
Szerintem jó ez a topic.
Néha kell egy kis pihenő.
Van hogy nálam is lelassul pár topic,de ez ritkán fordul elő.
A csajos topicban a sok kép miatt ez előfordul,de kivárom.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
- ValhallA
- Tizezresek klubja

ValhallA világa
Gyakorlati kérdés: ez a rengeteg belinkelt media anyag nálam minden gépemen, minden helyen használhatatlanul lelassította ennek a topicnak a betöltését. Így számomra sajnos használhatatlanná váltak ennek a topicnak a hasznos információinak az elérése. Kellenek ezek a media anyagok ide?
Az én gépeimen gyorsan betöltődik minden... Amennyiben pedig mégis lassú lenne az internet elérés, de gyakran látogatja az ember ezt a topikot egy idő után "bekesseli" az oldalt.
Szerintem a belinkelt média anyagok is hasznos tartalommal bírnak.
Ezen a jól bevált arculaton nem szeretnék változtatni, mert számomra a hifizés egyet jelent a zenével.
Illetve, nem állok elő félévente, világmegváltó, "mindentagyonverő" kábelekkel, amelyekkel megtölteném a topikot.
Köszönöm megtisztelő jelenléted és az építő jellegű kritikát!
-
Vendég
ValhallA világa
Végre megjelent Peter Gabriel, 1993-ban (filmre)forgatott, Secret World Live koncertfilmjének HD változata.:
-
Vendég
ValhallA világa
Szia Ákos! lenne egy kérdésem. A siltech FT 12 végére érdemes-e/lehet-e sarut tenni és persze milyet?
A válaszom ugyanaz, mint Ákosé. Én is WBT-t használtam.
Bár már okafogyott, azt hiszem.
- ValhallA
- Tizezresek klubja

ValhallA világa
Végre megjelent Peter Gabriel, 1993-ban (filmre)forgatott, Secret World Live koncertfilmjének HD változata.:
http://www.youtube.com/watch?v=6aZsU-IIvMQ
http://www.youtube.com/watch?v=t1IxE6z1tjo
http://www.blu-ray.com/movies/Peter-Gab ... ray/43703/
http://en.wikipedia.org/wiki/Secret_Wor ... %28film%29
Reménykedem, hogy az "öreg" elérhetővé teszi, hasonló minőségben a zseniális és számomra még kedvesebb, Martin Scorsese nevével fémjelzett P.O.V. koncertfilmet is...
ValhallA világa
Tökéletes pontosággal vázoltad a helyzetet
PC (I7-4765T, 8GB,SSD, Server 2012., J.River 20), Audiobyte Hydra+ZPM,