Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Gaggia Baby Primo, PID
- lengyel.janos
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Gaggia Baby Primo, PID
Köszönöm a segítséget!!!
Gaggia Baby Primo, PID
Sziasztok János és nils!
Ha kell és tudok, szívesen segítek a szállításban. (Persze azt nem tudom, hogy János hol lakik. Csak a "lemegyekből" sejtem. ) Bp-re viszonylag sűrűn megyek. Éppen szerdán is.
Ha aktuális, keressetek. Ha nem, akkor elnézést a bele vau-ért.
Üdv: Sanya
<p>Forrás: Marantz CD 67 SE; Dual 505-3; SB Classic; Sony MDS-JB 930 Eősítő: Heed Obelisk; Heed X2 Hangsugárzó: Rega R 5
Gaggia Baby Primo, PID
Megyek mááááááááááááár xD Csak ugye iszonyat messze van innen Paks... Mindenesetre már egyezkedek a párommal, hogy mikor tudunk lemenni. Meló után elég necces, mert 2 óra az út oda, és 2 vissza a két gyerek meg simán megbolondul egy ekkora úttól...
1500-2000 Ft a szállítás.
Én tuti nem utaznék emiatt ennyit.
Itt megbízható fóriumosok vannak.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
- lengyel.janos

Gaggia Baby Primo, PID
Megyek mááááááááááááár xD Csak ugye iszonyat messze van innen Paks... Mindenesetre már egyezkedek a párommal, hogy mikor tudunk lemenni. Meló után elég necces, mert 2 óra az út oda, és 2 vissza a két gyerek meg simán megbolondul egy ekkora úttól...
Gaggia Baby Primo, PID
JEGELVE hétvégéig
Gaggia Baby Primo, PID
Hello!
Engem érdekelne a géped. Hívlatlak a nap során telefonon?
Szia!
Igen, tudsz hívni. Számom elküldöm privátban.
- lengyel.janos

Gaggia Baby Primo, PID
Hello!
Engem érdekelne a géped. Hívlatlak a nap során telefonon?
Gaggia Baby Primo, PID
Sziasztok!
Eladó tárgyi kávéfőző. Saját gépem, nálam volt használatban az elmúlt 2 évben. Nemrég kapott egy Sestos PID-et is (+ Sharp SSR és PT100 hőelem). Ahogy a képen is látható, külön dobozban kapott helyet a gép mellett. Az ssr is a dobozban van, hűtőbordára szerelve, felmelegedés kizárva.
A kar szinte új, 2 személyes szűrővel.
Ára: 70.000 Ft