Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

ValhallA világa

Moderátor: ValhallA

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja
Értékelés: 7099

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: ValhallA »

"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

Eladó, beszámított(Bontatlan!) Apple iPod shuffle 2GB(4th Gen. mc750bt/a).
Ára.:6000Ft

http://www.youtube.com/watch?v=dSSQiSng ... re=related

https://www.apple.com/hu/ipod-shuffle/

http://www.arukereso.hu/mp3-lejatszo-c3 ... p44415400/

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

CuAg-Xn

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

Ez valami gyönyörű szép, a kép is, meg a gitár is. Esetleg tudod melyik gyártóé ez a gitár? Ha annyi pénzem lenne, amennyi nincs, már csak a szépsége miatt is megvenném.

http://www.ctbasses.com/

gyuszmo
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 858

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: gyuszmo »

Köszönöm Gyuri!

Ez valami gyönyörű szép, a kép is, meg a gitár is. Esetleg tudod melyik gyártóé ez a gitár? Ha annyi pénzem lenne, amennyi nincs, már csak a szépsége miatt is megvenném.
"Az orgona egy könnyű hangszer: a megfelelő billentyűt a megfelelő időben kell lenyomni,és a hangszer magától játszik." /Bach/

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

Ez a forum kozkincs!

Kedves Attila!

Igyekszem ennek a megtisztelő(nem hivatalos) státusznak megfelelően tevékenykedni a jövőben is!

Üdv,
Ákos

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

Nyugodalmas alkotást kívánok Ákos a munkádhoz az őszi estéken.

Köszönöm Gyuri!

Vendég

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Ez a forum kozkincs!

ValhallA ur nem csak a termekeivel, de ezzel a forummal is nagyot alkotott!
Meg lehet nezni es legyen jo pelda, nekem is annyi uj es nagy zenet adott es adtatok!
Jo ide benezni! (ja es azert az XLR kabelt is megvehetnetek, ha mar adasveteli celzat is lehet benne)

Mar csak ezert is koszonet jar, hogy ilyen formaban letrejott!

Udv,
A.

gyuszmo
V.I.P.
V.I.P.

ValhallA világa

Nyugodalmas alkotást kívánok Ákos a munkádhoz az őszi estéken.

http://www.youtube.com/watch?v=hsCdlX-5UjE

http://www.youtube.com/watch?v=9uGVoZ8M_2U
"Az orgona egy könnyű hangszer: a megfelelő billentyűt a megfelelő időben kell lenyomni,és a hangszer magától játszik." /Bach/

gyuszmo
V.I.P.
V.I.P.

ValhallA világa

Elnézést a sok videóért, de oltári nagyot sétáltam ma a Nagyerdőn (Debrecen), és az ősz kicsit megihletett.

http://www.youtube.com/watch?v=DLr1oWjIC44

http://www.youtube.com/watch?v=PKkCKxWiwNM

szigony
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1396

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: szigony »

Hamarosan megújul a referencia összekötő sorozat, amely nem kevesebb, mint 2.5év nélkülözés és kemény munka eredménye!

Bemutatkozik a Platina/Arany/Réz ötvözet!
Elöljáróban talán annyi elmondható, hogy egy csipetnyi a különböző anyagok "legerősebb" szónikus tulajdonságaiból egy igen muzikális kábelcsaládban egyesítve.

Nagyon ígértesen hangzik.Érdeklődve várjuk a "végeredményt".

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

Igen erős ritmusszekció!

gyuszmo
V.I.P.
V.I.P.

ValhallA világa

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

Bocs, félreérthető voltam egy kicsit. Nem azt mondta, hogy a "legjobb", hanem az utóbbi években általa hallottak, illetve az általa most forgalmazott kábelek között szerinte a legjobbak. Ez így kb. korrekt és normális kijelentés.

Marci bácsi
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 58

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: Marci bácsi »

Nincs mit!

Valódi High-Tech kábeleket gyárt a Stealth ez kétségtelen, hozzátéve, hogy a "legjobb" nem létezik a hifiben.

Sok sikert a végső komponensek rendszerbe illesztéséhez!

Bocs, félreérthető voltam egy kicsit. Nem azt mondta, hogy a "legjobb", hanem az utóbbi években általa hallottak, illetve az általa most forgalmazott kábelek között szerinte a legjobbak. Ez így kb. korrekt és normális kijelentés.

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

Eladó, RS Cables-Pure Palladium, 1m hosszúságú összekötő, Neutrik XLR csatlakozókkal szerelve.

A használt piacon igen ritkán felbukkanó, kiváló hangú összekötő!
Mivel a gyártó idő közben megszűnt, így sajnos gyakorlatilag beszerezhetetlen...
(Komoly érdeklődés esetén átszerelhetőek a csatlakozók!)

Bizonyos tekintetben Hifis pályafutásom egyik legjobb hangú kábele!
Van a hangjában valami megmagyarázhatatlan helyesség, varázslat, ami csak nagyon ritkán jön össze még a nagy gyártóknak is...

Ára.: 220eFt

http://www.ultraaudio.com/equipment/rsa ... ladium.htm

http://www.stereotimes.com/cables100504.shtml

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

Kis túlzással valóban sikerült nekik Cliff Burton-t pótolni. Már csak a középszerű dobos Ulrich-ot, és a megfáradt hangú Hetfield-et kellene cserélni, és egész jó banda lehetnének. Én a kedvenc "Metallica hangzásomat" az Overkill-ben találtam meg. Ők odateszik magukat papakorukban is.

Blitz nem a legkiválóbb Thrash torok de a Horrorscope lemez hibátlan!

Az OverKill nem adta el magát de nincs is 12millás házuk, mint pl. Kirk-nek..

Ahogyan az Ulrich nem egy Dave Lombardo, úgy a Kirk Hammett sem egy Alex Skolnick...

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

Köszi a választ. A stealth importőr is kb. ezt mondta, minden kábelük más karakter, s elsősorban teljes rendszerben jók. Viszont szerinte a legjobbak, pedig sokmindent árul (más drágát is). Nekem, az igényeimnek megfelelelően és a nálam hallottak alapján az M7000-et ajánlotta. Meg is fogom hallgatni. A Cloude99-ről azt mondta amit Te, kicsit "hifis" stúdiókábel.

Nincs mit!

Valódi High-Tech kábeleket gyárt a Stealth ez kétségtelen, hozzátéve, hogy a "legjobb" nem létezik a hifiben.

Sok sikert a végső komponensek rendszerbe illesztéséhez!

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

Én döntően zenét hallgatok. olyannyira, hogy rendszeresen járok hangversenyre (klasszikus), két bérletem is van, több ezres LP gyüjteménnyel Két éve megtaláltam a nekem ideális összekötő és hangfalkábelt (ocellia), azóta egyet sem próbáltam, nem is akarok.

Ez lenne a cél!
Persze lehet a készülékeket, kiegészítőket bálványozni, viszont az már valami egészen más...

Mindenkinek azt kívánom, hogy hasonlóan távolinak tűnjön a sportszerű próbálgatás és egy egészségesebb értékrend felé fordulva, ne a készülékek legyenek a főszereplők!

JENŐ
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 2

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: JENŐ »

" A CuAg-III tápkábel "
Egy univerzálisan használható kábelről van szó, amely a legtöbb rendszerben sikerrel alkalmazható.
Leginkább csatlakozó függő a dolog, rhodium bevonatú csatlakozókkal szerelve 35ezer.
(Ettől egyszerűbb csatlakozókkal is szerelhető, viszont pl. egy Bals már jelentősen visszafogja.)

Köszönöm szépen a választ!

A CuAg-III tápkábelt végfokhoz (310W maximális áram felvétel) tervezem, most Cu-IV kábellel hallgatom.

Marci bácsi
Fórumlakó
Fórumlakó

ValhallA világa

A kisebb modell a Cloude99 már járt nálam.
Egy gyors, transzparens, ha lehet mondani, "tipikus ezüst" hangkarakterrel rendelkező kábel.
Jó kábel, de igazán nem maradt utána afféle "kössük vissza azonnal" érzés.

A másik kábel egy ribbon ezüst volt a cégtől, amivel találkoztam.
Pontos típust nem tudok, talán a Vacuum RIBBON elődje lehetett.
Az egyáltalán nem tetszett! Könnyűsúlyú megszólalás, gyors, tiszta, precíz, ám szinte teljesen hiányzó alsó oktávok, már-már hallgathatatlanul elbillent balanszú kábel.

Sok helyről azt hallani, hogy a Stealth kábelek nem igazán csapatjátékosok és még házon belül sem mindegy, hogy mit mivel kombinál az ember.
Mivel soha nem birtokoltam, illetve hallottam saját rendszerben egységes kábelrendszert a cégtől ezt megerősíteni és cáfolni sem tudom.

Vannak itt a fórumon, akik ebek nyakába tekerik a referencia Stealth-et és akadnak olyanok is akiken "keresztül ment át"...
No ez utóbbi(Dream V10) méreteit tekintve biztosan nehéz szülés lehetett!
Talán Ők erősebb lábakon álló véleményt tudnának formálni a kábelekről.

Köszi a választ. A stealth importőr is kb. ezt mondta, minden kábelük más karakter, s elsősorban teljes rendszerben jók. Viszont szerinte a legjobbak, pedig sokmindent árul (más drágát is). Nekem, az igényeimnek megfelelelően és a nálam hallottak alapján az M7000-et ajánlotta. Meg is fogom hallgatni. A Cloude99-ről azt mondta amit Te, kicsit "hifis" stúdiókábel.

Marci bácsi
Fórumlakó
Fórumlakó

ValhallA világa

Szerintem meg rettenetesen tulkombinalod a dolgot es tesztelgetsz..
De ne aggodj en is imadom ezt! Kulon jo buli, de a zenehallgatashoz semmi koze!!

Nagyon nem ismersz. Én döntően zenét hallgatok. olyannyira, hogy rendszeresen járok hangversenyre (klasszikus), két bérletem is van, több ezres LP gyüjteménnyel rendelkezem stb. Persze hifizek is, elsősorban épitek. Mostanában phonot építek át. Tesztelgetni utálok. Két éve megtaláltam a nekem ideális összekötő és hangfalkábelt (ocellia), azóta egyet sem próbáltam, nem is akarok. Ugyancsak két éve próbáltam pár hálózati kábelt, de végül egysem jött be. Most elérkezettnek láttam az időt, hogy az (igen komoly) rendszeremet finomhangoljam hálózatival. A történet ennyi.

Válasz küldése

Vissza: “ValhallA kábelek”