Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Mahlkönig Vario Home
Mahlkönig Vario Home
Szia,
Írtam üzenetet!
Mahlkönig Vario Home
Presszózáshoz alkalmas örlő igazán kedvező áron!
Kisebb konyhákba nagyon jól elfér, csendesen működik, könnyen és áttekinthetően beállítható.
Doboza megvan így ha valaki Budapesten kívül vinné akkor futárral is biztonságosan küldhető. Futár az árban!
Mahlkönig Vario Home
Eladásra kínálok egy sokak által ismert és szeretett Mahlkönig Vario Home típusú darálót.
Ez a kerámia késes verzió amit főleg presszóra ajánlanak, filterezéshez acél késekre szokták cserélni. A kerámia kések állítólag nagyjából örökké tartanak, törés esetén van szükség a cseréjükre.
Második tulajként használom több éve, itt vettem a fórumon, előtte egyik fórum/topic-társnál volt használatban. Dobozán van egy 02/11 matrica, talán ez a gyártási dátuma.
Kicsit megfáradt a babtartály mikrokapcsolója ezért egy ragasztószalaggal fixáltam tartály mozgását, de amúgy hibátlanul működik.
Képeken még elég koszos, de azóta már megpucoltam csak nem volt kedvem újakat csinálni...
Képek és videó: https://www.dropbox.com/sh/7zwioiuswn4e ... Uqyka?dl=0
Helyileg Bp. XIII. kerület, a személyes átvételt javasolnám akkor ki is próbálható.
Minden tartozék és doboza is megvan. Irányár: 70.000 Ft.