Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Csevegő
Moderátor: Luxor Audio
Csevegő
Annyit kérdeznék, hogy a ferritgyűrű alapvetően az adatforgalom stabilitásához kell (amikor másolunk pl.), vagy a "hanginformáció" (lejátszás) tisztaságához is hozzátesz? Nálam mintha picit a transzparencia rovására ment volna, hangsúlyozom, az én rendszeremben.
Nagyon nem mindegy, hogy mekkora a ferrit és milyen messze van a kábelvégtől (ill. ha úgy van, akkor hányszor van áthurkolva rajta a kábel)
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda
Csevegő
Kellemes tavaszt :-))))!
Magam is már kb 1 éve folytatok kísérleteket és bejáratást a Te alapanyagodból készült USB-kábellel és a táp-ágnak én is dupla keresztmetszetet adtam. Nagyon jó hozzá az alapanyag, az eredmény kiemelkedően jó lett, azóta gyakorlatilag csak szól a zene, a rendszert nem alakítottam át, semmi sem késztetett rá.
Annyit kérdeznék, hogy a ferritgyűrű alapvetően az adatforgalom stabilitásához kell (amikor másolunk pl.), vagy a "hanginformáció" (lejátszás) tisztaságához is hozzátesz? Nálam mintha picit a transzparencia rovására ment volna, hangsúlyozom, az én rendszeremben.
Csak így tovább, mindenki Luxorozzon, egy sima emelt szintű gyári rézkábel árából itt a fullezüst USB.
Csevegő
Meghalt a király - éljen a király!
A csúcson lenni magányos dolog - de legalább nincs tömeg. Vini 'Big Daddy' Bergeman (1951-2017)
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11235
- Kapcsolat:
Csevegő
Kissé elhanyagoltam mostanában az USB vonalat, ezért a tavaszi megjelenés előtt álló Luxor SPK és PWR hangfal- és tápkábelek tesztelési időszaka alatt tettem néhány próbát e téren is. Az előző szériában előfordultak adatátviteli problémák, már csak ezért is lépnem kellett.
A kísérletek során arra jutottam, hogy különösen fontos hatása van az USB kábelekben futó adat- és energiafolyam fizikai viszonyának. Szerintem sokan nem tudják, hogy az USB bemenetes D/A konverterek és USB/SPDIF Transportok adatfogadó és feldolgozó fokozata (receiver) általában a számítógép USB portjából érkező energiából táplálkozik, tehát a kábelen nem csak digitális adatok közlekednek, hanem áram is folyik, ráadásul ezek - a hagyományos kialakításban - szorosan egymás mellett futnak, ami nyilván nem ideális. A negatív hatást csökkenteni köztes árnyékolással, vagy a vezetők közötti távolság növelésével tudjuk. Előbbi számomra kevésbé szimpatikus, mivel jól hallhatóan rontja a hangminőséget, ezért hát készítettem néhány prototípust, amikben teljesen külön vannak vezetve az adatot és energiát szállító szálak. A reményekből öröm lett, mert a meghallgatások során minden paraméterében jobb megszólalást kaptam. Kedves barátom erősen válogatós KingRex DAC-ja is azonnal összebarátkozott az új USB kábellel, ami egy igen komoly érdem, mert eddigi kábeleim többségével nem volt hajlandó együttműködni.
Az új kialakítás további előnye, hogy a DAC bemeneti fokozatát külön forrásból is tudjuk táplálni, legyen az akkumulátor, vagy egy jobbfajta lineáris tápegység. Komoly lépéseket tehetünk felfelé, ha nem a PC problémás, zajokkal telített áramát használjuk a célra. Viszonylag korrekt felépítésű TEAC konverterem is élénken reagált a változásokra, mikor az új Luxor USB Y kábel segítségével többféle áramforrásból kapott tiszta energiát, bár ez mostanra érdektelen lett, mivel a PC-m kapott egy kellemes lineáris tápegységet, ami az USB portot is tiszta energiával látja el. Az Y kábel így most két portot birtokol, de ez a veszteség nem olyan véres számomra, a tisztább és definiáltabb hangzás kárpótol érte.
Íme hát a kirakat új szereplője, az új Luxor USB Y kábel, ami nevéhez hűen tiszta ezüst vezetőket tartalmaz, a teljesen külön futó energia ágon megnövelt keresztmetszettel, aranyozott csatlakozókkal. Mivel az Y kialakítás sokkal jobb hangzást eredményez a hagyományoshoz képest, ezért az eddigi USB kábel megszűnik, mostantól csak az Y verziót gyártom.
Luxor USB Y kábel 1,0 méteres hosszban 12.000,- Ft
Luxor USB Y kábel 1,5 méteres hosszban 16.000,- Ft
- prando
- V.I.P.

- Értékelés: 160
Csevegő
Helló!
Az elmúlt év végén rendeltem Luxor SE kábelpárt, ami január első napjaiban meg is érkezett.
Azóta eltelt egy hónap és kezdenek bejáratódni a kábelek. Kicsit tartottam az ezüsttől, hátha felfelé húznak, nem lesz-e sok a jóból, mivel a végfokról a hangfalkivezetésekhez menő vezetéket a nyáron ezüstözöttre cseréltem és azt egyértelműen megérezte a hang. Csak akkor lett jobb mélyben is, mikor egy húsz éves 6 mm2 Pc-OFC rézkábelbe beleszőttem abból az ezüstözöttből egy sodratot (tán 1 mm2), aztán meg a hf. vezetékek is ezüstözöttek. Szóval a felfelé húzás kezdetben meg is volt, de két hét elteltével a mélyek kezdtek visszatérni, bár igazából nem nagyon mentek el. Inkább azt mondanám finomodott a hang, részletezőbb, hallgathatóbb lett, "beállt" a kábel, bár én az előző kábelemre sem panaszkodhatok. Ez a "beállás" még nyilván tart, mert nem 200 órán vagyok túl, de már le merem írni a tapasztalataimat és azt is gondolom, hogy túl sokat már nem fog változni. Sávszélei számomra megvannak, tud boogie-zni és csilingelni is, de úgy vélem, a közép és felső-közép hangokra fekteti jobban a hangsúlyt, ezzel együtt a hang nekem komplett egész és meglehetősen széles lehet a skálája azoknak a készülékeknek melyek között megtalálja az összhangot. Önálló élete van a kábeleknek, nem először bizonyosodik be számomra, hogy minden kábelnek megvan a saját hangja és érdemes kísérletezni. Összegezve, a Luxor SE megéri az árát, ár/érték aránya szerintem kiváló. Szerethető, de sokkal inkább nagyon hallgatható a hangja.
Jó vétel, köszönöm!
üdv, prando
Vincent cd, Revox magnó, TEAC dac, Rotel RA985BX erősítő, diy phono, Vandersteen 1C hangfal, Vibavoice Omega500 tápkondi, ezek Béres János fórumtárs felújításában. Linn lp-játszó Oppo bluray, Heed táp, Fapaci, ACR, AudioNote, VdH, ZuAudio Event, Soner, Furutech kábelek, Triangle Antal hangfal.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Kapcsolat:
Csevegő
... Ezt kizárólag a kábelek "átállásának" tudom be, "átjáratódtak" az Arcam erősítőre.
Ez gyaníthatóan az általam írt esetek közül a 2. lehet, amikor nem csak a kábel, de mi is bejáratódunk.
Csevegő
Bár az én kábeleim a konkurenciától származnak, de a bejáratás fontosságával teljes mértékben egyetértek.
Egy példa:
Amikor meglett az Arcam AVR 250-es erősítőm, be is kötöttem az előző H/K AVR 330 helyére. A kábelek, hangfalak, jelforrások maradtak. Kb. 2 hét után visszakötöttem a H/K-t, mert kíváncsi voltam újra annak a hangjára, és kizárólag középmély/mély torz hangokon kívül nem tudott mást kiadni magából a kábelekkel.. Ezt kizárólag a kábelek "átállásának" tudom be, "átjáratódtak" az Arcam erősítőre. Azóta megvették a H/K-t, és teljes elégedettséggel használják.
Ezt a véleményt azért ne hangoztasd "műszaki" körökben, mert beutaltatnak a Lipótba...
-
Vendég
Csevegő
Ezt kizárólag a kábelek "átállásának" tudom be, "átjáratódtak" az Arcam erősítőre.
.
Csevegő
Bár az én kábeleim a konkurenciától származnak, de a bejáratás fontosságával teljes mértékben egyetértek.
Egy példa:
Amikor meglett az Arcam AVR 250-es erősítőm, be is kötöttem az előző H/K AVR 330 helyére. A kábelek, hangfalak, jelforrások maradtak. Kb. 2 hét után visszakötöttem a H/K-t, mert kíváncsi voltam újra annak a hangjára, és kizárólag középmély/mély torz hangokon kívül nem tudott mást kiadni magából a kábelekkel.. Ezt kizárólag a kábelek "átállásának" tudom be, "átjáratódtak" az Arcam erősítőre. Azóta megvették a H/K-t, és teljes elégedettséggel használják.
Csevegő
Szerintem meg egy nagy hülyeség ez a bejáratás mizéria, legalábbis az itt közölt formában, hogy először nem is jó a kábel, aztán meg nemhogy jó lesz, hanem a legjobb.(ezzel nem a Luxor kábeleket minősítem.) Cables-el egyetemben azt vallom(és még sokan mások is), hogy a jó kábelnek(helyesebben: a rendszerbe jól illeszkedő) azonnal meg kell mutatnia a pozitív hatásait, a bejáratódástól maximum finomodik, csiszolódik a hangzás, de nem ám, hogy először nem is jó, aztán meg jó lesz.(ez tényleg inkább "megszokja a fülem az új hangzást" effektus.) Pont ide vág Vallhala topikjában a bejegyzés, a kedves fórumtárs bekötés után azonnal hallja a változást, olyannyira, hogy el sem tud szakadni a zene hallgatástól...Még egyszer: ez nem Fapaci kábeleit leminősítő hozzászólás! Csak egy észrevétel.
A bejáródás nem a rossz hangot varázsolja jóvá...ha ezt eddig eddig így értelmezted, érdemes lenne elfelejtened.
Sokkal inkább azt jelenti, amit részben le is írtál: "finomodik, csiszolódik a hangzás..." Úgy vélem erről próbált tapasztalatokat közzétenni Lago fórumtárs.
.
Csevegő
"Nehezen feledhető élményeim kötődnek a szegedi ATC tesztnapokhoz, ahol a hallott produkciókról egymásnak totálisan ellentétes véleményeket fogalmaztak meg a jelenlévők." Na ez-az a mondat, amit mindenkinek bele kellene vésni az agyába, főleg azoknak, akik egyes márkák, egyes kábeleit kinevezik ilyen meg olyan kábelnek. Pedig mindenkinek más a rendszere, más az ízlése, és mindenki arra törekszik, hogy ebben a környezetben megtalálja a számára megfelelőt. Erről szólnak a cserélgetések...
Csevegő
Sokat számít, ha van pár darab olyan lemezünk, amit a fülünk már nagyon ismer...
És akár a régi kábelt is vissza lehet tenni próbára...
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Kapcsolat:
Csevegő
Egy rossz kábel nyilván nem fog csodás produkciót adni több napos járatás után sem, de a hivatkozott (valóban ritka) eset óvatosságra intheti a hirtelen véleményalkotásra hajlamos kollégákat. Sokan mennyiségi szempontok alapján ítélnek (pl. a több basszus szinte mindig nyerő), amiknek hosszú távon nincs nagy jelentőségük, legalábbis a muzsikát nem teszik élvezhetőbbé, maximum villogni lehet velük. Szóval a kábelek járatására szánt idő mellé nem árt némi gyakorlat sem a sokáig vállalható ítélet meghozatalához. Magabiztos mérce lehet, hogy a cserét követő 2-3 hét múlva szívesen kapcsoljuk-e be a cuccot, hiszen valahol mégiscsak ez a célunk. Ha csak ritkán, vagy egészen halkan muzsikálunk vele, akkor bizony melléfogtunk, bármennyire is jó döntésnek tűnt a vásár az első órákban.
Egyébként nem túl kedves és bölcs dolog mások tapasztalatait hülyeségnek nevezni még akkor sem, ha nem értünk egyet vele. A HiFi nem objektív terület, el kell fogadni a sokféle gondolatot és véleményt. Nehezen feledhető élményeim kötődnek a szegedi ATC tesztnapokhoz, ahol a hallott produkciókról egymásnak totálisan ellentétes véleményeket fogalmaztak meg a jelenlévők.
Szerintem meg egy nagy hülyeség ez a bejáratás mizéria, legalábbis az itt közölt formában, hogy először nem is jó a kábel, aztán meg nemhogy jó lesz, hanem a legjobb.(ezzel nem a Luxor kábeleket minősítem.) Cables-el egyetemben azt vallom(és még sokan mások is), hogy a jó kábelnek(helyesebben: a rendszerbe jól illeszkedő) azonnal meg kell mutatnia a pozitív hatásait, a bejáratódástól maximum finomodik, csiszolódik a hangzás, de nem ám, hogy először nem is jó, aztán meg jó lesz.(ez tényleg inkább "megszokja a fülem az új hangzást" effektus.) Pont ide vág Vallhala topikjában a bejegyzés, a kedves fórumtárs bekötés után azonnal hallja a változást, olyannyira, hogy el sem tud szakadni a zene hallgatástól...Még egyszer: ez nem Fapaci kábeleit leminősítő hozzászólás! Csak egy észrevétel.
Van aki így gondolja,és van aki másképp tapasztalja.Én hiszem és hallom is a bejáratás jótékony hatását,de abban egyetértek hogy a rosszból jó nem lesz,csak a jó lehet még jobb.A fülünk sem szokja meg a rosszat,sőt az idő múlásával még elviselhetetlenebb lesz.Egy jól illeszkedő ic vagy hangfalkábel a rendszerben érik és finomodik az idő múlásával,de az első bekötésnél is érezhető már hogy jó e lesz vagy nem.Szóval ha elsőre nagyon nem tettszik,később sem lesz sokkal jobb.
Egyes hálókábeleknél kicsit más a helyzet mert azok elsőre képesek idézőjelbe véve úgymond rosszul szólni,kicsit mindenből többet mutatni,olyan loudneses,bágyadt,vagy nyers hangot produkálni,de pár nap alatt sokat finomodhatnak,tisztulhatnak.
Csevegő
Van aki így gondolja,és van aki másképp tapasztalja.Én hiszem és hallom is a bejáratás jótékony hatását,de abban egyetértek hogy a rosszból jó nem lesz,csak a jó lehet még jobb.A fülünk sem szokja meg a rosszat,sőt az idő múlásával még elviselhetetlenebb lesz.Egy jól illeszkedő ic vagy hangfalkábel a rendszerben érik és finomodik az idő múlásával,de az első bekötésnél is érezhető már hogy jó e lesz vagy nem.Szóval ha elsőre nagyon nem tettszik,később sem lesz sokkal jobb.
Egyes hálókábeleknél kicsit más a helyzet mert azok elsőre képesek idézőjelbe véve úgymond rosszul szólni,kicsit mindenből többet mutatni,olyan loudneses,bágyadt,vagy nyers hangot produkálni,de pár nap alatt sokat finomodhatnak,tisztulhatnak.
Egyetértek!
Csevegő
Egyetértek!
Csevegő
Az új kábelek járatása kihagyhatatlan! Általában az első 2-3 nap szokta a legnagyobb változást hozni, főleg ha a hallgatózáson túl folyamatosan bekapcsolva maradnak a készülékek.
Sok hónapja hallgatott, bejáródott madzagokat nem ildomos ringbe ereszteni frissen készültekkel. A dugók között is szoktak lenni nüanszok.
Jól tetted, hogy nem az első óra alapján ítéltél!
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Kapcsolat:
Csevegő
Luxor SE XLR első 24 órás tapasztalata:
...
A jókívánságok mellett azért is köszönöm ezt a hozzászólást, mert sok tanulságot hordoz és persze mindig örömteli, ha egy ilyen komoly rendszerben szerepel sikerrel egy kábelem.
Sokan figyelmen kívül hagyják, vagy éppen nevetségesnek tartják egy készülék, pláne kábel bejáratási igényét, de én teljesen biztos vagyok a szükségességében és fontosságában (még úgy is, hogy mérnök létemre sem tudok korrekt műszaki magyarázatot mellékelni hozzá). Az még talán széles körben elfogadott, hogy egy új jövevényt néhány tucatnyi órán át üzemben kell tartanunk, hogy az megmutathassa valódi képességeit, de sajnos egy korábban már bejáratott, aztán egy ideig üzemen kívül tárolt példánynál is szükség van némi türelemre a feléledéshez. A történet felső és nyilván legmeglepőbb foka pedig az, mikor egy már bejáratott, jó ideje üzemelő darabnak is szüksége van némi akklimatizálódásra, ha valamilyen okból új környezetbe kerül. Pontosan emiatt értelmetlenek a néhány perc alatt lezavart, kihúzom/bedugom tesztek. Az ilyen gyorsulási versenyeken csak az nem derül ki, milyen érzés együtt élni a bizonyos készülékkel, pedig általában ez a fő kérdés egy használati eszköz vásárlásánál, lakva ismerszik meg a kábel. A kapkodás elkerülésére találtam ki az egy hetes visszavásárlási garanciát, hogy az érdeklődő ne érezzen kényszert az azonnali véleményezésre, több muzsikával, sokféle hangulatban is kipróbálhassa a portékát.
Néha találkozni olyan véleménnyel is, hogy a bejáratás során nem (csak) a készülékek hangja változik, hanem a hallgató szokja meg a produkciót. Nem osztom teljes mértékben e vélekedést, de van benne némi igazság, amit alátámaszt a hangmérnöki gyakorlat is. Egy zenei anyag készre keverését soha nem végezzük a felvétel napján, legalább egy éjszakányi pihenő időt hagyunk magunknak, hogy a mikrofonozással, hibajavítással, feljátszással eltöltött stresszes munkaórák után friss aggyal és füllel állhassunk neki a finomabb és művészibb fázisnak. Fiatalabb koromban belefutottam ennek ellenkezőjébe, ami csúnyán elfuserált hangzó anyagokat eredményezett. Ezeket nyilván újra kellett keverni, tehát dupla munka, fele pénz lett belőle. A mai piaci elvárások persze e téren is csúnya rendet vágtak, egyre kevesebb idő jut egy munkafázisra, ami érződik is pl. a mostani filmek szinkronhangján is. Persze vannak még becsületes esetek, amikor nem hajt a tatár, van idő a hibák és sorjás élek eltávolítására. Ezek miatt is tart egy jobb készülék, vagy kábel fejlesztése olyan sokáig.
Ha minden köztes verziót (amik első hallásra jobbnak tűntek, de tartós használat során elvéreztek) megvételre kínáltam volna e topikban, akkor most bizonyosan nem dicsekedhetnék olyan elégedettségi faktorral, amit a Luxor kábelek produkálnak manapság. No és ezért van az is, hogy a 14 hónappal ezelőtt eladott első Luxor összekötő is pont úgy néz ki szerkezetét tekintve, mint a mostani példányok. Persze, néha újítani kell, én is fogok, hiszen újabb infók és anyagok érkezhetnek, de ha a büszkén kínált portékán az alkotója 2 hetente módosításokat hajt végre, ott valami bizonyosan nem stimmel.
Csevegő
Január 29. 12:16
Hosszú várakozás után ma reggel megérkeztek kábeleid. Ma délelőtt járattam és összehasonlítottam két általam is használt XLR kábellal. Forrás BAT VK-p5 phono kimenetére kötve. Sajnos mindkettővel szemben gyengébben szerepeltek a kábeleid két paramétert illetően, az egyik a basszus átvitel a másik a dinamika. A hasonlításban résztvevő Straight Wire II-vel szemben is alulmaradtak kábeleid, amely Straight Wire ezekben a paraméterekben jóval gyengébb mint a Stealth PGS, ami a másik összehasonlítási alap volt. Szóval a kábeleidet - legnagyobb szomorúságomra - nem tudom a rendszermben használni. Ami még érdekes mintha a kábeleid beiktatási csillapítása is kis mértékben nagyobb volna mint a másik kettő összehasonlítási alapot képviselő kábeleké. Az igaz a Stealth egy drága kábel, de a Straight Wire métere 11.000 Ft körül volt.
Január 29. 12:45
Kifejezetten nagy dinamikájú és basszusú eredeti TBM Lp-kkel folytatom a "bejáratást".
Január 29. 19:39
B@szki, kezd éledezni a Luxorod, talán pariba kezd lenni a Stealth PGS-sel, nem olyan, a felső közép tartománya "folyékonyabb", basszusa kicsit kevesebb, de ez sem biztos. Zavarvédettsége nem éri el a Stealth-ét, de határozottan jobb mint a Straight Wire-é. Nem tudom hogy ez egy bejáratási effekt, vagy reggel símán be volt párásodva a postai fagyoskodás után. Mérsékelt égövi kábel... Mindenesetre a konfigurációja jó a kábelnek, valószínű az ezüst mellé egy egy arany szál tovább lendítene a basszus tartomány irányába. Holnap is figyelem még a Luxorod.
Január 30. 9:07
Egy ideje rágódom van-e basszusa a Luxor SE-nek. Újabb próbát tettem, most a forrás a McIntosh MCD-301-es cd játszóm, a diszk pedig a Wovenhand egy hollandiai templomi élő felvétele. Ez a felvétel tele van sub basszusokkal amit a Straight Wire Encore II nem tud átvinni, de a Stealth PGS gyönyörűen tolmácsolja. Most jön Luxor SE, és legnagyobb meglepetésemre dübörög minden a B&W 803D-k teszik a dolgukat a BAT VK-600-as gyönyörűen pumpálja őket. Gratula Mr. Fapaci! Ami sz@r azok a csatlakozók, a piros mama gyakran nem akar kireteszelni, egy kinlódás a kiszedésük. Remélem nem gyógyulnak be örökre...
Február 01. 14:14
Úgy látom a Luxor SE egy kiváló alkotás, csak gratulálni tudok hozzá és ajánlani. Fapacival talán egy éve levelezgetek, egy rendkívül korrekt személyt ismertem meg, aki mentes mindenféle manipulatív beetető marketingtől.
Az új kábelek járatása kihagyhatatlan! Általában az első 2-3 nap szokta a legnagyobb változást hozni, főleg ha a hallgatózáson túl folyamatosan bekapcsolva maradnak a készülékek.
Sok hónapja hallgatott, bejáródott madzagokat nem ildomos ringbe ereszteni frissen készültekkel. A dugók között is szoktak lenni nüanszok.
Jól tetted, hogy nem az első óra alapján ítéltél!
.
Hosszú várakozás után ma reggel megérkeztek kábeleid. Ma délelőtt járattam és összehasonlítottam két általam is használt XLR kábellal. Forrás BAT VK-p5 phono kimenetére kötve. Sajnos mindkettővel szemben gyengébben szerepeltek a kábeleid két paramétert illetően, az egyik a basszus átvitel a másik a dinamika. A hasonlításban résztvevő Straight Wire II-vel szemben is alulmaradtak kábeleid, amely Straight Wire ezekben a paraméterekben jóval gyengébb mint a Stealth PGS, ami a másik összehasonlítási alap volt. Szóval a kábeleidet - legnagyobb szomorúságomra - nem tudom a rendszermben használni. Ami még érdekes mintha a kábeleid beiktatási csillapítása is kis mértékben nagyobb volna mint a másik kettő összehasonlítási alapot képviselő kábeleké. Az igaz a Stealth egy drága kábel, de a Straight Wire métere 11.000 Ft körül volt.
Kifejezetten nagy dinamikájú és basszusú eredeti TBM Lp-kkel folytatom a "bejáratást".
B@szki, kezd éledezni a Luxorod, talán pariba kezd lenni a Stealth PGS-sel, nem olyan, a felső közép tartománya "folyékonyabb", basszusa kicsit kevesebb, de ez sem biztos. Zavarvédettsége nem éri el a Stealth-ét, de határozottan jobb mint a Straight Wire-é. Nem tudom hogy ez egy bejáratási effekt, vagy reggel símán be volt párásodva a postai fagyoskodás után. Mérsékelt égövi kábel... Mindenesetre a konfigurációja jó a kábelnek, valószínű az ezüst mellé egy egy arany szál tovább lendítene a basszus tartomány irányába. Holnap is figyelem még a Luxorod.
Egy ideje rágódom van-e basszusa a Luxor SE-nek. Újabb próbát tettem, most a forrás a McIntosh MCD-301-es cd játszóm, a diszk pedig a Wovenhand egy hollandiai templomi élő felvétele. Ez a felvétel tele van sub basszusokkal amit a Straight Wire Encore II nem tud átvinni, de a Stealth PGS gyönyörűen tolmácsolja. Most jön Luxor SE, és legnagyobb meglepetésemre dübörög minden a B&W 803D-k teszik a dolgukat a BAT VK-600-as gyönyörűen pumpálja őket. Gratula Mr. Fapaci! Ami sz@r azok a csatlakozók, a piros mama gyakran nem akar kireteszelni, egy kinlódás a kiszedésük. Remélem nem gyógyulnak be örökre...
Úgy látom a Luxor SE egy kiváló alkotás, csak gratulálni tudok hozzá és ajánlani. Fapacival talán egy éve levelezgetek, egy rendkívül korrekt személyt ismertem meg, aki mentes mindenféle manipulatív beetető marketingtől.
Végezetül kedves Fapaci, én is boldog szülinapot kívánok!
Üdvözlettel: Lago
Csevegő
Végezetül kedves Fapaci, én is boldog szülinapot kívánok!
Üdvözlettel: Lago
- leoneottiz
- V.I.P.

- Értékelés: 643
Csevegő
Boldog születésnapot!
Csevegő
Isten éltessen!!!
Nem tudtam, hogy ilyen nagy nap van, így csatlakozom!
Csevegő
Kevésbé csórja el a hangot.
Ilyesmire gondoltam
Csevegő
Kevésbé csórja el a hangot.
"Az orgona egy könnyű hangszer: a megfelelő billentyűt a megfelelő időben kell lenyomni,és a hangszer magától játszik." /Bach/