Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Graef CM800 kávédaráló

Lezárt
Haartja
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 5

Graef CM800 kávédaráló

Hozzászólás Szerző: Haartja »

Tisztelt Fórumtársak!

Megválnék Graef CM800-as őrlőmtől. Tavaly decemberben vásároltam az első tulajától, aki februárban vette, tehát a két év garancia jövő februárban jár le. Minden tartozéka megvan: eredeti doboza, zacskói, őrleménytartó, kis tisztítókeféje, soknyelvű leírás két füzetben, eredeti számlája.

Meguntam a pangó őrleményt kivuduzni (a lemezkét nem szedném ki a garatból, mert még garanciális), de a fő gondom vele, hogy hangos. Legalábbis nekem - két pici gyerkőc mellett egy panelban - hangos. Ebből a megfontolásból kézi őrlőre váltanék. Ezzel egyben letudnám a pangó őrlemény és a zaj problémáját is. :rolleyes:

Szóval tessék, csak tessék. Az ára 35000 Ft, ami magában foglalja a Foxposton keresztül való küldést.
Nagy felbontású képek megtekinthetők itt: https://drive.google.com/folderview?id= ... L98blezmvQ

Megtekinthető/átvehető Székesfehérváron, érdeklődni itt a fórumon vagy a +36305814560-as számon.

Üdvözlettel: Balázs
IMG_20190622_172658.jpg
IMG_20190622_172658.jpg (1.17 MiB) Megtekintve 710 alkalommal
Minden elb*szott dolog úgy kezdődik, hogy "azt hittem..."

Lezárt

Vissza: “Használt kávédarálók, pörkölők.”