Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Turmix TX-10 + Ascaso i-Mini2

Lezárt
AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3319

Hozzászólás Szerző: AVX »

Eladósorba került, a szeretett kis Turmixom. Most kapott új kartömítést, visszabontottam a fejet is: zsír -és vízkőoldóztam mindent, és a rendszeren is átfuttattam egy kis borkősavat. Szóval csak használni kell. 1 és 2 személyes, gyári szűrővel és gyári karral adom. Sajnos gőzkar nincsen hozzá, de gőzképes a gép, ha valaki tud hozzá emberi áron szerezni. Oldalt SiD mester-féle precíziós furat, ezért csavarhúzóval állítható a termosztát. Egyetlen dolog, ami nem működik rajta, az a visszajelző lámpa, ami sajnos kiégett. Cseréltem volna, de nem mertem jobban feszegetni a füleit. A bojleren 82-es dátum szerepel, a benne lévő matricán pedig 85. A szivattyúja gyári. 25.000 Ft-ra gondoltam. Igény esetén, első tulajos, 15 kg körüli futásteljesítményű, fekete i-mini2 is van hozzá, ez mondjuk legyen 28.000 Ft. A kettőt együtt 50.000 Ft-ért lehet vinni.

Érdeklődni privátban, vagy a +36 30 604 negyvenhárom 34-es telefonszámon lehet. Budapesten találhatóak, a XX. kerültben.
2013-11-17 08.25.57 átm.jpg

Ez megvan még?
fekete i-mini2

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Prohardveren látom bővíted házipörkölők növekvő létszámát.

Gratulálok!
Nekem Genem van, én is Frescoval indítottam.

Most már elég sokan pörkölnek a fórumon.
Jó lenne feldobni ezt a topikot: Kávépörkölés-Pörkölési Szokások. 
Írjátok le minden kávénál, hogyan pörkölitek.

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Prohardveren látom bővíted házipörkölők növekvő létszámát.

Gratulálok!
Nekem Genem van, én is Frescoval indítottam.

Toobee
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 23

Hozzászólás Szerző: Toobee »

Tegnap éjjel adtam át az új tulajnak. Remélem neki is sok örömet szerez majd!

AVX
V.I.P.
V.I.P.

, fekete i-mini2 is van hozzá, ez mondjuk legyen 28.000 Ft. 

Majd ajánlom azoknak, akik GC-ot vesznek tőlünk.

Toobee
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 23

Hozzászólás Szerző: Toobee »

Eladósorba került, a szeretett kis Turmixom. Most kapott új kartömítést, visszabontottam a fejet is: zsír -és vízkőoldóztam mindent, és a rendszeren is átfuttattam egy kis borkősavat. Szóval csak használni kell. 1 és 2 személyes, gyári szűrővel és gyári karral adom. Sajnos gőzkar nincsen hozzá, de gőzképes a gép, ha valaki tud hozzá emberi áron szerezni. Oldalt SiD mester-féle precíziós furat, ezért csavarhúzóval állítható a termosztát. Egyetlen dolog, ami nem működik rajta, az a visszajelző lámpa, ami sajnos kiégett. Cseréltem volna, de nem mertem jobban feszegetni a füleit. A bojleren 82-es dátum szerepel, a benne lévő matricán pedig 85. A szivattyúja gyári. 25.000 Ft-ra gondoltam. Igény esetén, első tulajos, 15 kg körüli futásteljesítményű, fekete i-mini2 is van hozzá, ez mondjuk legyen 28.000 Ft. A kettőt együtt 50.000 Ft-ért lehet vinni.

Érdeklődni privátban, vagy a +36 30 604 negyvenhárom 34-es telefonszámon lehet. Budapesten találhatóak, a XX. kerültben.

Lezárt

Vissza: “Használt kávéfőző készülékek”