Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Brasilia Lady 1996-os
Brasilia Lady 1996-os
Sziasztok!
Eladó egy teljesen felújított 1996-os Brasilia Lady. Elég leharcolt állapotban jutottam hozzá, hámlott róla a gyári festés, az alsó részen már nem is volt, bevonták öntapadós fóliával.
Homokszórás után kapott egy krém fehér színű porfestést. Raktam bele OPV-t, valamint egy állítható hőmérsékletű (30-110 Celsius között) termosztátot. Az állításhoz nem kell szétszedni a gépet, csak a víztartályt kell kiemelni.
A kazánba szerkesztettem egy vékony falú vízbe nyúló zsákot (rézből), ide került a termosztát szondája. Vadi új mágnesszelepet is kapott, és természetesen a kartömítés is új. Gyári kar és két darab szűrő (kicsi, nagy) jár hozzá.
A logót is sikerült festés után pótolni.
Nem terveztem eladni, de van mellette egy piros Gaggia Baby Primo is (amiért érthetetlen módon nem igazán kapkodnak). Mindkettő nem maradhat mert már nem férne el mellettük a hamarosan teljesen elkészülő Olympia Cremina :-)
Ára: 55.000 Ft
hanolfe kukac gémél pont com