Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Eureka Mignon Single Dose kávéőrlő-fekete

Lezárt
viri
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1666

Re: Eureka Mignon Single Dose Kávéőrlő-Fekete

Hozzászólás Szerző: viri »

:gift:
Csatolmányok
20231222_120210.jpg
Audio PC(PPV3)- Core Audio Karuna USB/spdif - Audio Note DAC3 - Audio Note Soro SE - JBL 250Ti Classic Edition -Rythmik Audio F15 subok- sub ic-k: AQ Husky - Audience Conductor hf kábel+ic-k, tápok: Kondo Avocado, Kondo Persimmon, Entreq Primer pro usb, ösvény végén: Siltech octopus signature

viri
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1666

Eureka Mignon Single Dose kávéőrlő-fekete

Hozzászólás Szerző: viri »

Eladó a címben említett őrlőm.

2021.12 havi vásárlás, én 2024 szeptemberében vásároltam az első tulajdonostól, Szolnokra utaztam érte, de megérte.

Előzmény hirdetés: viewtopic.php?t=204731

Állapota mit sem változott, napi 1 szimplára volt használva, de fél éve csak áll, mert átálltam gomba kávéra egészségügyi okokból. Egy Lelit Mara X-et is megfogok hirdetni emiatt, ha érdekel valakit (300eft-ért).

Az Eureka ára : 140eft

Helyileg Bp. alatt Csepel szigeten.
Lehetőleg személyes átvételének örülnék, sokfelé járok Bp. 100km-es körzetében.
Tel.: 06húsz345nulla959
Audio PC(PPV3)- Core Audio Karuna USB/spdif - Audio Note DAC3 - Audio Note Soro SE - JBL 250Ti Classic Edition -Rythmik Audio F15 subok- sub ic-k: AQ Husky - Audience Conductor hf kábel+ic-k, tápok: Kondo Avocado, Kondo Persimmon, Entreq Primer pro usb, ösvény végén: Siltech octopus signature

Lezárt

Vissza: “Használt kávédarálók, pörkölők.”