Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Comandante C40 MKIV Copper Mountain
- giotto14
- Beköltözött
- Értékelés: 398
Elkelt, köszönöm a lehetőséget 

"Ma az emberek tudják mindennek az árát, de nem tudják semminek az értékét." /Oscar Wilde - Dorian Gray arcképe/
- giotto14
- Beköltözött
- Értékelés: 398
C60-ra váltás miatt eladó a kedvenc kézi őrlőm. Eddig 14 őrlőm volt (6 mot / 8 kézi), ebből 4 Comandante. Mindig visszatértem, és most már maradok is. Imádom, hogy rendkívül kiegyensúlyozott a kávé, mindegy, hogy filter, vagy presszó. Egyszerű és gyors a beállítása, könnyű tisztán tartani, nincs pangó, A kése pedig fenomenális. Nagyon vigyáztam rá, a szilikon gyűrű és a polimer tartály, meg a többi dolog új. 2024.03.26-án vettem, kb. 12 kg kávé ment át rajta. Ára fix 75.000 Ft
Szigetszentmiklóson található, személyesen lenne az igazi, de a vevő költségére, mehet a róka (+1.500 Ft).
Érdeklődni 3/0/5/3/0/ 7/8/3/8
Szigetszentmiklóson található, személyesen lenne az igazi, de a vevő költségére, mehet a róka (+1.500 Ft).
Érdeklődni 3/0/5/3/0/ 7/8/3/8
"Ma az emberek tudják mindennek az árát, de nem tudják semminek az értékét." /Oscar Wilde - Dorian Gray arcképe/