Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
1Zpresso JE-Plus
- viri
- V.I.P.
- Értékelés: 1653
Re: 1Zpresso JE-Plus
Elkelt.
Audio PC(PPV3)- Audio Note DAC3 - Convergent Audio Technology SL1 sign.- PS Audio Delta 250 monoblokkok - JBL 250Ti Classic Edition - 2db Rythmik Audio F15 sub - Audience Conductor hf kábel + ic-k, Entreq Primer pro usb, ösvény végén: Siltech octopus signature
- viri
- V.I.P.
Olyan mint egy új. Legyen 60 eft.
Audio PC(PPV3)- Audio Note DAC3 - Convergent Audio Technology SL1 sign.- PS Audio Delta 250 monoblokkok - JBL 250Ti Classic Edition - 2db Rythmik Audio F15 sub - Audience Conductor hf kábel + ic-k, Entreq Primer pro usb, ösvény végén: Siltech octopus signature
- viri
- V.I.P.
Kicsit alkudható 

- viri
- V.I.P.
1Zpresso JE-Plus
Eladnám az 1Zpresso JE-PLUS kéziőrlőmet. Az AVX kft-től vásároltam újonnan 2023.06.15-én. Az egy év átlag napi 1 kávéhoz őröltem 15 grammot, az durván 5.5kg, szóval éppen hogy be van járatva. Szentségtörés, de idő hiányában áttértem a Cafe latte Robotról + kézidarálóról egy egyszerű kapszulásra, ezért lett eladó
Egyébbként 40-50 mp alatt lehet letekerni 15 grammot.
A darálék minősége szerintem minden igényt kielégít, plusz van ennek a típusnak egy nagyon praktikus előnye, hogy nem kell bénázni a darálék kosárba való töltésével, hanem úgy van kitalálva, hogy a kosár felé kell tenni, és egyszerűen kivehető felfelé az alja közepe, így csak belehullik a kávé a kosárba, maximum a kis keféjével rá kell segíteni, hogy minden szem bele kerüljön. De ami a lényeg, hogy nem kell töltögetni, mint egy pohárkából, régen olyanom is volt, az nagyon béna.
A JE és a JE PLUS típusokba 47mm-es Italmill késeket szerelt a gyártó. Egy teszt szerint ezek a legjobbak eszpresszóhoz. 12.5 micrononként lehet - nagyon egyszerűen egy tárcsa segítségével - állítani az őrlés finomságot.
Kis táskája vadi új, soha nem volt használva, minden tartozék, papír megvan hozzá.
Ára legyen 69eft
Személyes átvétel csepel szigeten, vagy szívesen elküldöm bármivel.
Érd: privi, vagy 06húsz3450959

Egyébbként 40-50 mp alatt lehet letekerni 15 grammot.
A darálék minősége szerintem minden igényt kielégít, plusz van ennek a típusnak egy nagyon praktikus előnye, hogy nem kell bénázni a darálék kosárba való töltésével, hanem úgy van kitalálva, hogy a kosár felé kell tenni, és egyszerűen kivehető felfelé az alja közepe, így csak belehullik a kávé a kosárba, maximum a kis keféjével rá kell segíteni, hogy minden szem bele kerüljön. De ami a lényeg, hogy nem kell töltögetni, mint egy pohárkából, régen olyanom is volt, az nagyon béna.
A JE és a JE PLUS típusokba 47mm-es Italmill késeket szerelt a gyártó. Egy teszt szerint ezek a legjobbak eszpresszóhoz. 12.5 micrononként lehet - nagyon egyszerűen egy tárcsa segítségével - állítani az őrlés finomságot.
Kis táskája vadi új, soha nem volt használva, minden tartozék, papír megvan hozzá.
Ára legyen 69eft
Személyes átvétel csepel szigeten, vagy szívesen elküldöm bármivel.
Érd: privi, vagy 06húsz3450959