Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Vélemények, kérdések Cables fejlesztésekkel kapcsolatban
Moderátor: cables
Re: Vélemények, kérdések Cables fejlesztésekkel kapcsolatban
Long, hosszu, vagy Zsolt, kinek ahogy tetszik, népszerű audiós blogjában egy sorsolásos eseményhez felajánlottam egy USB kábelt. A hét elején jelentkezett érte a nyertes, akit megkértem, hogy írja meg a tapasztalatait a kábelről. Ma érkezett tőle az alábbi mail.
Tisztelet mindenkinek, aki erre jár, a rendhagyó kábelek világában!
Aki annyi féle kábellel kisérletezik, mint én annál elkerülhetetlenül gyűlnek a kísérleti példányok. Néha hirdetek akciót ezekre, és így még a visszafogott normál árnál is olcsóbban juthatnak igen jó kábelekhez az érdeklődők. Azt talán mondanom sem kell, hogy a tesztre átvett kábelek visszahozhatók, ha valamilyen okból nem válnak be. Erre szerencsére ritkán kerül sor, de előfordul néha.
A legutóbbi akcióból vittek el vidékre egy hangfal és egy IC kábel készletet. A hangfal kábel hangja nagyon tetszett a topiktársnak, de kicsit félt a külső huzalozástól, attól, hogy megsérülhet a kábel takarítás közben. Az IC kábellel kapcsolatban úgy érezte, hogy magasba húz. Kimondottan rövid IC-t kért, olyat adtam neki, amikor visszahozta a kábeleket egy másfél métereset adtam oda, és olyan hangfal kábelt, amelyben nincs külső huzalozás. Elvitte ezeket és pár nap után ezt írta:
Aki annyi féle kábellel kisérletezik, mint én annál elkerülhetetlenül gyűlnek a kísérleti példányok. Néha hirdetek akciót ezekre, és így még a visszafogott normál árnál is olcsóbban juthatnak igen jó kábelekhez az érdeklődők. Azt talán mondanom sem kell, hogy a tesztre átvett kábelek visszahozhatók, ha valamilyen okból nem válnak be. Erre szerencsére ritkán kerül sor, de előfordul néha.
A legutóbbi akcióból vittek el vidékre egy hangfal és egy IC kábel készletet. A hangfal kábel hangja nagyon tetszett a topiktársnak, de kicsit félt a külső huzalozástól, attól, hogy megsérülhet a kábel takarítás közben. Az IC kábellel kapcsolatban úgy érezte, hogy magasba húz. Kimondottan rövid IC-t kért, olyat adtam neki, amikor visszahozta a kábeleket egy másfél métereset adtam oda, és olyan hangfal kábelt, amelyben nincs külső huzalozás. Elvitte ezeket és pár nap után ezt írta:
Igen, eddig még mindig a tőled kapott USB-n szòlt a zene :)
A Power-R kábelek jòval nagyobb változást hoznak a rendszerbe, mint amit anno a mi kis kábel tesztünk alanyai okoztak.
Jah, a rendszerhez jò ideig nem nyùltam, kvázi zenehallgatás sem volt otthon évekig. (Akkor az autòban volt :) ) most jött el az ideje, h ráfeküdjek ùjra a témara :)
A Power-R kábelek jòval nagyobb változást hoznak a rendszerbe, mint amit anno a mi kis kábel tesztünk alanyai okoztak.
Jah, a rendszerhez jò ideig nem nyùltam, kvázi zenehallgatás sem volt otthon évekig. (Akkor az autòban volt :) ) most jött el az ideje, h ráfeküdjek ùjra a témara :)
EA057 alapú Audiosphere EL34 PP monoblokkok by Kalmi, Yamaha CD-X 1060 CD + Audiolab M Dac+ , Triangle Antal ES. Power-R RCA, digit IC és hangfalkábel.
Szia Roli!switch írta: ↑2019.06.03., hétf. 22:47Pár napja nálam muzsikál az új USB kábel. Eddig egy noname 3m-es USB kábellel kötöttem össze a notebookomat a DAC-al, így a Power-R USB kábel igen jelentős változást hozott a rendszerbe. Nem nagyon akartam hinni a fülemnek, hogy egy sima kábel, amin 'csak' egyesek és nullák rohangálnak hogy szólhat ennyire másként. Ismét nem nagyon kellett hegyeznem a fülemet, hogy a nyilván való változásokat észrevegyem: első hangra a tér komoly növekedése tűnt fel. Nagyobb lett a hangszerek teste, az előadás atmoszférája jóval gazdagabb lett, az énekesek nagysága a körülöttük szóló hang térben is megnőtt. A zengő-csengő-bongó hangszerek profitáltak a legjobban az új kábelből: gitár, zongora, dob, vibrafon. Az egész hang még hihetőbb, természetesebb, egységesebb lett általa. ...
Érdekes módon a hangerő is megnövekedett, most ugyanazon zenei élményhez elég kisebb hangerő állás is.
Érdeklődéssel olvasom soraid! Jó ideig nem nyúltál a rendszerhez, legalábbis a fórumon ez jött le, és már évek óta nem taliztunk. Gondolom ebből az usb-d a szürke Belkin volt, amit leváltottál a póverre. Talán tíz éve is van, amikor hasonlóan lelkesedtünk az új excalibur ic-ért

( ez a hangerő növekedés nekem gyanús, szigorúan szvsz, én inkább azt szeretem ha nem növekszik)
Pár napja nálam muzsikál az új USB kábel. Eddig egy noname 3m-es USB kábellel kötöttem össze a notebookomat a DAC-al, így a Power-R USB kábel igen jelentős változást hozott a rendszerbe. Nem nagyon akartam hinni a fülemnek, hogy egy sima kábel, amin 'csak' egyesek és nullák rohangálnak hogy szólhat ennyire másként. Ismét nem nagyon kellett hegyeznem a fülemet, hogy a nyilván való változásokat észrevegyem: első hangra a tér komoly növekedése tűnt fel. Nagyobb lett a hangszerek teste, az előadás atmoszférája jóval gazdagabb lett, az énekesek nagysága a körülöttük szóló hang térben is megnőtt. A zengő-csengő-bongó hangszerek profitáltak a legjobban az új kábelből: gitár, zongora, dob, vibrafon. Az egész hang még hihetőbb, természetesebb, egységesebb lett általa. Hogy pár példával is szolgáljak: Sade Jezebel https://tidal.com/track/33735096 című számában a szaxofon-gitár nagyon érzéki, Sade hangja szárnyal a szobában, szinte teljesen kitölti a két hangfal közti teret. Camiel Follow her https://tidal.com/track/9175681 című számában megjelent az énekes hangjának bariton összetevője (remélem jól fogalmazok) A Cymande Dove https://tidal.com/track/18694917 című számában a gitár részletgazdag, fénylő és átható lett, egy élmény hallgatni. Kevin Morby Harlem Riverjének https://tidal.com/track/23544730 elején a sóhajtás és az első szavak megszólalása kb kétszer akkora térből hallatszódik. Nem értek a kábelekhez, itt valószínűleg az lehet, hogy a 'sima' usb kábelek nem tudják azokat a nüansznyi infokat átengedni, amik a RAdnay kábelen átjutnak. Mert egyértelmű, hogy olyan plusz infókat kaptam általa, amik eddig biztos hogy nem szólaltak meg. Szóval nem az van, amit szoktak mondani, hogy az eddig is ott volt, csak az új kábel máshová helyezi a hangsúlyokat és azért tűnik fel ez vagy az...
Érdekes módon a hangerő is megnövekedett, most ugyanazon zenei élményhez elég kisebb hangerő állás is.
EA057 alapú Audiosphere EL34 PP monoblokkok by Kalmi, Yamaha CD-X 1060 CD + Audiolab M Dac+ , Triangle Antal ES. Power-R RCA, digit IC és hangfalkábel.
Neked készült a hét végén egy 2 m-es
Változatlanul 1.5m a leghosszabb USB kábel, amit készítesz?
Lenovo ThinkPad W520, Windows 10, Foobar
bkercso Headflow
HEGEL HD2
AKG K501
bkercso Headflow
HEGEL HD2
AKG K501
- bitrograde
- Beköltözött
- Értékelés: 1817
Kedves Cables!cables írta: ↑2019.05.23., csüt. 23:46Készült 3 különböző hosszúságú USB kábel az eddigi kábeleimtől eltérő és egy kis Hegel DAC-al tesztelve úgy tűnik jobb hangot adó szerkezettel. A leghosszabb 1,5 m. Ha valaki más gym. DAC-al tesztelné megköszönném. Csak Bp.-en és csak a hét végén érdekelne. Akit érdekel írjon a cables@freemail.hu címre és a DAC típusát írja meg.
Lehet tudni, hogy milyen DAC-ot és PC-s frontendet használsz az USB-kábeleid fejlesztéséhez?
Audio-PC (zozoweb & mzperx) / Rotel RCD-865 (by süteményx) - RME ADI-2 FS (zozoweb PSU) - Bryston 4B - Vandersteen 2CE Signature |
OTL by zozoweb (Siemens&Mullard) - Sennheiser HD540 Reference Gold | Wyre4Sound, freeba, SAEC, Kondo KSL-SPC & Mogami
OTL by zozoweb (Siemens&Mullard) - Sennheiser HD540 Reference Gold | Wyre4Sound, freeba, SAEC, Kondo KSL-SPC & Mogami
Egyre jobban terjed a PCs zenehallgatás. Az erről szóló topik csak úgy pezseg, azt hiszem jelenleg az AVX legjobban látogatottabb része. Mindenről esik szó ott, szoftverekről, kártyákról, lineáris tápokról, egy valamiről nem: a témával összefüggő kábelezésről. Pedig nem ártana azzal is foglalkozni.
Hétfőn küldtem el az új USB kábel család első példányát vidékre, az elmondás alapján nagyon komoly csöves rendszerben tesztelték. Nagyon sokat kisérleteztem régebben USB kábelekkel és sokan dícsérték az eddig elkészülteket, de ez most egy lényegesen jobb hangú kábel, ennek ellenére izgultam, hogy miként teljesít, ugyanis a DAC-ok némelyike elég válogatós, nem könnyű olyan spec kábelt csinálni, amely nagyon jó hangú és mindegyikkel jól szól. Már tegnap este visszajelzett az érdeklődő. A véleményét azzal adnám közre, hogy vannak teszt példányok, akit érdekel egy nagyon nem-szokványos USB kábel az keressen meg a cables@freemail.hu címre írott levéllel.
Hétfőn küldtem el az új USB kábel család első példányát vidékre, az elmondás alapján nagyon komoly csöves rendszerben tesztelték. Nagyon sokat kisérleteztem régebben USB kábelekkel és sokan dícsérték az eddig elkészülteket, de ez most egy lényegesen jobb hangú kábel, ennek ellenére izgultam, hogy miként teljesít, ugyanis a DAC-ok némelyike elég válogatós, nem könnyű olyan spec kábelt csinálni, amely nagyon jó hangú és mindegyikkel jól szól. Már tegnap este visszajelzett az érdeklődő. A véleményét azzal adnám közre, hogy vannak teszt példányok, akit érdekel egy nagyon nem-szokványos USB kábel az keressen meg a cables@freemail.hu címre írott levéllel.
Üdvözlet mindenkinek!
Készült 3 különböző hosszúságú USB kábel az eddigi kábeleimtől eltérő és egy kis Hegel DAC-al tesztelve úgy tűnik jobb hangot adó szerkezettel. A leghosszabb 1,5 m. Ha valaki más gym. DAC-al tesztelné megköszönném. Csak Bp.-en és csak a hét végén érdekelne. Akit érdekel írjon a cables@freemail.hu címre és a DAC típusát írja meg.
Készült 3 különböző hosszúságú USB kábel az eddigi kábeleimtől eltérő és egy kis Hegel DAC-al tesztelve úgy tűnik jobb hangot adó szerkezettel. A leghosszabb 1,5 m. Ha valaki más gym. DAC-al tesztelné megköszönném. Csak Bp.-en és csak a hét végén érdekelne. Akit érdekel írjon a cables@freemail.hu címre és a DAC típusát írja meg.
Nem állunk ugyanúgy mindannyian ugyanahhoz a témához, ez teljesen természetes. Bár lehet ezt teljesen kulturáltan előadva is csinálni. Itt erre kis hazánkban és az avx-en a magyar kisipari underground audiofil kábelkészítők közül felettébb kevesen, talán csak ValhallA™ képes.
A fing reszelése viszont mindig jól felkavarja az állóvizet. Ettől jó ez a topik, néha beleolvasok.
A fing reszelése viszont mindig jól felkavarja az állóvizet. Ettől jó ez a topik, néha beleolvasok.

SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 2.7|REL S3 SHO
Mi is beszélgetünk sokakkal, ők meg a Te dolgaidra legyintenek. Na és? Felnőtt ember eldönti, mi érdekli, min siklik át.
Számodra inkább annak kéne érdekesnek lenni, amit az esetleges kritikusaid fogalmaznak meg, mert ki tudja, lehet abban is van valami és nem a nettó rosszindulat van ám mind mögött.
Az új érdeklődőd vidékről nem most fog megismerni, hanem amikor majd merészeli esetleg eladni a kábeleid és emailt kap Tőled.
- asebestyen
- V.I.P.
- Értékelés: 7667
Rudi bácsi, megtagadod a tavalyi meg az előtti kábeleid, vagy mi? Ez a legújabb, jövőre pont olyan lesz.cables írta: ↑2019.05.21., kedd 17:26Na, ha már így szépen összegyűltünk én, meg azok akik nem ismerik a legújabb kábeleimet. Most ment el egy vidéki érdeklődő tőlem. Még nem találkoztunk ilyenkor általában megkérdezem, hogy honnét ismer, persze az AVX-ről és mindig olvassa a topikomat. Megkérdeztem, hogy mit szól a beszólásokhoz. Legyintett egyet, átsiklok ezeken, abszolút nem érdekelnek-mondta. A hang amit hallott nálam az viszont módfelett tetszett neki. Azt mondta, hogy alig várja, hogy meghallgassa otthon a kábeleimet, majd megírja a véleményét.
Örömmel várom, mert ebben a topikban az ő és az alább olvasható, személyes véleményeket író emberek, mint mizso, holloházi, switch meglátásai fontosak.
Mi is beszélgetünk sokakkal, ők meg a Te dolgaidra legyintenek. Na és? Felnőtt ember eldönti, mi érdekli, min siklik át.
Számodra inkább annak kéne érdekesnek lenni, amit az esetleges kritikusaid fogalmaznak meg, mert ki tudja, lehet abban is van valami és nem a nettó rosszindulat van ám mind mögött.

Az új érdeklődőd vidékről nem most fog megismerni, hanem amikor majd merészeli esetleg eladni a kábeleid és emailt kap Tőled.

Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok
Na, ha már így szépen összegyűltünk én, meg azok akik nem ismerik a legújabb kábeleimet. Most ment el egy vidéki érdeklődő tőlem. Még nem találkoztunk ilyenkor általában megkérdezem, hogy honnét ismer, persze az AVX-ről és mindig olvassa a topikomat. Megkérdeztem, hogy mit szól a beszólásokhoz. Legyintett egyet, átsiklok ezeken, abszolút nem érdekelnek-mondta. A hang amit hallott nálam az viszont módfelett tetszett neki. Azt mondta, hogy alig várja, hogy meghallgassa otthon a kábeleimet, majd megírja a véleményét.
Örömmel várom, mert ebben a topikban az ő és az alább olvasható, személyes véleményeket író emberek, mint mizso, holloházi, switch meglátásai fontosak.
- asebestyen
- V.I.P.
De, ha single drót megy dupla terminálra, akkor így.zizi8003 írta: ↑2019.05.21., kedd 11:48Te nem igy szoktad bekotni? Én evekkel ezelott olvastam trane forumtars beirasaban es nalam be is valt anno... :-)asebestyen írta: ↑2019.05.21., kedd 07:50Ezek szerint Te is. :)cables írta: ↑2019.05.21., kedd 07:12A jumper szerepét sokan félreértik. Az a dolga, hogy a hangszórónk két (vagy három utasoknál három) fele teljesen azonos hangjelet kapjon. Nagyon sokan azt hiszik, hogy minél kisebb ellenállású a jumper, annál jobb lesz a hangzás. ... ugyanis a hangszóró két részének nem azonos jelszintet, hanem azonos jelalakot kell kapni az ideális megszólaláshoz. És ez nem ugyanaz, nagyon nem ugyanaz. Szóval ez a dolog lényege...
Ha úgy lenne, ahogy írod, akkor egy kétutas, dupla terminálos hangsugárzónál a gyári lemezeket bent hagyva, a single hangsugárzó kábel + végét a magashoz, - végét a mélyhez bekötve létrejönne az azonos táplálás és eljönne a kánaán.

A hangszórók előtt átmegy még azért a jel elég sok mindenen egy több utas doboznál, akár nyák lemez gagyi réz fóliáján is.
És sajnos vagy se, ezek közt is van sok, ami baromi jól szól és 1 utas szélessávúak közt is ami marha pocsékul, úgyhogy... nem ezen fog elbukni a jó hang, az biztos.
Egyébként a Triangle annó nálam is szerette a kábeledet. Node nem véletlenül, meg semmi woodoo, tiszta fizika.
- asebestyen
- V.I.P.
Jó jumperrel jobb lesz a hang, mint a lemezkékkel (más kérdés mennyivel), ezt nem is vitatta senki, én se. DE hogy attól lenne jobb a hang, hogy egyforma jelet kapnak, az elég ingatag magyarázat. Egy normálisan megtervezett doboznál, ha biwire-re kialakított, akkor az esetek döntő többségében valódi biwire kábelezéssel szól a legjobban. Egyébként, ha úgy lenne, ahogy írod, nem lenne dupla/tripla/stb terminálú hangsugárzó, elég lenne 1 pár csatlakozó. Koncepció kérdése.
A hangszórók előtt átmegy még azért a jel elég sok mindenen egy több utas doboznál, akár nyák lemez gagyi réz fóliáján is.
És sajnos vagy se, ezek közt is van sok, ami baromi jól szól és 1 utas szélessávúak közt is ami marha pocsékul, úgyhogy... nem ezen fog elbukni a jó hang, az biztos.
Egyébként a Triangle annó nálam is szerette a kábeledet. Node nem véletlenül, meg semmi woodoo, tiszta fizika.
Te nem igy szoktad bekotni? Én evekkel ezelott olvastam trane forumtars beirasaban es nalam be is valt anno... :-)asebestyen írta: ↑2019.05.21., kedd 07:50Ezek szerint Te is. :)cables írta: ↑2019.05.21., kedd 07:12A jumper szerepét sokan félreértik. Az a dolga, hogy a hangszórónk két (vagy három utasoknál három) fele teljesen azonos hangjelet kapjon. Nagyon sokan azt hiszik, hogy minél kisebb ellenállású a jumper, annál jobb lesz a hangzás. ... ugyanis a hangszóró két részének nem azonos jelszintet, hanem azonos jelalakot kell kapni az ideális megszólaláshoz. És ez nem ugyanaz, nagyon nem ugyanaz. Szóval ez a dolog lényege...
Ha úgy lenne, ahogy írod, akkor egy kétutas, dupla terminálos hangsugárzónál a gyári lemezeket bent hagyva, a single hangsugárzó kábel + végét a magashoz, - végét a mélyhez bekötve létrejönne az azonos táplálás és eljönne a kánaán.
Tidal=>Macmini=>KondoKSLUSB=>CoreAudioTranszport=>KSLdigiIC=>EARAcute3=>SAEC1980=>Almarro A205=>SAEC SPC700=>Audio Note AN-E/D vagy lapitopi =>SAEC USB =>Surricata =>KSLdigiIC=>QuadCDP99=>SAEC1980=>FAL Supreme-S integrált 47Lab erősítővel :-)
Tegnap beszéltem telefonon egy vidéki vevőmmel, aki már évek óta vett tőlem kábeleket, mára minden kábele tőlem van. Most a legújabb Live IC-ből kért. Azt mondta, hogy minden alkalommal felháborodva olvassa az én topikomat a sok idétlen, rosszindulatú beírás miatt. Olyanok irogatnak ide, akik sohase hallották a legujabb kábeleimet és ők oktatják ki azokat, akik hallják, hallgatják és nagyon szeretik a kábeleimet. Kérdezte, hogy hogy bírom ezt. Röhögök rajta - mondtam, ennél jobb reklám ugyanis nincs. Olvassák a topikot. A felhasználók beírásaiból kiderül az igazság, és teljesen lejön a rosszindulatú és legtöbbször buta trollkodás. Ami mellesleg nem tesz jót a troll megitélésének.
- mgus
- Törzsvendég
- Értékelés: 377
Annyi változott hogy az aranyozott lemez helyett az ónozott lemezt hallgatod.

MaXiMusz MF3.2,Hb-Ag 200,Low end PC,SBx Titán HD,Neotech NEI-1002,
Furutech Alpha Cable,Fi-50,Fi-32 GTX-D System,AG power & Nano liquid.
Furutech Alpha Cable,Fi-50,Fi-32 GTX-D System,AG power & Nano liquid.
Nem Ákos, te nem érted!
A fémlemez nagyon rossz kábel ha azon áthalad a hangjel mielőtt eléri a hangszórót ott nem lesz jó hang.
A fémlemez nagyon rossz kábel ha azon áthalad a hangjel mielőtt eléri a hangszórót ott nem lesz jó hang.
- asebestyen
- V.I.P.
Ezek szerint Te is. :)cables írta: ↑2019.05.21., kedd 07:12A jumper szerepét sokan félreértik. Az a dolga, hogy a hangszórónk két (vagy három utasoknál három) fele teljesen azonos hangjelet kapjon. Nagyon sokan azt hiszik, hogy minél kisebb ellenállású a jumper, annál jobb lesz a hangzás. ... ugyanis a hangszóró két részének nem azonos jelszintet, hanem azonos jelalakot kell kapni az ideális megszólaláshoz. És ez nem ugyanaz, nagyon nem ugyanaz. Szóval ez a dolog lényege...
Jó reggelt kívánok minden kedves olvasónak!
A jumper szerepét sokan félreértik. Érdemes néhány szót váltani arról, hogy ez a néhány centis huzal mit is csinál a rendszerünkben. Nagyon fontos szerepe van. Az a dolga, hogy a hangszórónk két (vagy három utasoknál három) fele teljesen azonos hangjelet kapjon. Nagyon sokan azt hiszik, hogy minél kisebb ellenállású a jumper, annál jobb lesz a hangzás. Sokan bent hagyják a hangszóró gyárak aranyozott összekötő lemezeit, arra gondolva, hogy annál kisebb ellenállást nemigen lehet elérni. Ez azonban nem igaz, ugyanis a hangszóró két részének nem azonos jelszintet, hanem azonos jelalakot kell kapni az ideális megszólaláshoz. És ez nem ugyanaz, nagyon nem ugyanaz. Szóval ez a dolog lényege, erről többet nem írnék, aki részletekre kíváncsi az keressen meg pm-ben.
Visszatérve az alábbi felvetéshez, Béco kérdéséhez, a jobb jumper nem nyitja a hangfal hangját, hanem a két hangszórórész azonos (azonoshoz közelítő) jel-táplálásával, jobbá teszi azt.
A jumper szerepét sokan félreértik. Érdemes néhány szót váltani arról, hogy ez a néhány centis huzal mit is csinál a rendszerünkben. Nagyon fontos szerepe van. Az a dolga, hogy a hangszórónk két (vagy három utasoknál három) fele teljesen azonos hangjelet kapjon. Nagyon sokan azt hiszik, hogy minél kisebb ellenállású a jumper, annál jobb lesz a hangzás. Sokan bent hagyják a hangszóró gyárak aranyozott összekötő lemezeit, arra gondolva, hogy annál kisebb ellenállást nemigen lehet elérni. Ez azonban nem igaz, ugyanis a hangszóró két részének nem azonos jelszintet, hanem azonos jelalakot kell kapni az ideális megszólaláshoz. És ez nem ugyanaz, nagyon nem ugyanaz. Szóval ez a dolog lényege, erről többet nem írnék, aki részletekre kíváncsi az keressen meg pm-ben.
Visszatérve az alábbi felvetéshez, Béco kérdéséhez, a jobb jumper nem nyitja a hangfal hangját, hanem a két hangszórórész azonos (azonoshoz közelítő) jel-táplálásával, jobbá teszi azt.
Jogos a felvetés. Ennek eldöntéséhez még idő kell. Mert még csak ott tartok hogy hallom mi változott...
A topikot visszaolvasva fedeztem fel a jumpereket, nosza rendeltem is egy készletet belőlük. Tapasztalataim szerint a magas tartomány nagyot fejlődött: nyíltabb, részletezőbb lett. A magas hangoknak tere, aurája lett. Hasonló csereberéknél, készülék, kábel fejlesztéseknél mindig adott számokat hallgatok, amiket kb hangjegyről-hangjegyre ismerek, így detektálni tudom az esetleges változásokat. Nos, a zongora, hegedű, cintányérok hangjai nagyot fejlődtek. Meg úgy az egész előadás: az eddig is tetsző hang a feljavult magas tartománnyal együtt még kerekebb, egészebb, tisztább, elcsépelt szóval zeneibb megszólalást eredményez. Jobb a 'flow'...
Arra lennék kíváncsi, hogy mit tenne ugyanezen drót a hangfal belsejében...hiszen most nem egységes a jelút. A hangszóróig a Triangle saját hangfalkábele megy, ami ki tudja mi is valójában-én ezüstözöttnek nézem így híitelen.
A képeken látszik, hogy milyen jumperekkel kaptam a hangfalat, és milyenek az újak beszerelve.
Arra lennék kíváncsi, hogy mit tenne ugyanezen drót a hangfal belsejében...hiszen most nem egységes a jelút. A hangszóróig a Triangle saját hangfalkábele megy, ami ki tudja mi is valójában-én ezüstözöttnek nézem így híitelen.
A képeken látszik, hogy milyen jumperekkel kaptam a hangfalat, és milyenek az újak beszerelve.