Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Eladó Eureka Mignon Specialitá 17NX kávéőrlő- Ferrari piros
-
Dani86
- Újonc fórumos

- Értékelés: 1
Re: Eladó Eureka Mignon Specialitá 17NX kávéőrlő- Ferrari piros
Eladva, köszönöm a lehetőséget!
-
Dani86
- Újonc fórumos

Re: Eladó Eureka Mignon Specialitá 17NX kávéőrlő- Ferrari piros
Új ár 125 000 Ft
-
Dani86
- Újonc fórumos

Eladó Eureka Mignon Specialitá 17NX kávéőrlő- Ferrari piros
55mm-es síktárcsás kialakítás, érintőkijelzős kezelés. Halk működés.
Szimpla és dupla adagok gombnyomásra, beprogramozott időintervallumú daráslás.
300 g-os babtartály, direkt karba örlős kialakítás szűrőtartó karral.
A kávédarálót kb 4 éve vásároltam és maximum 30-40 kg kávét daráltam le vele. (a gyártó szerint 400-500 kg darálásra alkalmas). Szépen darál még nincs szükség a kések cseréjére. Magasabb kategóriába lépés miatt adom el.
Irányár:140 000 Ft
Érdeklődéseket privátban várom, ha írsz telefonszámot felhívlak a könnyebb egyeztetés érdekében.
Jelenleg a daráló Őrbottyánban teszi a dolgát, de bizonyos napokon Budapesten is megoldható az átvétel. Postázást nem vállalok, mert nem tudom becsomagolni úgy h ne sérüljön és a súlya miatt sem igazán működne.
Szimpla és dupla adagok gombnyomásra, beprogramozott időintervallumú daráslás.
300 g-os babtartály, direkt karba örlős kialakítás szűrőtartó karral.
A kávédarálót kb 4 éve vásároltam és maximum 30-40 kg kávét daráltam le vele. (a gyártó szerint 400-500 kg darálásra alkalmas). Szépen darál még nincs szükség a kések cseréjére. Magasabb kategóriába lépés miatt adom el.
Irányár:140 000 Ft
Érdeklődéseket privátban várom, ha írsz telefonszámot felhívlak a könnyebb egyeztetés érdekében.
Jelenleg a daráló Őrbottyánban teszi a dolgát, de bizonyos napokon Budapesten is megoldható az átvétel. Postázást nem vállalok, mert nem tudom becsomagolni úgy h ne sérüljön és a súlya miatt sem igazán működne.