Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Vélemények, kérdések Cables fejlesztésekkel kapcsolatban
Moderátor: cables
Re: Vélemények, kérdések Cables fejlesztésekkel kapcsolatban
Egy lényeges pozitìv - és szerintem eléggé jò fokmérő tulajdonságot kihagytam (és ezt mindenki értékelje ùgy, ahogy akarja)
Szòval az egyes hangszerhangok lecsengése, a számok végének 'kiùszása' , fokozatos elhallgatása, vagyis az utolsò hang sokkal sokkal tovább hallhatò most - mint előtte.
Szòval az egyes hangszerhangok lecsengése, a számok végének 'kiùszása' , fokozatos elhallgatása, vagyis az utolsò hang sokkal sokkal tovább hallhatò most - mint előtte.
EA057 alapú Audiosphere EL34 PP monoblokkok by Kalmi, Yamaha CD-X 1060 CD + Audiolab M Dac+ , Triangle Antal ES. Power-R RCA, digit IC és hangfalkábel.
- mgus
- Törzsvendég
- Értékelés: 377
Bedugok egy új kábelt nekem is mindig új, aztán egy idő után olyan egyformák lesznek. 

MaXiMusz MF3.2,Hb-Ag 200,Low end PC,SBx Titán HD,Neotech NEI-1002,
Furutech Alpha Cable,Fi-50,Fi-32 GTX-D System,AG power & Nano liquid.
Furutech Alpha Cable,Fi-50,Fi-32 GTX-D System,AG power & Nano liquid.
- O_S
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 160
[quote=switch post_id=2379661 time=1557777845 user_id=10202]
Üdv a topiknak! Egy nagyon elégedett újdonsült Radnai kábel tulaj-lehet kicsit hosszúra nyúló-beszámolóját fogjátok olvasni.
.
.
.
/quote]
Csak az egytollú indiánok kedvéért: néhány éve még a Habia kábelek váltották meg nálad a világot.
Üdv a topiknak! Egy nagyon elégedett újdonsült Radnai kábel tulaj-lehet kicsit hosszúra nyúló-beszámolóját fogjátok olvasni.
.
.
.
/quote]
Csak az egytollú indiánok kedvéért: néhány éve még a Habia kábelek váltották meg nálad a világot.

A digit kábelhez egy adalék: korábban volt egy Siltech Stockholm digit kábelem, amit ugyanùgy a van den Hul MC D 102MkII ellen találtam jobbnak, mint most a Radnai félét. Csakhogy a Stockholmnál nagyon oda kellett figyelni a változásokra, nagyon minimális, mondhatni hangyabokányi különbségek voltak csak. Namost a Radnai kábel bekötésekor az azonnal hallhatòan megjelenő boogie faktoron kìvűl olyan érzésem volt,h most kerültek igazán helyére a dolgok,amik elindultak az RCA és hangfalkábellel...Ìgy lett kerek egész a produkciò, felkerült az 'i'-re a pont stb.
Még egyszer: a változásokat nem kellett fülelve keresni, nem kellett koncentrálni, h namost mintha ez vagy az jobb lenne. Nem. Azonnal, igen jòl hallhatòan jobban szòlt a zene ahogy bekötöttem egy ùjabb Radnai kábelt a láncba.
Még egyszer: a változásokat nem kellett fülelve keresni, nem kellett koncentrálni, h namost mintha ez vagy az jobb lenne. Nem. Azonnal, igen jòl hallhatòan jobban szòlt a zene ahogy bekötöttem egy ùjabb Radnai kábelt a láncba.
EA057 alapú Audiosphere EL34 PP monoblokkok by Kalmi, Yamaha CD-X 1060 CD + Audiolab M Dac+ , Triangle Antal ES. Power-R RCA, digit IC és hangfalkábel.
Nyúljunk egy kicsit vissza az elmúlt hetekben: különböző okok miatt-amik közül egyik a feleség tűrési faktor-vettem egy Triangle Antal ES-t, ami egy JBL L36-ost váltott. A JBL után maradt egy kis hiányérzetem: a számomra fontosnak tartott lélek és érzelem kicsit csorbát szenvedett az új hangfal előadásában. Ezt egy váltó tuninggal terveztem orvosolni (kondik, ellenállások cseréje azonos értékűekre, de jobb minőségben) Persze a hangfallal történő ismerkedés során megint felvetődött a már korábban megfogalmazódott gondolat: az RCA kábel cseréjével biztos lehetne még nyerni, mert úgy éreztem az a rendszer többi komponensével nincsen egy szinten. Így került képbe egy ismerős ajánlására Radnai úr-és az ő kábelei. Bele olvastam az itteni topikokba, majd szombaton elmentem a kábelért. Kis hallgatózás, rövid beszélgetés után szándékaim ellenére :-D kaptam három kábelt: egy RCA-t, egy digit IC-t és egy pár hangfalkábelt. A digit kábelt mint opció már korábban felmerült bennem, de a levelezésünkben utaltam rá, hogy pár hónapja vettem hangfalkábelt, amit nem nagyon akarnék lecserélni, de Radnai úr azt mondta, h nyugodtan vigyem el a hangfalkábelt, akár csak kipróbálni is.
Nos, hazaérve először az RCA-t kötöttem be a monoblokkok és a DAC közé. szinte rögtön hallani lehetett a (hideg!) erősítővel, hogy itt hangfal tuningra egyelőre nem lesz szükség: megjött a melegség, a lélek a 'szépen, szívhez-lélekhez' szólás a rendszerbe. A hangszerek hangja kiteljesedett, rengeteg apró rezdülés, felhang, hangfoszlány jelent meg-többnyire csak pislogni tudtam. Ami feltűnő volt még, hogy a rendszer soha nem szólt még ilyen jól-halkan! Volt élet a megszólalásban, és ami számomra meglepő, hogy mélyek is, meg dinamika. szóval 'élő' maradt a zene. Miután rendesen bemelegedd az erősítő páros, folytattam tovább az ismerkedést. Chris Botti Thousand kiss deep című számában a trombita még sose szárnyalt ennyire, nem volt ilyen átható. A gitár belépése meg...Kisvártatva bekötöttem a hangfal kábelt is: még egy lapáttal került az eddigiekre. A korábbiakhoz (rca és hangfalkábel) képest komoly szint lépés történt. Olyannyira, hogy úgy éreztem, semmi nem okozott ekkora előrelépést a hangban: sem a korábban, akkor elég nagy ugrásnak számító zero dacról Audiolab M Dac+-ra váltás...sem a csőcsere a monoblokkokban...talán csak a JBL L36-os váltójának az újra gondolása volt ehhez fogható...De a sok jóság ellenére egy komoly hiányérzetem maradt: éspedig a hajtás, a boogie kicsi hiánya. Egy picit laposnak éreztem a megszólalást, a legalja hiányzott a hangképnek, hiányzott a lendület. Másnap bekötöttem a digit IC-t és nem hittem a fülemnek: mintha az RCA és a hangfal kábel össz hatását még egyszer hozta volna egymagában a digit IC: még több részlet, még több élet, még hangszerhűbb hangszerek, jobb szövegértés, fókuszáltabb megszólalás, nagyobb felbontás, egyszóval igazi zenei megszólalás ÉS beköltözött a rendszerbe a boogie. Én ilyet korábban abszolút nem tapasztaltam. Járt már nálam pár (nem sok) kábel, hallottam köztük a különbséget, megtapasztaltam h milyen az amikor egy kábel ez egyik rendszerben jó, a másikban nagyon nem. De most ezen hármas hatására nem találok szavakat. Lehet hogy ez a szinergia? Hogy ennyire jól illenek egymáshoz, Nem tudom...abban viszont biztos van valami, hogy ezek öreg kábelek....megmondom őszintén, amikor megkaptam az RCA-t a lehelet vékony drót láttán szkeptikus lettem, még jó, hogy előtte hallgattunk zenét, mert mondtam magamnak, ha itt is szólt, akkor nálam is fog. Vékonyság ide, vagy oda...És akkor itt is egy cáfolat azokra a véleményekre, akik azt mondják, hogy "persze h jobbnak hallod, hisz' kiadtál érte egy valag lóvét" jelen esetben hát nem, mert hangfalkábelt nagyon nem akartam venni, hisz már volt egy, amit örömmel hallgattam...és csak a kiváncsiság miatt kötöttem be Radnai úr hangfalkábelét.
Nekem nincs összehasonlítási alapom nagyon drága kábelekkel, nincs egyelőre társaságom, akivel csereberélni tudnék, és saját láncban tesztelni. Én csak azt tudom, hogy én mit hallok, és amit hallok az nekem hogy tetszik. Hogy az irány megfelel-e....
Hát, ezekkel a kábelekkel egyelőre zenehallgatás lesz...najó, ezek után a tápkábelek piszkálják a fantáziám :-D Nem tudom, eljutott-e idáig valaki is az olvasásban :-)
Nyúljunk egy kicsit vissza az elmúlt hetekben: különböző okok miatt-amik közül egyik a feleség tűrési faktor-vettem egy Triangle Antal ES-t, ami egy JBL L36-ost váltott. A JBL után maradt egy kis hiányérzetem: a számomra fontosnak tartott lélek és érzelem kicsit csorbát szenvedett az új hangfal előadásában. Ezt egy váltó tuninggal terveztem orvosolni (kondik, ellenállások cseréje azonos értékűekre, de jobb minőségben) Persze a hangfallal történő ismerkedés során megint felvetődött a már korábban megfogalmazódott gondolat: az RCA kábel cseréjével biztos lehetne még nyerni, mert úgy éreztem az a rendszer többi komponensével nincsen egy szinten. Így került képbe egy ismerős ajánlására Radnai úr-és az ő kábelei. Bele olvastam az itteni topikokba, majd szombaton elmentem a kábelért. Kis hallgatózás, rövid beszélgetés után szándékaim ellenére :-D kaptam három kábelt: egy RCA-t, egy digit IC-t és egy pár hangfalkábelt. A digit kábelt mint opció már korábban felmerült bennem, de a levelezésünkben utaltam rá, hogy pár hónapja vettem hangfalkábelt, amit nem nagyon akarnék lecserélni, de Radnai úr azt mondta, h nyugodtan vigyem el a hangfalkábelt, akár csak kipróbálni is.
Nos, hazaérve először az RCA-t kötöttem be a monoblokkok és a DAC közé. szinte rögtön hallani lehetett a (hideg!) erősítővel, hogy itt hangfal tuningra egyelőre nem lesz szükség: megjött a melegség, a lélek a 'szépen, szívhez-lélekhez' szólás a rendszerbe. A hangszerek hangja kiteljesedett, rengeteg apró rezdülés, felhang, hangfoszlány jelent meg-többnyire csak pislogni tudtam. Ami feltűnő volt még, hogy a rendszer soha nem szólt még ilyen jól-halkan! Volt élet a megszólalásban, és ami számomra meglepő, hogy mélyek is, meg dinamika. szóval 'élő' maradt a zene. Miután rendesen bemelegedd az erősítő páros, folytattam tovább az ismerkedést. Chris Botti Thousand kiss deep című számában a trombita még sose szárnyalt ennyire, nem volt ilyen átható. A gitár belépése meg...Kisvártatva bekötöttem a hangfal kábelt is: még egy lapáttal került az eddigiekre. A korábbiakhoz (rca és hangfalkábel) képest komoly szint lépés történt. Olyannyira, hogy úgy éreztem, semmi nem okozott ekkora előrelépést a hangban: sem a korábban, akkor elég nagy ugrásnak számító zero dacról Audiolab M Dac+-ra váltás...sem a csőcsere a monoblokkokban...talán csak a JBL L36-os váltójának az újra gondolása volt ehhez fogható...De a sok jóság ellenére egy komoly hiányérzetem maradt: éspedig a hajtás, a boogie kicsi hiánya. Egy picit laposnak éreztem a megszólalást, a legalja hiányzott a hangképnek, hiányzott a lendület. Másnap bekötöttem a digit IC-t és nem hittem a fülemnek: mintha az RCA és a hangfal kábel össz hatását még egyszer hozta volna egymagában a digit IC: még több részlet, még több élet, még hangszerhűbb hangszerek, jobb szövegértés, fókuszáltabb megszólalás, nagyobb felbontás, egyszóval igazi zenei megszólalás ÉS beköltözött a rendszerbe a boogie. Én ilyet korábban abszolút nem tapasztaltam. Járt már nálam pár (nem sok) kábel, hallottam köztük a különbséget, megtapasztaltam h milyen az amikor egy kábel ez egyik rendszerben jó, a másikban nagyon nem. De most ezen hármas hatására nem találok szavakat. Lehet hogy ez a szinergia? Hogy ennyire jól illenek egymáshoz, Nem tudom...abban viszont biztos van valami, hogy ezek öreg kábelek....megmondom őszintén, amikor megkaptam az RCA-t a lehelet vékony drót láttán szkeptikus lettem, még jó, hogy előtte hallgattunk zenét, mert mondtam magamnak, ha itt is szólt, akkor nálam is fog. Vékonyság ide, vagy oda...És akkor itt is egy cáfolat azokra a véleményekre, akik azt mondják, hogy "persze h jobbnak hallod, hisz' kiadtál érte egy valag lóvét" jelen esetben hát nem, mert hangfalkábelt nagyon nem akartam venni, hisz már volt egy, amit örömmel hallgattam...és csak a kiváncsiság miatt kötöttem be Radnai úr hangfalkábelét.
Nekem nincs összehasonlítási alapom nagyon drága kábelekkel, nincs egyelőre társaságom, akivel csereberélni tudnék, és saját láncban tesztelni. Én csak azt tudom, hogy én mit hallok, és amit hallok az nekem hogy tetszik. Hogy az irány megfelel-e....
Hát, ezekkel a kábelekkel egyelőre zenehallgatás lesz...najó, ezek után a tápkábelek piszkálják a fantáziám :-D Nem tudom, eljutott-e idáig valaki is az olvasásban :-)
- cat7505
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 52
Nem én kérdeztem, de pl. volt itt az egyes kábel verziók azonosíthatósága és egyéb technikai adatok is.
Intuitív és autodidakta alkotó (DIY-er), középsúlyú pákaforgató,
holisztikus szemléletű gondolkodó, spirituális anyag suttogó…
mellesleg nem vagyok százas, sosem voltam olyan gyenge IQ-ra
Mi az amire nem kapsz "rendes " választ?
- cat7505
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 52
Akkor talán kérj meg egy moderátort hogy írja át a topik címét pl. így:cables írta: ↑2019.05.07., kedd 10:58Azért van némi különbség.
Az én topikomba nem mernek felhasználók írni, mert a trollok azonnal nekik esnek. Ez jól látható, ha valaki visszaolvas itt, és többen mondták nekem személyes beszélgetésben. Az, hogy a moderátorok ezt - hogy olyanok kezdik ki a kábeleimmel elégedett vevőket, akikhez semmi közöm - miért tűrik, azt nem tudom.
"Vevői vélemények Cables fejlesztésekkel kapcsolatban"-ra
(remélem nem kell részletezni a miérteket...) a kérdéseket meg direkt kihagynám,
mert ami valóban kérdés lenne arra úgysem kapnak itt rendes választ.
Intuitív és autodidakta alkotó (DIY-er), középsúlyú pákaforgató,
Azért van némi különbség.
Az én topikomba nem mernek felhasználók írni, mert a trollok azonnal nekik esnek. Ez jól látható, ha valaki visszaolvas itt, és többen mondták nekem személyes beszélgetésben. Az, hogy a moderátorok ezt - hogy olyanok kezdik ki a kábeleimmel elégedett vevőket, akikhez semmi közöm - miért tűrik, azt nem tudom.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6300
Szalon írta: ↑2019.05.07., kedd 08:44cables írta: ↑2019.05.03., pén. 22:40Egy órája érkezett mailből:
"...rendben megérkeztek a kábelek. Egyesével tettem be a rendszerbe és kezdtem tesztelni őket a hangfalkábellel kezdve és haladva a forrás felé.
Folyamatosan javult a hang, illetve az én ízlésemnek megfelelő irányba vitte a rendszer megszólalását.
Az utolsó kábel bekötésére nagyon kíváncsi voltam mert ott a legkomolyabb ..... réz IC volt. Azt kell mondjam, hogy nyugodt szívvel fogom eladni..."Most akkor hogy is van ez? Ha kicseréljük véleményedben a PC-t a kábeledre, akkor is tartod véleményed, vagy az természetesen egész más?cables írta: ↑2019.05.07., kedd 07:43
ez a topik - ami engem is érdekel, mert biztos fogok én is PC-ről Cables kábellel hallgatni zenéket - kicsit elszálltnak tűnik. Meg azért, ha valaki belefog egy ilyen komoly PCs Cables kábel fejlesztésbe az áron kívül semmi sem biztos. Különböző izlésű és nagyon eltérő anyagi lehetőségű emberek írnak le dolgokat, amiket csak ők hallottak, az ő audió rendszerükön, ami tulajdonképpen semmit sem mond másoknak.![]()
![]()
![]()
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
- Szalon
- Fórumlakó
- Értékelés: 1506
cables írta: ↑2019.05.03., pén. 22:40Egy órája érkezett mailből:
"...rendben megérkeztek a kábelek. Egyesével tettem be a rendszerbe és kezdtem tesztelni őket a hangfalkábellel kezdve és haladva a forrás felé.
Folyamatosan javult a hang, illetve az én ízlésemnek megfelelő irányba vitte a rendszer megszólalását.
Az utolsó kábel bekötésére nagyon kíváncsi voltam mert ott a legkomolyabb ..... réz IC volt. Azt kell mondjam, hogy nyugodt szívvel fogom eladni..."
Most akkor hogy is van ez? Ha kicseréljük véleményedben a PC-t a kábeledre, akkor is tartod véleményed, vagy az természetesen egész más?cables írta: ↑2019.05.07., kedd 07:43
ez a topik - ami engem is érdekel, mert biztos fogok én is PC-ről Cables kábellel hallgatni zenéket - kicsit elszálltnak tűnik. Meg azért, ha valaki belefog egy ilyen komoly PCs Cables kábel fejlesztésbe az áron kívül semmi sem biztos. Különböző izlésű és nagyon eltérő anyagi lehetőségű emberek írnak le dolgokat, amiket csak ők hallottak, az ő audió rendszerükön, ami tulajdonképpen semmit sem mond másoknak.

Avantgarde Acoustic Duo G2
Avantgarde Acoustic Model THREE
Lumin A1
Siltech
Avantgarde Acoustic Model THREE
Lumin A1
Siltech
Ha a gombhoz kabát megoldás híve vagy, vintage AN cuccokat is nyugodtan vehetsz Rudolf kábeleihez, az újabbakkal nincs tapasztalatom.trane írta: ↑2019.05.04., szomb. 17:29éjfélikéketbitrograde írta: ↑2019.05.04., szomb. 17:25Elnézést a trollkodásért: milyen készülékeket ajánlanál a legújabb IC- és HF-kábelekhez?![]()
![]()
Tidal=>Macmini=>KondoKSLUSB=>CoreAudioTranszport=>KSLdigiIC=>EARAcute3=>SAEC1980=>Almarro A205=>SAEC SPC700=>Audio Note AN-E/D vagy lapitopi =>SAEC USB =>Surricata =>KSLdigiIC=>QuadCDP99=>SAEC1980=>FAL Supreme-S integrált 47Lab erősítővel :-)
Úgy elnézve, azt ami az aláírásodban van... elmegy :)bitrograde írta: ↑2019.05.04., szomb. 17:25
...milyen készülékeket ajánlanál a legújabb IC- és HF-kábelekhez?
Félretéve a tréfát. Nem érdemes haragudni azokra, akik örülnek egy új kábelnek, mert sokkal jobban szól és eladhatják az ötszörös árú kábelt, amit lecseréltek.
- bitrograde
- Beköltözött
- Értékelés: 1817
Elnézést a trollkodásért: milyen készülékeket ajánlanál a legújabb IC- és HF-kábelekhez?hollohazi írta: ↑2019.05.04., szomb. 07:57Egyszer már leírtam: Az új IC és hf kábeleid tökéketesek, nem tudok belekötni. Ahol nem válik be, ott vagy a készülékek rosszak, vagy valamiféle elferdült ízlésvilágba nem illenek, esetleg vmiféle műszaki okok magyarázhatják a nem megfelelést. Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a lánc egyes elemeinek hibáit nem ezek a kábelek fogják elfedni.
Audio-PC (zozoweb & mzperx) / Rotel RCD-865 (by süteményx) - RME ADI-2 FS (zozoweb PSU) - Bryston 4B - Vandersteen 2CE Signature |
OTL by zozoweb (Siemens&Mullard) - Sennheiser HD540 Reference Gold | Wyre4Sound, freeba, SAEC, Kondo KSL-SPC & Mogami
OTL by zozoweb (Siemens&Mullard) - Sennheiser HD540 Reference Gold | Wyre4Sound, freeba, SAEC, Kondo KSL-SPC & Mogami
Szerintem engedje el mindenki a másik haját :)
Próbáljatok meg elfogadni engem és azokat is akik szeretik a kábeleimet.
Akkor is, ha néha túloznak.
Próbáljatok meg elfogadni engem és azokat is akik szeretik a kábeleimet.
Akkor is, ha néha túloznak.
Szóval itt keverednek dolgok.
A kábel válogatás az hálózati kábelekre vonatkozik. Van ugye a hagyományos szemlélet, hogy vegyél minél drágább hálózati kábelt mindenhova, aztán akkor fog a rendszered a legjobban szólni. Na ez egy őrült tévedés, mert minden készülék és minden épp ott lévő fali hálózat másféle hálózati kábellel szól a legjobban. Ezért viszek hálózati kábelekből többfélét mindenhova, mert a válogatás nagyon nagy javulást hoz. Ezt nagyon jól tudják akiknél voltam és hallották a válogatás hatását.
A jelkábelek IC, hangfal kicsit más kérdés. Ott van szerintem legjobb. A Live IC és a Slim hangfal kábel - soha le nem írnám, hogy a legjobbak - de ötszörös, tízszeres árú gyári és DIY kábeleket simán vernek.
De az érdekes az, hogy itt a Vélemények, kérdések Cables fejlesztések topikban wittao kivételével (akit innét is üdvözlök) már megint a trollok tolonganak.
A kábel válogatás az hálózati kábelekre vonatkozik. Van ugye a hagyományos szemlélet, hogy vegyél minél drágább hálózati kábelt mindenhova, aztán akkor fog a rendszered a legjobban szólni. Na ez egy őrült tévedés, mert minden készülék és minden épp ott lévő fali hálózat másféle hálózati kábellel szól a legjobban. Ezért viszek hálózati kábelekből többfélét mindenhova, mert a válogatás nagyon nagy javulást hoz. Ezt nagyon jól tudják akiknél voltam és hallották a válogatás hatását.
A jelkábelek IC, hangfal kicsit más kérdés. Ott van szerintem legjobb. A Live IC és a Slim hangfal kábel - soha le nem írnám, hogy a legjobbak - de ötszörös, tízszeres árú gyári és DIY kábeleket simán vernek.
De az érdekes az, hogy itt a Vélemények, kérdések Cables fejlesztések topikban wittao kivételével (akit innét is üdvözlök) már megint a trollok tolonganak.
'hiba csak az ön készülékében lehet...' 

.
Kérdés, hogy kinek az ízlésvilága van elferdülve? A tied, vagy akiket minősítesz? Ingoványos területre tévedtél...
...ráadásul Power-bácsi annak idején pont azért ajánlotta a kábelválogatást a szatyorturizmus jegyében, miszerint rendszere válogatja a kábelezést. Tehát nem egy kábelt vitt valahova és ha az nem vált be, akkor szar a rendszer... Persze vihet bárhova bármit... sokat ne várjunk...wittao írta: ↑2019.05.04., szomb. 10:45Viszont az a hozzaallas es velemenyezes, ami itt most ebbol a hozzaszolasbol lejott, a valosag nagyon csunya ferditese!
Mi az, hogy ha egy kabel nem valik be, akkor ott keszulek/rendszer hiba van? Egyaltalan azon gondolkozom, hogy lehet ilyen agyszulemenyeket osszehozni![]()
![]()
Amiket irtal az maximum a Te rendszeredre igazak, de meg ugyis eleg eros csusztatas az egesz.
"Áldozat nélkül nincs veszteség"
- hollohazi
- Törzsvendég
- Értékelés: 308
Egyszer már leírtam: Az új IC és hf kábeleid tökéketesek, nem tudok belekötni. Ahol nem válik be, ott vagy a készülékek rosszak, vagy valamiféle elferdült ízlésvilágba nem illenek, esetleg vmiféle műszaki okok magyarázhatják a nem megfelelést. Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a lánc egyes elemeinek hibáit nem ezek a kábelek fogják elfedni.cables írta: ↑2019.05.03., pén. 22:40Egy órája érkezett mailből:
Az utolsó kábel bekötésére nagyon kíváncsi voltam mert ott a legkomolyabb ..... réz IC volt. Azt kell mondjam, hogy nyugodt szívvel fogom eladni..."
47 Lab Midnight Blue Cd játszó, 47 Lab Midnight Blue elő-és végerősítő, 47 Lab Lens Alnico széles sávú hangsugárzó , Funk Vector III lemezjátszó, Funk FX 3 kar, Hana SL MC hangszedő, 47 Lab Shigaraki MC phono, Tiglon, Shun Mook, Schallwand, Schnerzinger
Egy órája érkezett mailből:
Power-R Slim hangfal kábel és Live IC - összeillenek
Húsvéti csendélet VF2-vel
Nemcsak a színe más...
Nemcsak a színe más...
Én nem látom hogy kérte volna.A lehetőséget ugyan megadta,de a magán beszélgetés a jelentéséből is adódóan privát,tehát nem tartozik senkire az érintett felek kivételével,és illene ezt így is kezelni.
Tudom,és látom hogy te mindent megteszel azért hogy terjeszd a saját "igédet",lelked rajta,tegyed,de ha ez a mód másoknak szemet szúr és szólnak is érte,az nem trollság,ha nem egy más nézőpont és vélemény,amit egy topikgazdának tudnia kell kezelnie.Ha ez nem megy,az a topikgazdát minősíti,és nem azokat akiknek esetenként tőle eltérő a véleménye.
Tudom,és látom hogy te mindent megteszel azért hogy terjeszd a saját "igédet",lelked rajta,tegyed,de ha ez a mód másoknak szemet szúr és szólnak is érte,az nem trollság,ha nem egy más nézőpont és vélemény,amit egy topikgazdának tudnia kell kezelnie.Ha ez nem megy,az a topikgazdát minősíti,és nem azokat akiknek esetenként tőle eltérő a véleménye.
Na, akkor gomboljuk újra a kabátot. Simano 5 éve itt offoló súlyos troll szerint nem illik magánlevelet nyilvánosságra hozni. Shimano kb. 30x leírta az évek alatt, hogy nem érdeklik a kábeleim. De azért irogat a Vélemények kérdések Cables fejlesztésekkel kapcsolatban rovatomba. Erre felhívnám a modik figyelmét.
No az a baj, hogy a betett alábbi nagyon jó vélemény közlését maga a levélíró kérte:
Kicsit fura, hogy a saját topikomba se tehetek be kedvező véleményt, ezt is offolni kezdik.
Nyomatékosan kérek mindenkit a topik címének megfelelő hozzászólásra!
No az a baj, hogy a betett alábbi nagyon jó vélemény közlését maga a levélíró kérte:
Kicsit fura, hogy a saját topikomba se tehetek be kedvező véleményt, ezt is offolni kezdik.
Nyomatékosan kérek mindenkit a topik címének megfelelő hozzászólásra!