Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

ValhallA világa

Moderátor: ValhallA

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja
Értékelés: 7463

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: ValhallA »

Peter Gabriel-koncert lesz Budapesten!

"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)

endreihifi
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 50

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: endreihifi »

AURA Standard RCA verzió.

Ákos, a fotók alapján dizájnerként sem vagy kevésbé igényes!

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

AURA Standard RCA verzió.

"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

Ákos ez a berklee-s anyag, iszonyat jó, iszonyat groove, iszonyat feka.
Akkor ezek az előadók is tetszeni fognak.:

gyuszmo
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 867

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: gyuszmo »

Ákos ez a berklee-s anyag, iszonyat jó, iszonyat groove, iszonyat feka.

Jó Zenét!

"Az orgona egy könnyű hangszer: a megfelelő billentyűt a megfelelő időben kell lenyomni,és a hangszer magától játszik." /Bach/

gyuszmo
V.I.P.
V.I.P.

ValhallA világa

Jó zenét! Új kedvenc magyar formáció, a MAde in bass, ajánlom meghallgatásra az 1975 c. albumukat.

http://www.youtube.com/watch?v=cMIZgyxWmCM
"Az orgona egy könnyű hangszer: a megfelelő billentyűt a megfelelő időben kell lenyomni,és a hangszer magától játszik." /Bach/

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

Shinagawa
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 359

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: Shinagawa »

Igen, én is féltem, hogy nehogy a szállítás gondot okozzon, hisz nagy, nehéz kábel és még az a fránya távolság is...
A cigit azért sikerült elszívni amíg átértél?

Nem!

Kobak
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 282

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: Kobak »

Örülök, hogy jó helyre került ez a nagyszerű kábel.
Mondjuk elég nehéz volt eljuttatni hozzád, de megoldottuk.

Igen, én is féltem, hogy nehogy a szállítás gondot okozzon, hisz nagy, nehéz kábel és még az a fránya távolság is...
A cigit azért sikerült elszívni amíg átértél?
Rendszer: Krell Kav 250p-250a/ JmLab Electra 926 / Arcam DV79 / Human-Audio X42 DAP / Human-Audio DRA-Kit dac / ValhallA AgPt RXF / ValhallA Cu-X tápkábelek / ValhallA AG7X hangfalkábel és jumper / Siltech SQ88 G3 IC / ValhallA ezüst koax kábel / ValhallA AgPt coax / Samsung SUHD UE49KS7000 tv

Shinagawa
V.I.P.
V.I.P.

ValhallA világa

Sziasztok!

Gondoltam én is megosztom, mivel töltöttem a hétvégémet.
Kb 1,5 hete feltettem a keres topikban egy kérdést, hátha van valakinek eladó ValhallA hangfalkábele, ami minimum 3 m. Nem sok reményt fűztem hozzá, de hátha. 1 napon belül kaptam egy olyan ajánlatot, amire merészebb álmaimban sem gondoltam. Shinagawa fórumtárs fölajánlotta az ő 3,5m-es Ag7X hangfalkábelét és a hozzá tartozó jumpereket, mivel ő éppen nagy rendszer átalakításban van. Rövid levelezés után meg is beszéltük, hogy most hétvégére hozzám kerül a kábel kipróbálásra, bár előre szóltam neki, hogy nem valószínű, hogy visszaviszem.
A kinézetét és a súlyát nem ecsetelném, mindkettő brutális.
A teszt 3 kebellel zajlott, egy réz DIY kábel (nem a fórumról), egy CuAgSS és az Ag7X. A tapasztalat egyértelmű volt, teljesen az erősorrendet tükrözte. Kicsit féltem tőle, hogy a szín ezüst kábel és a JmLab nem fog túl jól együttműködni, bár Ákos előre mondta, hogy ez az ezüst nem ipari ezüst, így ne féljek tőle.
Néhány órai hallgatózás és vaktesztelés után teljesen egyértelművé vált, hogy ez a kábel nálam marad. A hangja rettentő kiegyenlített, nem bántó, nincsenek disszonáns hangok, nagyon részletesek a hangszerhangok, nagyon szép a magas tartomány, a mélyei kontrolláltak, pontosak, a tér nagyon szépen felépül (pedig nálam messze nem ideálisak az akusztikai viszonyok). Lenyűgözött a kábel, mert most végre nem a hibákat kerestem a hangban, hanem cserélgettem a cd-ket és zenét hallgattam. Ez azóta sem változott.
Teljesen egyértelmű volt a javulás a CuAgSS-hez képest is, ami alapján elgondolkodtam, hogy mit tudhat egy AgPt vagy egy Aura...
Mindenesetre nagy köszönet Shinagawának ezúton is, hogy megkeresett, egy végtelenül szimpatikus embert ismertem meg benne.
Ákosnak pedig köszönet a kábelért meg persze a kérdéseimre adott válaszaiért, amiből nem kevés volt, mire eljutottam idáig. Sok sikert a további fejlesztésekhez, az út nagyon jó amin jársz, pedig én még csak az "alsó" szegmenset ismerem.
Végül egy kép a kábelről, ami már volt itt fönt a fórumon:

Örülök, hogy jó helyre került ez a nagyszerű kábel.
Mondjuk elég nehéz volt eljuttatni hozzád, de megoldottuk.

Kobak
V.I.P.
V.I.P.

ValhallA világa

Még tegnap elkelt... 
Erre akkor inkább nem mondok semmit, ez az infó többet mond mindennél.
Itt nincs idő gondolkozni, cselekedni kell.
Rendszer: Krell Kav 250p-250a/ JmLab Electra 926 / Arcam DV79 / Human-Audio X42 DAP / Human-Audio DRA-Kit dac / ValhallA AgPt RXF / ValhallA Cu-X tápkábelek / ValhallA AG7X hangfalkábel és jumper / Siltech SQ88 G3 IC / ValhallA ezüst koax kábel / ValhallA AgPt coax / Samsung SUHD UE49KS7000 tv

Kobak
V.I.P.
V.I.P.

ValhallA világa

Sziasztok!

Gondoltam én is megosztom, mivel töltöttem a hétvégémet.
Kb 1,5 hete feltettem a keres topikban egy kérdést, hátha van valakinek eladó ValhallA hangfalkábele, ami minimum 3 m. Nem sok reményt fűztem hozzá, de hátha. 1 napon belül kaptam egy olyan ajánlatot, amire merészebb álmaimban sem gondoltam. Shinagawa fórumtárs fölajánlotta az ő 3,5m-es Ag7X hangfalkábelét és a hozzá tartozó jumpereket, mivel ő éppen nagy rendszer átalakításban van. Rövid levelezés után meg is beszéltük, hogy most hétvégére hozzám kerül a kábel kipróbálásra, bár előre szóltam neki, hogy nem valószínű, hogy visszaviszem.
A kinézetét és a súlyát nem ecsetelném, mindkettő brutális.
A teszt 3 kebellel zajlott, egy réz DIY kábel (nem a fórumról), egy CuAgSS és az Ag7X. A tapasztalat egyértelmű volt, teljesen az erősorrendet tükrözte. Kicsit féltem tőle, hogy a szín ezüst kábel és a JmLab nem fog túl jól együttműködni, bár Ákos előre mondta, hogy ez az ezüst nem ipari ezüst, így ne féljek tőle.
Néhány órai hallgatózás és vaktesztelés után teljesen egyértelművé vált, hogy ez a kábel nálam marad. A hangja rettentő kiegyenlített, nem bántó, nincsenek disszonáns hangok, nagyon részletesek a hangszerhangok, nagyon szép a magas tartomány, a mélyei kontrolláltak, pontosak, a tér nagyon szépen felépül (pedig nálam messze nem ideálisak az akusztikai viszonyok). Lenyűgözött a kábel, mert most végre nem a hibákat kerestem a hangban, hanem cserélgettem a cd-ket és zenét hallgattam. Ez azóta sem változott.
Teljesen egyértelmű volt a javulás a CuAgSS-hez képest is, ami alapján elgondolkodtam, hogy mit tudhat egy AgPt vagy egy Aura...
Mindenesetre nagy köszönet Shinagawának ezúton is, hogy megkeresett, egy végtelenül szimpatikus embert ismertem meg benne.
Ákosnak pedig köszönet a kábelért meg persze a kérdéseimre adott válaszaiért, amiből nem kevés volt, mire eljutottam idáig. Sok sikert a további fejlesztésekhez, az út nagyon jó amin jársz, pedig én még csak az "alsó" szegmenset ismerem.
Végül egy kép a kábelről, ami már volt itt fönt a fórumon:

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

Ez így majdnem csatlakozó árban van... Nem gondolom, hogy sokáig itt lesz, hacsak el nem kelt már. Érdemes kipróbálni, komoly javulást tud hozni szinte minden rendszerben.
Még tegnap elkelt... 

Kobak
V.I.P.
V.I.P.

ValhallA világa

Visszaszámolt AgII(1.7m), színezüst hálózati kábel, IeGo 8075(24K Rhodium) csatlakozókkal szerelten. (45e Ft)

https://www.tweaks4u.com/product_info.p ... ts_id=1738

https://www.tweaks4u.com/product_info.p ... ts_id=1322

Ez így majdnem csatlakozó árban van... Nem gondolom, hogy sokáig itt lesz, hacsak el nem kelt már. Érdemes kipróbálni, komoly javulást tud hozni szinte minden rendszerben.

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

Visszaszámolt AgII(1.7m), színezüst hálózati kábel, IeGo 8075(24K Rhodium) csatlakozókkal szerelten. (45e Ft)

https://www.tweaks4u.com/product_info.p ... ts_id=1738

https://www.tweaks4u.com/product_info.p ... ts_id=1322

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

gyuszmo
V.I.P.
V.I.P.

ValhallA világa

Sok olyan zenét hallgatok, ami nem feltétlen jellemző az én korosztályomra (31), de ehhez még egy kis paszulylevest ennem kell úgy érzem .

Nem maradhatok ki én sem a sorból , kellemes szombat délutáni zenehallgatást mindenkinek!

petimre
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 579

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: petimre »

Én is jó zenét kivánok az egyik kedvencemmel: 

Üdv.
Imi
Lyngdorf - AP Avanti I.

Shinagawa
V.I.P.
V.I.P.

ValhallA világa

Nem maradhatok ki én sem a sorból , kellemes szombat délutáni zenehallgatást mindenkinek!

gyuszmo
V.I.P.
V.I.P.

ValhallA világa

Folytatnám a sort, én is jó zenét kívánok, legyen színes a topic.

http://www.youtube.com/watch?v=1KlU3jDxYiA

fodesz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5164

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: fodesz »

Ákos Jó zenét neked!! 

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

Eladó egy Acoustic Reality, analóg előfokkal egybeépített csúcsminőségű sztereó/multicsatornás DAC.
(Tökéletes állapot egy-két karcolástól eltekintve, amely a készülék alján található.)

"Acoustic Reality / eAR Master One Reference is an Ultra High End stereo and multi-channel preamplifier/DAC with 400 Mega-Bit digital FireWire interface to a PC with Microsoft Windows XP or Vista. It has 8 outputs and inputs to everything you can imagine: Analog line(RCA or XLR), turntable, microphone, headphone 24-bit digital S/P-DIF input, and 400 Mega-Bit FireWire input from a PC. eAR Master One is handbuilt at Acoustic Reality in Denmark and it is easy to install: Just plug-in the FireWire cable and autorun its CD-ROM.Powered by eight High End grade, AKM24bit/192kHz DAC chip. (Each by channel!). It can be controlled fully by the PC, but it can amplify an analogue signal also without connecting to a PC.
Handbuilt in Denmark 3500EUR"Irányár: 1200EUR

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

Steve Lukather

http://www.youtube.com/watch?v=pjP8zh_mOco

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

Válasz küldése

Vissza: “ValhallA kábelek”