Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Csevegő
Moderátor: Luxor Audio
Csevegő
Karácsonyig 2-3 naponta felteszek néhány kérdést. Az azokra adott válaszokból rakd össze az aznapi szót! A szavak között lesz egy fontos összefüggés zenei témában. Aki ezt elsőként beírja a topikba, ingyenes akusztikai mérést, vagy 20e forintos kedvezményt kap bármelyik általam szerelt kábel árából.
A gitárosnál a t vagy az e betűre gondoltál?
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 10976
- Kapcsolat:
Csevegő
Karácsonyig 2-3 naponta felteszek néhány kérdést. Az azokra adott válaszokból rakd össze az aznapi szót! A szavak között lesz egy fontos összefüggés zenei témában. Aki ezt elsőként beírja a topikba, ingyenes akusztikai mérést, vagy 20e forintos kedvezményt kap bármelyik általam szerelt kábel árából.
- deriandras
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: 50
Csevegő
Milia
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Kapcsolat:
Csevegő
nehéz...
Most, hogy a valamiért eltűnt 6. kérdést is beírtam, talán nem annyira. Bocsánat, bénáztam! A kérdéssor helyesen:
A játék első kérdéssora:
1. Egy rockgitáros művésznevének első betűje. Zenekarának 5. albuma egy fáról kapta a címét.
2. HiFi készülékeknél, hangsugárzóknál az ilyen átvitelt tartjuk ideálisnak. A jelző kezdőbetűjét használd fel!
3. Klasszikus zeneszerző vezetéknevének kezdőbetűje, aki 10. szimfóniájának írása közben hunyt el.
4. Amerikai énekesnő, basszusgitáros, csellista vezeték- vagy keresztnevének hetedik betűje. Néhány évvel ezelőtt Grammy díjat is kapott.
5. Zenei közjáték idegen szóval, illetve ennek kezdőbetűje.
6. Az elektromos ellenállás jele.
A betűkből rakd össze egy város nevét!
Csevegő
Balii?
nehéz...
Csevegő
Balii?
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Kapcsolat:
Csevegő
Már biztosan mindenki befejezte a munkát erre az évre és az összes ajándékot beszerezte szeretteinek, így már csak zenehallgatás és játék vár ránk a hátralévő napokra. Erre adok némi alkalmat a következő napokban néhány fejtörővel.
Karácsonyig 2-3 naponta felteszek néhány kérdést. Az azokra adott válaszokból rakd össze az aznapi szót! A szavak között lesz egy fontos összefüggés zenei témában. Aki ezt elsőként beírja a topikba, 20e forintos kedvezményt kap bármelyik általam szerelt kábel árából.
Figyelni fogom!
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Kapcsolat:
Csevegő
Már biztosan mindenki befejezte a munkát erre az évre és az összes ajándékot beszerezte szeretteinek, így már csak zenehallgatás és játék vár ránk a hátralévő napokra. Erre adok némi alkalmat a következő napokban néhány fejtörővel.
Csevegő
Szia! Küldtem pü-t!
- donignatio
- Nincs visszaút
- Értékelés: 99
Csevegő
nordost inkább
Minél inkább?
Bocs az off-ért.
Manley Labs muse electronics Von Schweikert Audio Kimber Kable Astell&Kern Meze Cl
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Kapcsolat:
Csevegő
A kábeles topikban látható már a karácsonyi akció árlistája. A kedvezményes árak december 24.-ig érvényesek, januárban teljesen új árlista érkezik. Aki még idén szeretné megkapni a kiszemelt portékát, jobban teszi, ha nem az utolsó napokban adja le rendelését. Kellemes készülődést és vásárlást kívánok mindenkinek!
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Kapcsolat:
Csevegő
miután ez egy "kábelek" és "gyártó" alfórum gondoltam megkérdezem itt. De ha van jobb ötleted, kérlek írd meg.
Köszönöm
Itt egy bizonyos gyártó kábelei adják a témát.
Javaslom, itt próbálkozz általános kérdéseiddel.
- Héby
- Nincs visszaút
- Értékelés: 4
Csevegő
De miért itt?
miután ez egy "kábelek" és "gyártó" alfórum gondoltam megkérdezem itt. De ha van jobb ötleted, kérlek írd meg.
Köszönöm
Yamaha CX-A5100;MX-A5000; Kenwood DP5060,Sony mds jb 920qs, Panasonic bmt-bdt300; Dual 1218/1219;Philips 55PU7809;Optoma HD39 Darbee;AqCinnamon-koax;optikai; GoldenGate-rca;Carbon-HDMI,RedRiverXLR, Monitor cobra silverIImix,Klipsch RP Dolby atmos;R-115sw x2,Sonus Faber Venere S
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Kapcsolat:
Csevegő
köszönöm.
Valami lapos kábelt keresek Klipsch hangfalakhoz. Tudom ,hogy sok mindentől függ a választás de van valakinek valami ötlete? (zene: Santana, Oldfield, Vaya Con Dios.. és HM)
De miért itt?
- Héby
- Nincs visszaút
Csevegő
köszönöm.
Valami lapos kábelt keresek Klipsch hangfalakhoz. Tudom ,hogy sok mindentől függ a választás de van valakinek valami ötlete? (zene: Santana, Oldfield, Vaya Con Dios.. és HM)
Yamaha CX-A5100;MX-A5000; Kenwood DP5060,Sony mds jb 920qs, Panasonic bmt-bdt300; Dual 1218/1219;Philips 55PU7809;Optoma HD39 Darbee;AqCinnamon-koax;optikai; GoldenGate-rca;Carbon-HDMI,RedRiverXLR, Monitor cobra silverIImix,Klipsch RP Dolby atmos;R-115sw x2,Sonus Faber Venere S
- donignatio
- Nincs visszaút
- Értékelés: 99
Csevegő
Sziasztok! Tud valaki segíteni, hogy a képen látható lapos 4 eres ezüst színű hangfal kábel milyen típus lehet?
Előre is köszönöm. László
kábel1.jpg
kábel2.jpg
Nordost Valhalla 2 Reference talán?
Manley Labs muse electronics Von Schweikert Audio Kimber Kable Astell&Kern Meze Cl
- Héby
- Nincs visszaút
Csevegő
Sziasztok! Tud valaki segíteni, hogy a képen látható lapos 4 eres ezüst színű hangfal kábel milyen típus lehet?
Előre is köszönöm. László
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Kapcsolat:
Csevegő
Szia,
Melyik kábellel érdemes kezdeni, ha kíváncsi valaki a kábelek kvalitására?
Egy teljes Gold sorozattal szemezek, 1db PWR, 2db PWR ligth, 2db IC, és SPK... De ez így egyben nagy falat lenne, bár biztos így mutatná meg a kvalitásait igazándiból. Az meg mégis faramuci, hogy elviszem valamennyit megfülelni és aztán meg visszaviszem, majd megveszem darabonként...
Szia! Egy jófajta kábel minden szerepben megmutatja magát, de kvalitása akkor jön elő igazán, ha az egész rendszer hasonló összekötőkből áll. Máskülönben könnyen eshetünk abba a hibába, hogy tekergetjük a lánc hangzását egy-egy kábel cseréjével és talán a lépéseket külön-külön kellemesnek is érezzük, de a végső produkció valami egészen elrugaszkodott káosz lesz. Szerintem kezdj a tápkábelekkel és ha a változás számodra kedves, akkor jöhet az IC és a hangfalkábel cseréje, tehát két lépésben meglenne a váltás és nem is kellene zsákbamacskát venned.
Csevegő
Jól mondod,rendszerben a legjobb. De ha nincs egyben rávaló, akkor én "visszafelé" haladnék. Először megvenném a hangsugárzókhoz, utána az IC-t végül a tápkábeleket.
Jó hallgatózást
Csevegő
Szia,
Melyik kábellel érdemes kezdeni, ha kíváncsi valaki a kábelek kvalitására?
Egy teljes Gold sorozattal szemezek, 1db PWR, 2db PWR ligth, 2db IC, és SPK... De ez így egyben nagy falat lenne, bár biztos így mutatná meg a kvalitásait igazándiból. Az meg mégis faramuci, hogy elviszem valamennyit megfülelni és aztán meg visszaviszem, majd megveszem darabonként...
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Kapcsolat:
Csevegő
Sokan kérdezik levélben, sőt olyan is akadt, aki ettől tette függővé a vásárlását, tehát...
Igen, lesz karácsonyi játék és akció idén is, december 7. és karácsony között 5-20 %-os kedvezménnyel kapható majd a kínálat nagy része. Paul Pang termékeinél nem lesz további árcsökkenés, hiszen ezek már hetek óta akciós áron vihetőek. Januárban új árlista érkezik.
Továbbra is érvényben van, hogy aki a kábeles topikban megmutat saját rendszerében üzemelő, általam készített kábeléről egy fotót, 1000 Ft kedvezményt kap a következő vásárlásnál.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Kapcsolat:
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Kapcsolat:
Csevegő
Szolgálati közlemény:
Mostantól PayPal segítségével is tudtok fizetni a megrendelt portékáért, mindenféle banki költség nélkül.