Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kávédaráló tisztítása

1balogh.tamas
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 8

Re: Kávédaráló tisztítása

Hozzászólás Szerző: 1balogh.tamas »

Szia,

Sajnos nem fogja megoldani mert a Fio-nak általánosan sok a pangó őrleménye ( tehát visszamarad az őrlőben darált kávé a garatban).
A pumpa valamennyit javíthat a helyzeten, illetve próbáld ki még hogy vizet spriccelsz az egész kávébabra az őrlés előtt
( természetesen erre is sokan mondják, hogy nem tesz jót a KV-nak) de így csökkenthető a statikusság és nem tapad annyira.

https://www.youtube.com/watch?v=D8zqp3CgcbA

BTW a DF64 , Eureka Mignon SD, Niche Zero a legjobb ezeknél szinte 0 a visszamaradt örlemény. :napsut:

Zolee6969
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 54

Re: Kávédaráló tisztítása

Hozzászólás Szerző: Zolee6969 »

szia,

egy tipp: én vettem tuning - pumpás babtartályt a darálómhoz és amikor végeztem a darálással, mindig rápumpálok 3-4 -et, hogy kijöjjön az összes őrlemény.

https://www.avxcafe.hu/eureka-mignon-ka ... sYEALw_wcB
T+A PA3100HV integrált; SABO STREAMER 23 SIGNATURE GOLD, Wilson Audio Yvette hangfal,Transrotor Fat Bob S TMD lemezjátszó, TMP-TEP phono; EMT JSD Pure Black,TR5009 hangkar,TEP kábelek,TEP trafó, Sony CDP XA50ES CD;Finalizer Lite,Hydra Ceramic Natural LAN

Zsoly
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 31

Kávédaráló tisztítása

Hozzászólás Szerző: Zsoly »

Sziasztok! Van valakinek tapasztalata a kapható kávédaráló tisztító kristályokkal kapcsolatban? Van egy Fiorenzato F64 Evo darálóm, ami szanaszét dobálja a kávét és állandóan fennragad egy csomó kávé a gépben. Szétszedtem , tökéletesen kitisztítottam de nem változik a helyzet. A darálóban eredeti kések és kb 15000 van, tehát szinte új. Megoldhatja ezt a tisztító kristály vagy van valami egyéb ötlet esetleg?

Válasz küldése

Vissza: “Használt kávéfőző kiegészítők.”