Szia! Nem, még nálam van. Ma este v, reggel utazunk, Karácsony után lesz aktuális, ha valakit még érdekel, de akkor csak Érden, januártól ismét Oktogonnál is.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Graef CM702
-
kirsz1
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Re: Graef CM702
Szia! Elvitték végül a darálót?
engem érdekelne. merre lehet átvenni?
Ára mától 18e karácsonyig, utána visszaáll a meghirdetéskorira és megy a jófogásra, vaterára, uppolva sem lesz a továbbiakban.
Doboz nincs, így lehetőleg személyesen, új ár 18.900 ft.
Készítettem képet természetes fénynél is, ill. a kések állapotára érkezett kérdés, erre nem tudok válaszolni, fényképeztem, aki ért hozzá látja, nem zsákbamacska, élőben is rá lehet pillantani.
Graef CM702
Képen látható kávéőrlő, a látható tartozékokkal. Talán gyári doboz is megvan, de ahhoz padlásra kell mennem.
Amikor megvettem, azt hittem nagy kávés leszek, Gaggiával indultam, aztán hamar rájöttem, ez nem az én hobbim. Reggelente Brikkáztam évekig, majd győzött a kényelem, van már itthon egybeJura, közben Clooney gázsijába is beszállltam, család kedveli , node az lett a vége, hogy a polcon pihent már a nyár óta. Ma ledaráltam vele a maradék szemes kávémat, remélem valakinél még jó szolgálatot tesz.
ára 19.900 ft
helyileg Érd, de hétköznap munkaidőben Oktogon, Nyugati pu közelében átvehető, autókázom, ha útba esel azt is meg tudjuk oldani
saját képek
Amikor megvettem, azt hittem nagy kávés leszek, Gaggiával indultam, aztán hamar rájöttem, ez nem az én hobbim. Reggelente Brikkáztam évekig, majd győzött a kényelem, van már itthon egybeJura, közben Clooney gázsijába is beszállltam, család kedveli , node az lett a vége, hogy a polcon pihent már a nyár óta. Ma ledaráltam vele a maradék szemes kávémat, remélem valakinél még jó szolgálatot tesz.
ára 19.900 ft
helyileg Érd, de hétköznap munkaidőben Oktogon, Nyugati pu közelében átvehető, autókázom, ha útba esel azt is meg tudjuk oldani
saját képek