Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Mazzer Mod Team 3/3 Super Jolly 350w
Koszonom, elkelt! Remelem bevalik. : )
Remèltem hogy jo aron tudok adni, jo minősegu daralokat a forumtagoknak. Ugy tunik megvalosult a projekt! Beut ide is a hideg.
Koszonom
Minden szempontból szép és igényes munka akárcsak a team többi tagja is de most még a szín is nagyon ott van!
De sokáig keresgéltem egy ilyen darálót de aztán mivel nem volt vettem másfajtát. De ezt Te jól tudod :-)
Ha kellene most daráló tuti ez lenne a jelölt!
Elismerésem, szép munka!
Üdv.Tamás
Igen és köszönöm újfent! Következőnél majd összebeszélünk. Érdekes mennyi embernek tetszik ez a szín, mondjuk azért lett ennyiféle mert mindenki más. Én élénk szín párti vagyok. : )
( Az autó színe napon másnak tűnhet, elviekben pedig az volt a cél. )
Roland
- electroshock
- Újonc fórumos

- Értékelés: 1
Minden szempontból szép és igényes munka akárcsak a team többi tagja is de most még a szín is nagyon ott van!
De sokáig keresgéltem egy ilyen darálót de aztán mivel nem volt vettem másfajtát. De ezt Te jól tudod :-)
Ha kellene most daráló tuti ez lenne a jelölt!
Elismerésem, szép munka!
Üdv.Tamás
Érdemes tudni:Ez a 36,5 cm-es magasságú Jolly, tehát a magasabbik. Minden más teljesen ugyanaz..
Első darálás.
Vége..A legmakacsabb..
3/3
Itt a 3-as fogat utolsó tagja. Audi/VW szürke..
Mi történt vele.....
2 db új NKE csapágy
Dózer kiiktatva
Kábelek rendbe rakva(forrasztások, saruk)
Szokásos karba őrlő tölcsért is megkapta
Motor takaró lemez
1 pár teljesen új gyári késpár
Kartartó teljesen egyedi, gyáriból alakítva( a kart is megtartja.. )
Központosító fejes csavarok(késekhez - nem akartam a késtartókat módosítani, mert nagyon picit mozdult csak a kés rajta)
Tölcsérfedél (választható fogantyúval)
Újdonság/próba: kosártartó ( mehet bele a tamper, vagy bab, esetleg az őrlemény, macskaeledel, madaraknak magvak, bármi : ) )3 perc levenni ha valaki nem tart rá igényt
Bármi játszik: Lehet kérni dózerrel, babtartállyal... természetesen semmi nem feláras. Gyári kartartó is van.
Ár: 95e.. házhoz szállítva Gls-el..