Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Power-R kábelek
Moderátor: cables
- chopper
- Fórumlakó
- Értékelés: 62
Re: Power-R kábelek
Gratulálok az aranyoklevélhez és a kábeleidhez, amelyeket én is használok! 

- ajkamici
- V.I.P.
- Értékelés: 854
Én is gratulálok Rudi , jó egészséget kívánok !! 

DCS Debussy / Aurender A100 / Leben CS600 / Harbeth M40.2 - Entreq Olympus - Shunyata Research és Radnai kábelezés
-
- Törzsvendég
- Értékelés: 3333
- Kapcsolat:
Szívből gratulálok!
Boldog és békés nyugdíjas éveket kívánok szép családod körében.
Élvezd az életet, amíg csak tudod. Csodás unokád, dédunokád van, ők a legfontosabb. A többi csak másodlagos.
Én eddig csak egy helyen találkoztam a kábeleiddel, ott számomra is meglepő módon szépen teljesítettek egy igazán komoly rendszerben. Messze túlmutattak az árukon. Nem csak ár szempontjából figyelembe veendőek, hanem abszolút értékben is megfontolandóak.
Hg
Újdonság
Sikerült találni egy kiváló hangú árnyékolt kábelt, ebből készült pár IC és digit összekötő nagyon, de nagyon jó hanggal.
Többen kértek eddig tőlem BNC csatis kábeleket, eddig ezzel nem foglalkoztam, most már lesz ez is.
Sikerült találni egy kiváló hangú árnyékolt kábelt, ebből készült pár IC és digit összekötő nagyon, de nagyon jó hanggal.
Többen kértek eddig tőlem BNC csatis kábeleket, eddig ezzel nem foglalkoztam, most már lesz ez is.
Akció!!!
Amíg a készlet tart. Power-R beszámított kábelek, tökéletesen funkcionális fejlesztési példányok, nagyon kedvező áron.
Hangfal-, IC-, digit IC kábelek különböző hosszban, fél métertől 7 méterig.
Ird meg mi érdekel mailban, ha van írok rá árat cables@freemail.hu
Írj mielőtt elfogy a készlet!
Amíg a készlet tart. Power-R beszámított kábelek, tökéletesen funkcionális fejlesztési példányok, nagyon kedvező áron.
Hangfal-, IC-, digit IC kábelek különböző hosszban, fél métertől 7 méterig.
Ird meg mi érdekel mailban, ha van írok rá árat cables@freemail.hu
Írj mielőtt elfogy a készlet!
Egy professzionális eszköz kábel és rendszer bejáratásra
Akit érdekel a hatása írjon a cables@freemail.hu címre
Akit érdekel a hatása írjon a cables@freemail.hu címre
A Vélemények, kérdések... rovatban írnék erre.
- cat7505
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 52
Ez ugye csak egy rossz vicc...most degradáltad le kompromisszum kábelnek

Néhány hangszer 1-1 hangja (vagy pl. pár Kínai énekesnő) még egy edzet zenehangatónak is
megborzolja az idegeit, -jó vagy rossz értelemben- és ez így van jól.
Ha az asszony ezt nem komálja (mert zavarja az 1000+1 tennivalója ragsorolásába)
annak semmi köze a jó kábelhez!
-Egyszer ki kell próbálni úgy is amikor te mosogatsz, és közben NEM a te kedvenced forog
akkor is jól szól_e, vagy csak elég topán hogy ne zavarjon....

Intuitív és autodidakta alkotó (DIY-er), középsúlyú pákaforgató,
holisztikus szemléletű gondolkodó, spirituális anyag suttogó…
mellesleg nem vagyok százas, sosem voltam olyan gyenge IQ-ra
holisztikus szemléletű gondolkodó, spirituális anyag suttogó…
mellesleg nem vagyok százas, sosem voltam olyan gyenge IQ-ra
Mi kell ahhoz, hogy egy hangfal kábel sikeres legyen? Basszus, hát szóljon jól! Nem. Szóljon nagyon jól. Nem. Szóljon iszonyat jól! Nem! Legyen jó az ára! Nem, még ez sem elég! Hát akkor mi kell még? Hát hogy elviseljék a lakásban a feleségek.
Két újdonság, amit érdemes saját rendszerben meghallgatni!
Üdv
Megírtam.
Üdv
Érdekelne, hogy mennyibe kerül a kábel métere és melyik típust ajánlja házimozihoz?
Virtuális föld eszköz megoldásra kíváncsi lennék milyen változást hoz a rendszerben.
Köszönöm
Tisztelettel
Laci
Érdekelne, hogy mennyibe kerül a kábel métere és melyik típust ajánlja házimozihoz?
Virtuális föld eszköz megoldásra kíváncsi lennék milyen változást hoz a rendszerben.
Köszönöm
Tisztelettel
Laci
Új ruhát kapott a Power-R Slim hangfal kábel. Még vékonyabb köpenyanyag, még kevesebb jelalak torzító dielektrikum, még több jelenlét érzés. Audiofil hangzás bárki által elérhető áron.
Érdeklődés cables@freemail.hu
- Csatolmányok
-
- Power-R%20Slim700.jpg (134.23 KiB) Megtekintve 6282 alkalommal
Power-R Slim, a természetes hangú hangfal kábel
A rendszerek leghosszabb kábele általában a hangfal kábel. Nagyon nem mindegy, hogy a kényes, igen komplex alakú hangjel milyen vezetőkön át érkezik a hangfalakhoz. Nagyon sok kísérlet és tesztelés után született meg a Power-R Slim.
Könnyen kezelhető, kiemelkedően természetes hangú kábel. Érdemes saját rendszerben kipróbálni.
A rendszerek leghosszabb kábele általában a hangfal kábel. Nagyon nem mindegy, hogy a kényes, igen komplex alakú hangjel milyen vezetőkön át érkezik a hangfalakhoz. Nagyon sok kísérlet és tesztelés után született meg a Power-R Slim.
Könnyen kezelhető, kiemelkedően természetes hangú kábel. Érdemes saját rendszerben kipróbálni.
- Csatolmányok
-
- huzalok2.jpg (113.56 KiB) Megtekintve 6343 alkalommal