Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
keresek használt eureka mignon perfetto 16cr króm darálót
Re: keresek használt eureka mignon perfetto 16cr króm darálót
Szia! Nekem lenne egy 1 hónapos eureka mignon specialitam, meg gari alatt van, kb 1 kilo kave se ment at rajta. Irj, ha erdekel, gyonyoru daralo, csak nagyon hasonlot vettem kicsit mas felhasznalas miatt. Csatolok par kepet.
- Csatolmányok
-
- IMG_4606.jpeg (83.68 KiB) Megtekintve 944 alkalommal
-
- IMG_4607.jpeg (87.2 KiB) Megtekintve 944 alkalommal
-
- IMG_4612.jpeg (91.56 KiB) Megtekintve 944 alkalommal
-
- IMG_4618.jpeg (84.99 KiB) Megtekintve 944 alkalommal
siddhi.67 írta: ↑2023.08.20., vas. 18:22Szia,
köszi a választ!...azt hittem az ugyanaz és az Eureka Mignon Specialita 17NX miben más? Nálatok nincs beszámított vagy szállítási sérült?
Egyébként egy Ascaso I2 mini Inox darálót használok már több mint 10 éve amivel alapjában meg vagyok elégedve (napi 1-2 kávé fogyasztás) viszont amióta gyakrabban tesztelgetek kávé típusokat piszkosul idegesít, hogy nem tudom elmenteni a darálási adatokat és nem tudom pontosan ugyanazokat az értékeket vissza ill beállítani. Úgyhogy ez az oka, hogy egy új darálót keresek. Lehet hogy egyébként „túl sok" is nekem az Euréeka és elég lenne valami gyengébb daráló is de az egyik barátomnak volt, s ő ajánlotta, plusz a külseje a Pavoni Europiccolámhoz jól passzolna
modosítom is a bejegyzést!
Szia,
köszi a választ!
...azt hittem az ugyanaz és az Eureka Mignon Specialita 17NX miben más? Nálatok nincs beszámított vagy szállítási sérült? Egyébként egy Ascaso I2 mini Inox darálót használók már több mint 10 éve amivel alapjában megvagyok elégedve (napi 1-2 kávé fogyasztás) viszont amióta gyakrabban tesztelgetek kávé típusokat piszkosul idegesít, hogy nem tudom elmenteni a darálási adatokat és nem tudom pontosan ugyanazokat az értékeket vissza ill beállítani. Úgyhogy ez az oka hogy egy új darálót keresek. Lehet hogy egyébként „túl sok" is nekem az Euréeka és elég lenne valami gyengébb daráló is csak a külseje nagyon megfogott és a Pavonimhoz jól passzolna 
köszi a választ!

Specialitát lenne érdemesebb venni. Nagyobb benne a kés.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
keresek használt eureka mignon perfetto 16cr króm darálót
Sziasztok,
Keresek használt eureka mignon perfetto 16cr króm darálót! Ha van valakinek eladó kérem írjon!
Üdv
Ákos
Keresek használt eureka mignon perfetto 16cr króm darálót! Ha van valakinek eladó kérem írjon!
Üdv
Ákos