Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Csevegő
Moderátor: Luxor Audio
Csevegő
Még nagyon sok ilyen napot.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11103
- Kapcsolat:
Csevegő
Isten éltessen szülinapod alkalmából!
Csevegő
(y)
Proji: INFOCUS IN3138Hda Vászon elitescenn 120". TV LCD: LG 42LK530 FullHD, BluRay: LG BD 550, Erösitö: Marantz SR 7011 CD1: Technics SL-PG 590,Deck: Technics RS-BX 501, hangfal: Dynavoice Challanger M-85 set SUB: Proson R12, 7. Taga TAV 806. kábel: A FRONTOKNAK SUPRA RONDO 4*2.5mm ,a háttérnek PROSON 2*2.5mm SAL 2×2.5mm, proson sub,Kácsa hdmi 1.4HAMA HDMI 1.3, profilgold PGD-481,Kácsa KCE-210
Saját készítésű fa hi-fi álvány front hangfal alátét és háttér sugárzó állvány.
Pc: Intel i3 4330 asrock H97 Gskill ripjaws 8GB ddr3 Kingston SSDNow V300, WD Caviar blue ezex 1Tb, Hitachi deskstar 7k1000.b,ASUS Xonar D1 LG W2242T Win7 64bit home edition, Kodi player<p>
Player:Technics SL-P777, Technics SL-PS900 vezeték AUDIOQUEST EVERGREEN, ASUS transformer lapos,hangkárty Creative X-FI sorround 5.1 usb vezeték AUDIOQUEST EVERGREEN,INAKUSTIK PREMIUM BLUETOOTH vezeték INNAKUSTIK PREMIUM rca, Technics SU-V85A, vezeték AUDOQUEST X2, TAGA Platinum S-90SL. Áram: Goldaudio elosztó, Inakustik REFERENZ hálozati.
Saját készítésű fa hi-fi álvány front hangfal alátét és háttér sugárzó állvány.
Pc: Intel i3 4330 asrock H97 Gskill ripjaws 8GB ddr3 Kingston SSDNow V300, WD Caviar blue ezex 1Tb, Hitachi deskstar 7k1000.b,ASUS Xonar D1 LG W2242T Win7 64bit home edition, Kodi player<p>
Player:Technics SL-P777, Technics SL-PS900 vezeték AUDIOQUEST EVERGREEN, ASUS transformer lapos,hangkárty Creative X-FI sorround 5.1 usb vezeték AUDIOQUEST EVERGREEN,INAKUSTIK PREMIUM BLUETOOTH vezeték INNAKUSTIK PREMIUM rca, Technics SU-V85A, vezeték AUDOQUEST X2, TAGA Platinum S-90SL. Áram: Goldaudio elosztó, Inakustik REFERENZ hálozati.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Kapcsolat:
Csevegő
Ő ma lenne 70 és 20 évig állt mellette a csodás Gail Ann Dorsey (bass).
https://www.youtube.com/watch?v=pU9JAvZGaIg
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Kapcsolat:
Csevegő
Jó hírrel kezdhetem az esztendőt. A Magyar Posta lelkiismeretének köszönhetően a napokban megkaptam azokat a csomagokat, amik hetekig száradtak valamelyik raktár mélyén (a legrégebbi december 4. óta), így e héten ismét felpörög a kábelgyártás. Reményeim szerint jövő hétre utolérem magam és minden tavalyi rendelésnek eleget tudok tenni. Köszönöm az érintettek türelmét!
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Kapcsolat:
Csevegő
Sziasztok!
Főkapcsolós ,5-ös Kontaset elosztó fázishelyes bedugására van valami elmélet?..
Hello! Ahogy az előttem szóló írta, fáziscerka. Bár ezeknél az elosztóknál nincs jelentősége, hova kerül a fázis, de a készülékeknél érdemes ellenőrizni.
Csevegő
Fázisceruza?
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda
-
sting 2
Csevegő
Sziasztok!
- prando
- V.I.P.

- Értékelés: 160
Csevegő
A magam nevében köszönöm a jó kívánságokat, viszont kívánom.
Tibor
Vincent cd, Revox magnó, TEAC dac, Rotel RA985BX erősítő, diy phono, Vandersteen 1C hangfal, Vibavoice Omega500 tápkondi, ezek Béres János fórumtárs felújításában. Linn lp-játszó Oppo bluray, Heed táp, Fapaci, ACR, AudioNote, VdH, ZuAudio Event, Soner, Furutech kábelek, Triangle Antal hangfal.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Kapcsolat:
Csevegő
Tegnap feladtam az utolsó idei csomagokat, a ronda postai anomáliák ellenére remélhetően jövő héten célba érnek. Ezzel lezárult az eseményekben gazdag 2016-os esztendő nálam. Mik is történtek idén?
A teljes kábeles kínálat megváltozott (a HDMI kábelek kivételével), 3 év változatlan gyártás után a LuXor kábelek leváltották a korábbi Gold sorozatot, lezárva az ezüst huzalokkal töltött 6 éves korszakomat. Az azóta eltelt 3 hónapban közel száz felhasználó választotta az új réz/arany vezetős kábeleket, ami nálam rekordnak számít.
Megújult az alkatrész kínálat is. Az AudioCrast és Sonar csatlakozók helyére a Viborg termékei érkeztek, amiket nagy megelégedéssel használok és másoknál is hamar népszerűek lettek.
Befejeztem a Luxor PC gyártását, a jogokat egy hazai cég vásárolta meg. Többen is megkérdőjelezték e döntésemet azóta, de én nem bántam meg, túl nagy nyűg volt a vállamon az ügymenet. Egy ilyen történetet szerintem nem lehet hobbiból, szabadidőben folytatni, profi háttér és teljes odafigyelés szükséges hozzá. A váltás nem volt problémáktól mentes, de jövőre talán magára talál a project.
Tovább pörög az akusztikai tanácsadás témakör. Idén is rengeteg hobbitársnál jártam, sok zene- és moziszoba átalakításában vehettem részt, sőt néhányan azzal is megtiszteltek, hogy a jövőben építendő otthonuk tervezésébe is bevontak.
Nagyszerű hangsugárzók születésében vehettem részt ebben az évben is, mechanikai és elektromos tervezésnél, összeszerelésnél, behangolásnál kérték segítségemet.
Kevésbé tartozik ide, de számomra az év eseménye volt, hogy 25 éves amatőr bénázás és 4 éves profi képzés után idén ősszel letettem a fotós mestervizsgát. Pont rám fért már egy 8. hobbi a zenélés, HiFi, házimozi, bringázás, túrázás, tenisz és a squash mellé.
Köszönöm mindenkinek az idei bizalmat! Kívánok minden ügyfelemnek, olvasómnak, érdeklődőnek kellemes ünnepeket és kalandokban gazdag, sikeres új esztendőt!
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Kapcsolat:
Csevegő
Amiről pár napja panaszkodtam, immáron hivatalos: A Magyar Posta kapitulált karácsony előtt. Emiatt sajnos én sem kaptam meg az alkatrészeimet, így a legtöbb kábel gyártása késni fog.
Csevegő
Mint látjátok a topikokban, idén is meghirdettem egy kis karácsonyi akciót, ám ez most nem fedi le a teljes kínálatot. Az ok prózai: rengeteg kábeles megrendelésem van még novemberről. Így idén a már beérkezett kéréseken túl nem tudok vállalni tápkábel és hangfalkábel gyártást. RCA, XLR és USB összekötőknél még van esély a karácsony előtti átadásra, ha valaki még e héten leadja a rendelését, minden más kábelnél már csak januári teljesítést tudok vállalni. Elosztók raktárról azonnal vihetőek, most bőséges a készlet. USB kártyából is van néhány példány, de szerintem gyorsan elfogynak, szóval nem érdemes sokat várni a vásárlással.
Blogom
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Kapcsolat:
Csevegő
December eleje óta kérdezitek, lesz-e... Mint látjátok a topikokban, idén is meghirdettem egy kis karácsonyi akciót, ám ez most nem fedi le a teljes kínálatot. Az ok prózai: rengeteg kábeles megrendelésem van még novemberről. Így idén a már beérkezett kéréseken túl nem tudok vállalni tápkábel és hangfalkábel gyártást. RCA, XLR és USB összekötőknél még van esély a karácsony előtti átadásra, ha valaki még e héten leadja a rendelését, minden más kábelnél már csak januári teljesítést tudok vállalni. Elosztók raktárról azonnal vihetőek, most bőséges a készlet. USB kártyából is van néhány példány, de szerintem gyorsan elfogynak, szóval nem érdemes sokat várni a vásárlással.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Kapcsolat:
Csevegő
én még kb.15 évvel ezelőtt láttam színházban Haumann Péter központi alakjával.Felejthetetlen élmény volt,barátságról,irigységről,és minden egyéb érzésről ami emberré tesz minket.
Melegen javaslom mindenkinek a megtekintését én is,ha van olyan jó mint ami az emlékeimben él.
A Haumann-féle előadásról én is sokat hallottam, de sajnos lemaradtam róla.
Csevegő
Ritkán teszem, de most egy színházi előadást ajánlok figyelmetekbe. Művészetről, giccsről, barátságról, toleranciáról, emberi viszonyokról kaphattok egy kiadós gondolatcsomagot tőle és kicsit (vagy nagyon) a HiFi-re is értelmezhető. Adott három jóbarát, egyikük nem kevés pénzért vásárol egy festményt, melyen fehér alapon fehér színű csíkok "láthatóak". A többit talán sejtitek, de javaslom, nézzétek meg az előadást. Nekem az elmúlt évek legjobb színházi élménye volt a minap.
Yasmina Reza : MŰVÉSZET
Lux Ádám, Quintus Konrád, Megyeri Zoltán
Rendező: Pajer Róbert
én még kb.15 évvel ezelőtt láttam színházban Haumann Péter központi alakjával.Felejthetetlen élmény volt,barátságról,irigységről,és minden egyéb érzésről ami emberré tesz minket.
Melegen javaslom mindenkinek a megtekintését én is,ha van olyan jó mint ami az emlékeimben él.
hangfal: front: Quadral Tribun,Center:Clarus Titan,Surr:Cav audio ds30,sub:phonar as-100dvd lejátszó:Pioneer dv-668Házimozi:Amp:Cambridge Audio 351r multimédia:zappiti 4k projektor:Toshiba tdp s8 tv:Plasma ps42c430<p>
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Kapcsolat:
Csevegő
Ritkán teszem, de most egy színházi előadást ajánlok figyelmetekbe. Művészetről, giccsről, barátságról, toleranciáról, emberi viszonyokról kaphattok egy kiadós gondolatcsomagot tőle és kicsit (vagy nagyon) a HiFi-re is értelmezhető. Adott három jóbarát, egyikük nem kevés pénzért vásárol egy festményt, melyen fehér alapon fehér színű csíkok "láthatóak". A többit talán sejtitek, de javaslom, nézzétek meg az előadást. Nekem az elmúlt évek legjobb színházi élménye volt a minap.
Yasmina Reza : MŰVÉSZET
Lux Ádám, Quintus Konrád, Megyeri Zoltán
Rendező: Pajer Róbert
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Kapcsolat:
Csevegő
Köszönöm! Valamikor a Luxor ezüst változat megjelenése után vettem, talán 3-4 hónappal.
Nagyjából 3,5 éves lehet.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Kapcsolat:
Csevegő
Szia!
Van egy régi ezüst vezetős kábelem tőled (nem emlékszem a pontos nevére). Most újra használatba venném, mert pár évet a fiókban pihent, de nem elmékszem az irányára. Az egyik végén a csatlakozóknál van egy kis háromszög alakú kivágás a zsugorcsövön, ami a megfelelő színű háttér előtt van (az egyik piros, a másik fehér). Ez lenne a forrásoldal? A háromszög csúcsa a kábel felé mutat, a lapja a csatlakozó felé.
Köszi előre is!
Szia! Jó régi példány lehet. A kábel felé mutató háromszög a forrás oldalt jelöli.
- Taksoft
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 6
Csevegő
Szia!
Van egy régi ezüst vezetős kábelem tőled (nem emlékszem a pontos nevére). Most újra használatba venném, mert pár évet a fiókban pihent, de nem elmékszem az irányára. Az egyik végén a csatlakozóknál van egy kis háromszög alakú kivágás a zsugorcsövön, ami a megfelelő színű háttér előtt van (az egyik piros, a másik fehér). Ez lenne a forrásoldal? A háromszög csúcsa a kábel felé mutat, a lapja a csatlakozó felé.
Köszi előre is!
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Kapcsolat:
Csevegő
Tegnap este a MÜPA színpadán Busoni és Brahms művei mellett Grieg Peer Gynt szvitjének 2., Ases halálát megjelenítő tételével búcsúztak a Nemzeti Filhamonikusok Kocsis Zoltántól. A megrendült Kovács Géza főigazgató felvezetője után némaságba burkolózott a Bartók Béla terem, majd a zenekar félhomályban kezdett neki a méltóságteljes tételnek, melynek végére teljes sötétségbe borult a zenekar és a közönség is. Döbbenetes élmény volt, kevés szem maradt szárazon. Köszönöm a zenekarnak és a soraikban muzsikáló barátaimnak!
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Kapcsolat:
Csevegő
A régi kábelen használt Gaofei csatlakozónál mennyivel vastagabb a mostani Viborg?
A csatlakozók között 0,5 mm a különbség, de a Gaofei dugókra annak idején műanyag védőburkolatot tettem, amivel más semmivel sem voltak vékonyabbak, mint a Viborg dugók.
Csevegő
A régi kábelen használt Gaofei csatlakozónál mennyivel vastagabb a mostani Viborg?
Nálam a Gaofei épphogy elfér: