Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Izzo Alex Duetto II
Izzo Alex Duetto II
Elkelt!
A gép mától egy fórumtársnál teljesít szolgálatot.
Izzo Alex Duetto II
Egyszer még tuti visszakerül hozzám, de most csak nagy PID-es gép jöhet szóba.
Az jó, mert most nem is adnám, nagy a szerelem
Izzo Alex Duetto II
Pavonit beszámítasz:D
Ne idegesíts azzal a pavonival, mert amióta eladtam neked, párszor belevertem a fejem a falba
Egyszer még tuti visszakerül hozzám, de most csak nagy PID-es gép jöhet szóba.
Izzo Alex Duetto II
Pavonit beszámítasz:D
Izzo Alex Duetto II
Eladnám kihasználatlanság miatt a címben szereplő gépemet.
A gép beépített gyári PID-el rendelkezik, Dual Boileres, tartályról és vízhálózatról is üzemeltethető, szennyvízre is köthető, ha valaki lusta üríteni a csepptálcát.
Állapota újszerű, hátlapján még a gyári fólia van.
Minimális használatból eredő karc látható a csészemelegítőn. (nem nálam került rá, mert én azt is óvtam konyharuhával)
Rendszeresen tersoneteztem, vízköveztem, illetve lágy vízzel használtam.
Ami van hozzá: gyári 2 csészés + LM Naked kar, új kartömítés, 1+2 csészés szűrő.
Sajna úgy alakult, hogy a családban egyedül használom napi 1-2 kávét készítek vele, illetve a gőzbojler csak ünnepnapokon és tisztításkor volt használatban.
A bojlerek külön kapcsolhatóak, így nem kell feleslegesen üzemelni mind a kettőt, ha csak kávéfőzés van.
Egy bizonyos összegig tudok kávéfőzőt is beszámítani, ha elnyeri a gép a tetszésemet. Komolyabb PID-es gépek előnyben, pl.: Brasilia Lady, Faema Family. (GB, GC, Silvia...nem érdekel)
A gép frissen szervizelt, új motortartó gumi, új manométer cső.
Posta/futár nincs, csak személyes átvétel. (~35kg a gép). Házhoz szállításban tudok segíteni.
Minden egyéb infó megtalálható róla az interneten, illetve szívesen válaszolok a felmerülő kérdésekre is.
A gép addig eladó, amíg meg nem gondolom magam.
AVX tagoknak elővásárlási jog, illetve ők keressenek privátban.
Irányár: 320k